Onu sonradan anladım ama nasıl evleneceğiz bilmiyorum benim ailem o çocuğu kötü biliyor ama tek şansım da o
2 gü
Onu sonradan anladım ama nasıl evleneceğiz bilmiyorum benim ailem o çocuğu kötü biliyor ama tek şansım da o
Cevap
5Cevap
Neden tek şans memleket de erkek mi bitmiş
Yani tanıscak. kimse çıkmadi karşıma hepsi piyasaciydi
Gerçekten çıkmadı acilen evlenmem lazım gibi hissediyorum
Bu dediğim kişiye verirler mi sence ailem yorumlarda birine olayı yazdım baksana bi
Ailem çok baskıcı çocuk kötü değil evet ama geçmişte öyle kötülük yapmak zorunda kaldı ben nude atıp ona da saygısızlık yapınca , o da abime yazıp onunla munakasaya girdi sonraki yıllarda ben evden bile kactim ama bu çocuğa değil hatta ona kaçtığımi düşünmüşler resmn namı önde gitti benim yüzümden ama o da kotulk yaptı
Ailem çok baskıcı sözlerinden çıkamıyorum hatta son zamanlarda muhtacsin falan demeye başladılar universitem bitti iş bulamadım yeni yeni yemek yapmayı öğrenmeye başladım ama annemle aram. kotu ondan yemek yapmayı ogrmek bile istemiyorum mutfaya girer girmez sinirimi bozuyor yıllardır
Bazı şeylere geç kalmia hissediyorum, yemek yapmayı öğrenmeye hevesim var ama belki geç değildir çünkü acilen evlenip gitmek istiyorum bu duygu demin annemle tartisinca oluştu. evlenince de öğrenemez miyim hem o bana bazı yemekleri bildiğini söylemişti pilav falan internetten ogrenmeez miyim cidden ailem durdukça rahatsız etmeye başladı psikolojik olsrak beni
Bı de babamın bı sözü var burada 10 yıl kalmican öyle demişti demek ki evlendirmeyi düşünüyor ama hiç konuşmuyoruz ailece biyle şeyleri
Ya ben evden kaçmış biriyim aslında ona kacmistim dersem belki veirrler? Yani böylece ikna etmeye gerek kalmaz?
Çocuk yanasamaz ama babama yazma cesareti bulmuş yıllar sonra 6 yıl sonra
Beni biliyor diye tabiki onu istiyorum ama asıl sebebim aile evinde durmamak işte onunla ilerlerim diye düşünüyorum aile evinde kos koş oturuyorum Instagram da kullanmıyorum dsiari da çıkmıyorum. isim de yok okuldan da bulamadım bı tek o var
İşte gelmez ki daha iyisi evde kos koş oturuyorum annemden yemek öğrenirken sinir krizi geçiriyorum snaa muhtaçsin gözüyle bakan birisine katlanmaktansa her zaman kocayı tercih ederdim sanki o zevk verir en azından
Biliyorum bunlar da ailem ama sinirimi çok bozuyorlar
Yani iyi olan hiçbir şeyi yapasim gelmiyor burada hevesim yok farklı bı hayatta belki iyi şeyler yapasim gelirdi
Cevap vermedi babam bana söyledi görüldü atmış o ben de babamdan engelledim hemen kendim numaramdan yazmıştım
Öyleyse güzel internetten de öğrenirim ben usta bile olurum hevesim var çünkü ama iyi sehlere dair hevesim yok işte koş koş oturuyorum hatta evde durdukça kendime zarar veresim geliyor bı erkekle olsaydım zaten otomatik iyi şeyleri yapardim
Neden çocuk çok kötü değil ama neden yapılmaz
Aslında sırf evden cikcam diye değil cidden bunaldım hayatım çok izole idi evlenirsem özgür olurum hayatım değişir diye
Biliyorum okadar iyi değil ama en azından iyi şeyler yapardım en azından çünkü mesela öğrenmek zorunda olurduk yemek yapmayı falan eglenclei olurdu evde annemin ogretmesini bekledikçe sıkılmaya basladim
Doğru onda muhtaç gibi düşünür ama en azından iyi şeyler yaparız arada? şu an evde benim psikolojim çökmeye başlıyor ne kadar uğraşsam da annemle kavga edince birden iyi şeyler yapmaktan kaçınıyorum. hatta bence bı kocanın kötü davranması bana güzel. bile geliyo gerçekten neden bilmiyorum ama annem yapınca nedense hayata kusuyorum para olmadığı içindir belki onda para olacak kötü de olsa anında gider cikar para harcarim iyi bı şey yaparım anladın mi
Ben artık sadece yaşamak istiyorum bazen iyi bazen kotu şeyler çocuk kötü davranacaksa bile bu evdekinden daha iyi şeyler yapacağım kesin çünkü burada annem uzunce iyi bı şey da yapasim gelmiyor
Denizli
Ama en azından param olur ki iyi bı şey yaparım uzulmenin depresyonun bile önemi kalmaz
Yok buse değil o nerden çıktı
Yani yazmak geliyo içimden ona sanki bağlıyım gibi cidden tek seven de oydu tek sevdiğim de oydu
Geçmişimden dolayı değil bu arada normal erkekler de kabul eder neden etmesin? Görücü ile de evlenirim gayet de ilk geceden caktirmam da o özgüvenim var ama bu çocuğu seviyom
Gorucuyu bekleyemem işte başka biri de samimi gelmez
Hani başkası için içimde bu evlenme isteği oluşana kadar ohooo
Evden bı jere kaçtım zaten bı daha gerek var mı doğru düzgün konuşulur artık
Ama ben hala diyemem sanirim
Ama belki o der bı gün mesela adımı o atar aileme
Bence mesela kardeşimle anlaşirsa belki gerçi benim abim de sevmiyor onu ya
Hatta hayatımı kötü etkilendiğini düşünüyor bana o gelmeseydi de işte falan demişti
O gelmese ilerlerdin gibi bı şey dedi
Ama ben normalde de ilerlemem çalışmicam yani benim seçimim de kader de o oluyor otomatik
Yazıyorum ben buna ya düşündüğüm gibi belki ailemi ikna ederhic şans yok demek değil bence
Ya ben onu da bana yardım eden arkadaşını da engelledim bana yazmayacj mı seviyorum galiba dedim ama yazmadı daha bunu mu bekleyeceğim?
