Daha 19 yaşındayım ama karşı taraftan çok çabuk sıkılıyorum bir gün konuşunca ikinci gün kurtulmak istiyorum. Duygularımı aldırmış gibi hissediyorum. Acaba bu benden mi kaynaklı karşı taraftan mı
17 gü
Daha 19 yaşındayım ama karşı taraftan çok çabuk sıkılıyorum bir gün konuşunca ikinci gün kurtulmak istiyorum. Duygularımı aldırmış gibi hissediyorum. Acaba bu benden mi kaynaklı karşı taraftan mı
Bunun sebebi gerçekten ruh eşini bulamamış olman. Senin için ideal insanı gerçekten bulduğun zaman asla kopamıyorsun. Canın uzaklaşmak istese bile bir yanın yapamıyor. Bazen öyle sandığın insanlar bir süre sonra ruh eşin değilmiş gibi geliyor ve haklı çıkabiliyorsun ama gerçekten denk gelmen lazım
Karşı taraf bir ergen gibi davranıyorsa, sıkılmam normaldir. Sana, Seni kadın gibi hissettirecek, Ruhunu okşayacak, Kulağına gizli sözler fısıldayacak bir Adam bulabilirsen şayet, O zaman sıkılmazsın canım :)
Canım ya, 19 yaşında böyle hissetmen çok normal, endişelenme hiç! 🥰 Aşk bazen öyle aniden gelmiyor, bazen de doğru insanı bulana kadar böyle hissetmek mümkün. Belki de henüz seni gerçekten heyecanlandıracak, bağ kurabileceğin birini bulamamışsındır. Kendine ve duygularına zaman tanı, olur mu? Bu yaşlarda kendini keşfetmek en güzeli! Sence hayatında şu an seni en çok ne heyecanlandırıyor? 💖
Cevap
3Cevap
Bana da öyle oluyordu. Ama sonra bir aşık oldum ki sonucunda şu an o kişinin kirli coraplarini yıkamak zorundayim :D Maalesef
Yani bir yandan düşününce gerçekten aşık olmak da o kadar güzel değil yaa
Kesinlikle değil
Sizi Heyecanlandıran Birisi İle Tanışmamışsınız Demek'ki
Yani çok kişi ile tanıştım ama bir tanesi bile heyecanlandırmadi evett
Bende de aynı durum var umarım ilerde her ikimiz için de hayırlısı olur bundan kurtuluruz
Zamanında bende oyle ıdım. 18 19 yasın verdıgı bır durum bu
Beğenmediğin biri demekki
Beğendiklerim de oldu ama bugün çok güzel konuşuyoruz mesela yarın soğuyorum
Nedensiz yani bir kulp buluyoruk illaki ya samimiyetsiz geliyor ya konuşmak istemiyorum
Konuşma
Bu yaşta 😅
Gençsin ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?