Ben bu tarz şeylere ilgi duygugum için yeni öğrendiğim şeyleri şaşırarak anlatıyorum oda tarih konuşmak çok sıkıcı erkekler öyle kızları çekici bulmuyo demişti 😑
Anlaşamıyoruz zaten sevdiğini de düşünmüyorum beni ayrilcam bende araba ve motosikletlerle ilgilenmiyorum ama o kıymet veriyor diye dinliyorum demek ki onun umrunda değil benim sevdiğim şeyler
Ya hirtsa ve uzaktan belli oluyosa ve cikiyosan bu aptallık ama bazıları oluyor seni elde edene kadar mükemmel nazik kıyılar falan erkekler bu kısmı bilmediği için adam kadına zarar verince kadını suçluyorlar erkeklerin çoğu rol yapiyor halbuki hirtlar hariç dümdüz giyinen erkeğin kalbi kötü mü iyimi anlamıyorsun bende yeni gördüm mesela ayrılmak için basit bir bahane gibi ama tarih sevmiyo adam TARİH Ermeni tohumumu o demişti babam ORSNCNDNXNCN
Aaa güzel sôzmüş ayrilcam zaten bana demişti ben anlatırken sıkıldı galiba ama başka bişey konuşalım sıkıldım diyebilirdi erkekler hoşlanmaz ne ya 😑 atasını bilmeyen it pesinde dolaşır fkdncndx
Ben bu konularla çok ilgileniyordum onunla konusurken sıkılmısta olabilir bilmiyorum ama kızların tarih konuşması itici geliyor bana erkekler öyle kızları pek beğenmez dedi
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, Erkekler tarih bilgisi olan veya ilgilenen kizları itici buluyor demişti sevgilim doğru mu bu çok değişik geldi öyle die?
Erkekler Ne Diyor
Bu konu da bilgisi olan erkek var mı çok merak ettim ondan yazdım
Tarih bilgisi olan erkek çok benim lisemde çok vardı oyke tip en işe yaramaz denen kişi bile çok şey biliyodu
Okuyor musun cvplari
Tarih fışkırıyor resmen herkesten 😂😂😂
alakası yok, aksine erkeklerin de çoğunluğu tarihe ilgi duyduğu için hoş bir özellik olarak algılanır:d
Hayır tabi o nasıl mantık
Ben bu tarz şeylere ilgi duygugum için yeni öğrendiğim şeyleri şaşırarak anlatıyorum oda tarih konuşmak çok sıkıcı erkekler öyle kızları çekici bulmuyo demişti 😑
Bence hoş yani hatta naparsın bile bilmediğim bir şey öğrenirim ne güzel eğer bilmiyorsam bile
Ml işte eski hükümdarlar liderler mezarından çıkıp senin gibi torunun aq derlerdi
Sevgilin şimdi hocam öyle demeyelim yine de. Herkesin ilgi duyduğu şeyler aynı olamaz sonuçta
Anlaşamıyoruz zaten sevdiğini de düşünmüyorum beni ayrilcam bende araba ve motosikletlerle ilgilenmiyorum ama o kıymet veriyor diye dinliyorum demek ki onun umrunda değil benim sevdiğim şeyler
Hııı anladım vallahi sana kalmış haddime değil. Umarım ya aranız düzelir ya da hayırlısı değilse ayırırsınız yollarınızı
Entel kızları seviyorum
Entellikle onun pek alakası yok ki tarihte yaşamak demek değil bu geçmişini bilmek demek
Çoğu kişi geçmişini bilmeyi önemsemiyor. Sen önemsediğine göre bilmeyi seviyosun içinde entel potansiyeli var
Kurcaliyorum işte birşeyler
Alçakgönüllüsün etkileyici
Ne grzklı erkekleri seviyorsunuz
Aklını nerden okiyim ben onun ilk defa duydum tanıyarak görüyorsun ya zaten uzaktan tarih düşmanı yazmıyor ya anlında
Hayır genelde hep sorunlu erkekler ile sevgili oluyorya kızlar
Ya hirtsa ve uzaktan belli oluyosa ve cikiyosan bu aptallık ama bazıları oluyor seni elde edene kadar mükemmel nazik kıyılar falan erkekler bu kısmı bilmediği için adam kadına zarar verince kadını suçluyorlar erkeklerin çoğu rol yapiyor halbuki hirtlar hariç dümdüz giyinen erkeğin kalbi kötü mü iyimi anlamıyorsun bende yeni gördüm mesela ayrılmak için basit bir bahane gibi ama tarih sevmiyo adam TARİH Ermeni tohumumu o demişti babam ORSNCNDNXNCN
Bilmiyorum artık
Cahildir ondan itici bulmuştur
Saçma aksine çekici
Bilgili insanı hangi cahil isterki
Aaa güzel sôzmüş ayrilcam zaten bana demişti ben anlatırken sıkıldı galiba ama başka bişey konuşalım sıkıldım diyebilirdi erkekler hoşlanmaz ne ya 😑 atasını bilmeyen it pesinde dolaşır fkdncndx
😂😂 verilmiş sadakan varmış
Yalan söylemiş
Ben bu konularla çok ilgileniyordum onunla konusurken sıkılmısta olabilir bilmiyorum ama kızların tarih konuşması itici geliyor bana erkekler öyle kızları pek beğenmez dedi
Paşam çok biliyormuş
Saçmalık
Bence bilsin