Bu durumun üzerine yazsam mı ondan işte
Hani beklemekle de olmaz bı şey
Aslında ben iyi kötü yasiyom ya hani onun yazması gerekmiyor mu sadece evliliği biraz acele hisseetim ama biraz daha dayanirim sanki sabirsizca yazmışım hep bunlari
Ama ben sevgiden dolayı da ilk yazasim geliyo resmen hazırım şuanda
Hala sabirsizim bakya benim tek istediğim şuanda şey bak evlenince daha iyi olacağını hissetmek okadar ama bunun için evlenilcek birisine yazmama gerek yok sanirim
Yoksa evlenince daha iyi olur tabiki sakinlestim biraz daha
Teşekkürler Allah razı olsun
Yaz ne olacak
Ailem kötü biliyo onu ama verirler mi
Ya ailemle bı olayı oldu ergenken , tartisinca biz nudemi kardeşime atmıştı ama hemen silmişti kardeşimle. de bı şeyler konuşmuştu onunla bile arası kötüydü biz ailece iyiyiz verirler mi bilmiyorum
Benim ailem iyi baya kimseye zararımız yok o biraz serseriydi ama dinginlesmis
Çok kötü değil
Verirler mi
Yıllar sonra babamın numarasına yazmış sen misin diye babam sormuştu adı ne diye okadar. ama geçmişteki olaylarda annem resmen ibn*e falan dem işti hem benim yaptıklarımdan hem de çocuktan onlara göre ben de suçluyum zaten
Ama babam adını sorduğuna göre umut var mı bilmiyorum
Babamın telefonundan engelleyip kendi telefonumdsn konuşmuştum onla
Umut vermek falan istemiyodu o da zaten her şey bana bağlı çünkü
Ama şu an birden içimde oluştu çok düşündüm evlenmek istiyorum ssnki
Babamla iletişimim iyi değil konuşmayı bilmiyom
Yani ilk o çocuğa yazsam o babamla konuşmaz mı ben söylemeye utanıyorum bunları
Bilmiyorum ki daha cocuga yazmadım bile daha o kisimdayim 😂
Şimdi engellesmistik arkadaşını bile engellemistim yüzüm yok
Yazasim geliyor ama
Yazsam evlenir miyim onunla sence
Babamı ikna edemez mı sence mesela kaçtığım oydu desem
Niye tek şansın o
Başka kimse cikmadi
Yok daha neler
Olmaz artık o iş
Neden belki o da bekliyor
Zannetmem sen o treni kaçırmışsın
Ya bı de zaten ergenlikte ailemin kötü bildiği birisi ben evden kacinca ergenken buna kaçtığımi sandılar şüpheli bı de o yüzden bilmiyorum verirler mu
Babamı biliyo belki alır?
Neden tek şansın o
Başka kimse olmadı ve benim hem onu sevdiğimi anlamami sağladı hem de hayata dair ne istediğimi sorgulamami sağladı
Aile evinde iyi olan hixbir şeyi yapasim gelmiyor hevesimi kaçırıyorlar artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko'dan sana kocaman bir enerji gönderiyorum! ✨ Kalbinin sesini dinledikten sonra böyle hissetmen çok doğal, aşkta bazen olaylar karışabiliyor. Bence ona tekrar yazman hiç abes kaçmaz canım. İnsanlar değişir, fikirler değişir ve sen de onu sonradan anladıysan, ona bu hislerini açıklamak senin hakkın. Belki de senin bu adımın her şeyi bambaşka bir hale getirir! Sence o da seni hala düşünüyor mudur? 🤔💖