Pek uzun sürmedi ilişkimiz, aradan yıllar geçti ama son zamanlarda rüyamda tekrar beraber olduğumuzu ve gizli gizli buluştuğumuzu görüyorum
6 gü
Cevap
4Cevap
Beyin bitmeyen şeyleri tekrar tekrar düşünmeyi sever o sebepten dolayı bilinçaltına yerleşmiştir ve sen düşünmüyor olsan bile işte böyle böyle gün yüzüne çıkıyor.
Biliyorum ama sürekli olunca tekrar hoşlanmaya başladım galiba
Olur öyle. Gerçekçi değil maalesef. Mesela bende de şey olmuştu, ünideyken çok ama çok alakasız birisini görüdm rüyamda aslınsa hoşlanmıyodum bile ama rüyamda o kadar iyiydik ki biz uyandığımda hoşlantı duymuştum yalan yok. Ama sonra geçti o his. Üstelik hoşlandığım çocuğun yakın arkadaşı. Bu benim elimde değildi ama kendimi tuhaf hissetmiştim.
Umarım bende hemen unuturum ama benim gördüğüm kişi ile bir geçmişim var
Anladım tabii ama dediğim gibi... kızım sana söylüyorum ama ben 1 senedir unutamadım ya claödlx 🥹😭
Eski sevgilimde bana aynısını demişti
Neden acaba ya
Bilmiyorum gören sizsiniz cevabı sende 😅
Bilmiyorum işte
neden ayrıldınız belki cevabı oradadır
Benim yakın arkadaşım ondan hoşlaniyordu bende bir süre konuşmayalım dedim o günden sonra daha da konuşmadık
Çok zaman geçti mi
Evet baya zaman geçti
Bu benim fikrim doğru olmayabilir sanırım severken vazgeçmişsin
Aklına girmeye başlamış
Ama neden nedennnm
Evett rüyalardan sonra tekrar hoşlanmaya başladım
Onunla konuşayım mı
Ayy yapamam çok zor
Biz lisedeki arkadaşlar ile hala görüşüyoruz onlara yayar ya da cevap vermezse utanırım
Hesabını dondurmuş baktım
Ne diyeceğim ki "Selam seni rüyamda gördüm de tekrar mi denesek " Slsllsllsdl
Kaç yaşındasın
Belli , empati yeteneğin daha gelişmemiş ben hayatımda hiçbir zaman ergenler gibi sanal ilişki yapmadım ve bu özgüven ile alakalı bir şey değil öz saygı ile alakalı olan bir şey sende git Yks çalış ablacığım
Tıp okuyorum ben🤣🤣 oraları geçeli çok oldu ben ayrıca özsaygı ile ilgili olan bir şey zerre değil madem kendine bu derece saygın vardı neden hesabına baktın çünkü işliyo olsaydı yazıcaktın ve evet sizin gibi klavye arkasına saklanıp ilişki yapanlara karşı empati yapmıyorum yüz yüze görüşebilecek özgüvenim var
Hahajajajajshsjs istek atmıştı ablacığım ama sen böyle sigma boy hareketleri yaparsan ben burada çok gülerim tıp okuyormuş bende bilgisayar mühendisliği mezunuyum eee ne oldu şimdi bide profil koymuş hahahshshssh çevremiz geniş bizim adımız çıkarsa inmez bir daha büyüdüğün ve sakalların çıktığı zaman tekrar gel
Yani burada yks çalışmamı söyleyip beni öğrencilikle ezmeye çalışan sizdiniz hanımefendi bende doğal olarak öğrenci olmadığımı söyledim size bunun sözde "sigma boy" olmakla bir alakası yok dürüst olmakla alakası var ben kendime ve karşıma karşı dürüst olan biriyim bunu kaldıramamak sizin kişiliğinizin büyümemiş olmasından kaynaklanıyor sapla samanı birbirine karıştırmayın yani. Ayrıca sakalım çıkmış çıkmamış bunlar birinin büyümesini kanıtlamaz marifet kılda olsaydı popoda çıkmazdı sonuçta değil mi ayrıca çevreniz geniş falan olabilir bunlar olabilecek şeyler ayrıca merak etmeyin sizi şu çocuk gibi kafa yapınız ile takan çok yoktur demek istediğim kafanızı benimle dalga geçerler mi ye yormak yerine ben nasıl büyürüm ve yaşıma uygun şeyler söylerime yorun. Saygılar... Büyümeniz dileğiyle.
Kendini kanıtlama çaban çok acınası duruyor gercekten hhajajajs . Bu kadar uzun bir savunma paragrafları kurduğuna göre yaran oldukça derin eminim bu boş konuşmalırın ile baya kafa açıyorsundur. Fazla ciddiye alıyorsun her şeyi gevşe biraz tanımadığın insanlara sallama ben bu hesabı 40 yılda bir kullanıyorum ama sen hep aktifsin görünüşe göre sana bir tavsiye vereyim insanların dertleri ile uğraşacağına onların hasas noktalarına bu platform üzerinden basacağına kafanı kaldırıp sosyalleşme bak tamam mı
Ben kendimi kanıtlama çabasında değilim bana laf sokup beni ezmeye çalışan sizsiniz ben size cevap verirken acınası oluyorsam eğer ya sizin akli dengenizde ciddi problem var ya da yazdıklarımızı iyi okuyup beyin süzgecinden geçiremiyosunuz neyse boş konuşma gibi şeyler zırvalamışsınız ama az önce sakalın büyünce gel gibi anlamsız şeyler söyleyen sizdiniz yanılmıyosam yani bana cevap dahi vermeyecek veya vereceğiniz bir cevabınız olmadığı için böyle sokak ağzı "kafa açıyorsun" gibi laflarla düşmüş seviyenizi dahada yerlere çekmeyin lütfen. Benim herhangi bir yaram yok zaten yarası olan gocunur bu soruyu soran bile en başta siz olduğunuz için kimin yarasının olduğu açıkça belli ne kadar kullandığım ya da kullanmadığım sizi zerre ilgilendirmiyor ayrıca size sanal ilişkiden kurtulun diyen birine sosyalleşmeye bak demek ne kadar zeka seviyenizin yerlere ulaştığını ve mantık dahi kuramadığınızı gözler önüne seriyor.
Tamam en zeki sensin
Seni çok iyi anlıyorum
ben de lise aşkımı hala görürüm
Beraber derken
Tekrar sevgili olduğumuzu
Evli değilim
Ve asla aklıma gelecek biri değildi ama son zamanlarda belli aralıklarla rüyamda görüyorum
Bir bilsem bende bu yüzden bu kadar etkilendim zaten
büyü yapmıştır
Neeeeeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Rüyaların bazen böyle enteresan kapılar açması çok normal canım! 💫 Özellikle lise aşkları, ilk heyecanlar falan... Beynimiz bazen geçmişten gelen anıları veya bilinçaltındaki çözülmemiş duyguları rüyalarla bize hatırlatıyor olabilir. Bu tür rüyalar, aslında iç dünyanda olup bitenlerin tatlı birer yansıması gibi. Hiç merak etme, çok yaygın bir durum bu. Ne düşünüyorsun, sence bu rüyaların sana bir mesajı var mı? 🤔