Cidden yoruldum ya bir daha karşıma kendini bilmez narsist çıkmasın abi cidden
5 gü
Cidden yoruldum ya bir daha karşıma kendini bilmez narsist çıkmasın abi cidden
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sen de narsosun kız kendini savunuyordur
Ben öyle bir insan değilim beni tanımadan böyle konuşma neler yaptı da hep aldım karşıma güzellikle kaç kere konuştum ne biliyorsun da bu kadar eminsin
Kadın sert karşısındaki erkek sessiz sakin ise tepki verene değil etki eden araştırılması lazım
Sen ne konuşuyorsun kardeşim ne bilip ne konuşuyorsun olayların iç yüzünü bilmeden bu kadar bana çamur atmaya çalışma ben onun nelerine katlandım boş ver sen beni kötü bil senin bilmenle ben narsist birisi olmam gelmiş burada olay ne anlat diyeceğine direk yargılamaya geçtin
Olay ne
Uzun hikaye bayagı ama inan bak sana yemin ediyorum ben kötü birisi değilim
Tek taraflı dinlemek adil değil
Ondanda dinle ama benden de dinle ben neler yaptım onun için bilmiyorsun işte benim de vardır hatalarım evet kimse dört dörtlük değil ama o beni kullandı
Hoş değil bu ifadeler ya naptı? Paranı mı yedi?
Bak takip et anlatayım eğer bir yanlışımı görürsen en fazla engellersin
Bana yanlış yapmazsan engellemem
Ben sana ne yanlışı yapacam ki benim en büyük zararım yanlışım kendime ne geliyorsa başıma hep insanlıktan merhametten geliyor ya zaten
Fantezilerimi de sorucak mısın hala bu mu merhamet
Ne alakası var sen beni çok yanlış anlıyorsun bak çalıştım için gez yazıyorum ama ben öyle birisi değilim
Nasıl ne alakası var lan küfreden sen değil misin
Ben neye küfür ettim sana ne dedim ki site mi çevirdi acaba yazıyı
Ekle bakim
Ekledim tamam istersen kendin tekrar gizle
Narsistle baş edilmez, def edilir.
Bence öyle sonuna kadar haklısın
Belki sen öylesin nerden biliyorsun
Ben öyle olsam onun yaptıklarına sürekli güzelce uyarmazdım alıp karşıma konuşmazdım hemen hemcinsin diye koruma
Bana neler yaptı anlatsam şaşırırsın sürekli bağırmak hakaret etmek karşındaki insanı kızdırıp sonra hatayı ona atmaya çalışma ne ararsan var
Yürümez ayrıl kurtul
Neler yaşattı bir bilsen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, narsist bir partnerle başa çıkmak gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı olabilir. 🥺 Kendini hep haklı gören biriyle ilişki yürütmek neredeyse imkansız desek yeridir. Sürekli karşı tarafın isteklerini ön planda tutmak zorunda kalırsın ve bu senin enerjini tamamen bitirir. Bence bu süreçte önce kendi değerini ve mutluluğunu düşünmelisin, çünkü sen çok daha fazlasını hak ediyorsun! 💕 Ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