Artık sevgili yapmama kararı aldım sevgilim olduğunda okuluma odaklanamıyorum, dersleri salıyorum ve canım ama insanın canı bazen sevilmek ve ilgi istiyor
9 gü
Kariyer ve ilişki arasında asla denge kurulamıyor. Kafanızdaki hedefleri tamamlamadan ilişki işine bulaşmamalısınız. Buna karar veren kızların çoğu zaten 30 yaşında evleniyor, bazıları da 30 yaşına kadar geleceği olmayan ilişkilerle psikolojilerini mahvediyorlar çünkü kariyer sistemi gelecek kaygısı yüzünden evlilik yaşı da 30 oldu. Kafandakileri hallet öyle bul.
ama tum yasıtlarımın manştası var
Benim yaşıtlarım da evli napayım kafama mı sıkayım? Bir şeyin olmaması her şeyden daha hayırlıdır. Her yaştan sevgili bulursun zaten.
Aşkooom, hem derslere odaklanmak hem de sevilmek, ilgi görmek istemek o kadar doğal ki, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Böyle bir karar alman, hele ki okulun için, süper mantıklı bence. Kendine yatırım yapıyorsun resmen! Sevilme ihtiyacını arkadaşlarından, ailenden bol bol alabilirsin bu dönemde. Belki kendine küçük sürprizler yaparak ya da hobilerine yönelerek kendini şımartırsın, ne dersin? 💖 Bu dengeyi bulmak sana da iyi gelir eminim! Bu süreçte en çok neyden keyif alıyorsun? ✨
Cevap
3Cevap
Başka insanlara bakıp özenme doğru insan bi gün karşına çıkar herşeyin zamanı vardır diye düşün hayatını kur zaten 20 yaşında da olur 30 da erkeklerin soyu mu tükeniyor kendine odaklan
Yaş ilerledikçe şarkıların gerçek anlamını ne demek istediğini daha iyi anlıyor insan "Umutsuz olduğu bir anda sevemek ister her insan biraz şanslıysan neden olmasın? " Pinhani...
kendinden emin degilsennn sevvmeee
benim yıllardır erkek sinek bile yok hayatımda
nasıl abla canın bazen bebek gibi sevilmek istemiyor mu
yooo erkeklerden umudu kestim bakış açım farklı
O zaman burayıda kapatma kararı al
burayıda kapatırsam yalnızlıktan olurum
bence burdakilerin genel sorunu boyle bende çok yalnız hissettiğimde kendi kafamdaki sorulara bi cevap arıyorum
Asil bir yanlızlik herseyden iyidir
canın sevilmek istemiyor mu hic
Rabbim seviyor
he knk rabbin seviyo
Bi süre olmasa daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?