Aşk İlişkileri 7 gü Tek kişiyle konuşan kişiler kaldı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Niye 5-10 kişiyle aynı anda konuşuyorsunuz :D (Konuşanlar üstüne alınsın) #Aşk Tek kişiyle konuşan kişiler kaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SAKİNkullanıcı Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 6 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet tek kişiyle konuşan kişiler hâlâ var 😃 0 0 Yorumla
___Justimagineit Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 7 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkeklerin tek kişiyle konusabildiklerine inanmıyorum 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle bir enerjim olduğunu düşünmüyorum olsa kendime harcarım zaten Hem etik değil hem de insan üşenir ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 gü Arkadaş olarak ne olacak ki 1 2 Yorumla Soran 7 gü Aşk etiketi var ya hani? Yorumla Cevap sahibi 7 gü Yokbe ne aşkı 😆😂 Yorumla
Coruscantdroidi Takip Et Xper 2 Yaş: 23 7 gü Biz bir tane bulamıyoruz, elalem 5-6 tanesiyle konuşuyor aw hayat 0 0 Yorumla
Sanal_Hayatt Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 7 gü Tek kişi derken ne mesela? Sevgili mi arkadaş mı? 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 7 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şer*reff yoksunluğu, biraz takviye lazım 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 7 gü Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Konuşan tipler üstüne alınmaz 0 0 Yorumla
büyük_muzlu Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 7 gü Biri olsun adam akıllı olsun tek kişiyle konuşurum 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 7 gü Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Hiç kimseyle konuşmayan bile var 0 0 Yorumla
Münirettinkarahan Takip Et Xper 5 Yaş: 86 7 gü Ciddiye alacak biri olmalı, o da henüz çıkmadı 👸 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 7 gü Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. İllaki vardır 0 0 Yorumla
Kenzo16 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 7 gü Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Onlar o güzel atlara binip gittiler 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 7 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Konuştuğum yok dndm 0 0 Yorumla
Karakter24 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 7 gü Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Ben🖐️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet tek kişiyle konuşan kişiler hâlâ var 😃
Erkeklerin tek kişiyle konusabildiklerine inanmıyorum
Öyle bir enerjim olduğunu düşünmüyorum olsa kendime harcarım zaten
Hem etik değil hem de insan üşenir ya
Arkadaş olarak ne olacak ki
Aşk etiketi var ya hani?
Yokbe ne aşkı 😆😂
Biz bir tane bulamıyoruz, elalem 5-6 tanesiyle konuşuyor aw hayat
Tek kişi derken ne mesela? Sevgili mi arkadaş mı?
Şer*reff yoksunluğu, biraz takviye lazım
Konuşan tipler üstüne alınmaz
Biri olsun adam akıllı olsun tek kişiyle konuşurum
Hiç kimseyle konuşmayan bile var
🙋🙋
Evet
Ciddiye alacak biri olmalı, o da henüz çıkmadı 👸
İllaki vardır
Onlar o güzel atlara binip gittiler
hiç kimseyle konuşmayan agalar
Konuştuğum yok dndm
1 kişiyle bile konuşmayan bana helal olsun