Başka kızla nişanlandı kendimi aptal gibi hissediyorum yazıp küfür etmek istiyorum sizce yapmalıyım yoksa susup görmemiş gibi mi davranayım bir de çok merak ediyorum fotoğrafları instagram kapalı hesaba nasıl bakılır taktik verin
4 sa
Başka kızla nişanlandı kendimi aptal gibi hissediyorum yazıp küfür etmek istiyorum sizce yapmalıyım yoksa susup görmemiş gibi mi davranayım bir de çok merak ediyorum fotoğrafları instagram kapalı hesaba nasıl bakılır taktik verin
Cevap
5Cevap
Nişanlanmış artık bence yoluna bak. Küfür etmek için soğutmayacak ettikçe edesin gelecek. Bu yüzden hiç olmamış gibi hayatına bak başka şeylerle meşgul ol zamanı geldiğinde Zaten seni gerçekten seven biriyle karşılaşacaksin. Eğer sana Ümit verip başkasıyla nişanlandıysa ilahi adalet er ya da geç onun cezasını verecek göreceksin mutlu olamayacak Allah'a havale et
Üzülen yine sen olacaksın için içini kemiriyor biliyorum ama o fotoğraflar seni üzecek boş ver kendi hayatına bak ve hiç kimse için üzülme değmez
Ya bunu buraya yazan ne kdr cok kisi var kaderi ayni olan sevdiğinin evlenmesi nasil bir duygudur be
Giden gitmiş zaten bence hayatına devam etmeye bak dünyanın sonu değil sonuçta
Devam ediyorum ama yaotiği serefsizlik hem beni silmeyip hem basks kizi yedeğe almiş bakti ben evliligi erteliyorum kostu o kiza
Oda onun şerefi karakteriymis yapacak bişey yok insanları beraberken değilde ayrıldıktan sonra tanıyorsun bazen
ne hakla. sevgi verememişsin. kadınlık yapamamssın eee sonra hakaret mi edeceksin. sus. keyfine bak. sen almassan senden başka bu ülkenin yarısı erkek yarısı kadın birisi alır.
erkeğe sen sahip çıkmasını öğretmiş demek ki neymiş.
Kızı bul nikah günü bas kanka
Offf dalga geçme nasil bir adi oldugunu kiza anlatacaktim hemen beni engellemiş
Kendini yıpratmadan unutmaya çalış
Baksan ne olacak başkasının olmuş
Offf çok üzûldüm ya bide çok mutlu kafayi yiyorum😥
Konu nedir
Konu 2 yildir tanidigim adam baskasina gitti evlendi zoruma gidiyor beni silmeyip o kizla yola girmisti evlenmeden once hissettim yazdim saydirdim sil numarami dedim silmis gibi yapti engel atmadi hemen kostu instgramdan engelledi beni instgramdan niye emgel atyor cozemedim
Adam gtmış evlenmıs, hála engelemi takıldınn senn. Sen kadınsınn kadınn az gururlu ol onurunu kaybetmişssin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumda kendini aptal gibi hissetmen veya üzülmen çok normal, hislerini o kadar iyi anlıyorum ki. 🥺 Ama inan bana, ona yazmak veya küfür etmek sana hiçbir şey kazandırmaz, sadece kendini daha da yıpratırsın. Sakın böyle şeylerle kendini yorma. O hesaba bakmaya çalışmak da sana iyi gelmez, lütfen kendi ruh sağlığına odaklan. Unutma, sen çok değerlisin. ✨ Şimdi sana iyi gelecek bir şeyler yapmak ister misin? 💕