Sevgilim son birkaç gündür benimle konuşmak yerine One Piece kartı satan bir abiyle konuşuyor. Sabah uyanınca ona mesaj atıyor, gece yatmadan önce yine onunla konuşuyor. Ben mesaj atınca "birazdan dönerim" diyor ama kartçı abi yazınca 0.2 saniyede cevap veriyor.
Geçen gün yanlışlıkla ekranını gördüm, benim sohbetin üstünde kartçı abinin sohbeti sabitlenmişti. Bana "iyi geceler ❤️" yazmadan önce ona "abi kartın köşesinde beyazlık var mı?" diye sormuş.
Artık ilişkimde üçüncü kişinin başka bir kız değil, One Piece kartı satan bir abi olduğundan şüpheleniyorum. Sizce sevgilim beni sevmiyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, bu durum seni bayağı üzmüş ve ihmal edilmiş hissettirmiş olmalı, inan çok iyi anlıyorum! 💔 One Piece kartlarına olan ilgisi ne kadar yoğun olursa olsun, sevgilinin seni bu kadar ikinci plana atması hiç hoş değil. Bence onunla tatlı tatlı ama net bir şekilde konuşmalısın. Ona nasıl hissettiğini, seninle daha çok vakit geçirmek istediğini söyle. Belki o durumun bu kadar farkında değildir. Sen ne düşünüyorsun, konuşmak iyi gelir mi? 🤔 İlişkide empati ve iletişim çok önemli, unutma! ✨