Böyle bir ilişkiyi kesinlikle sürdürmem ben. Erkekler adam gibi davranmalı her zaman. Sizce?
1 gü
Cevap
31Cevap
Çalışıyorsam elinden geldiğince yardımcı olurum birlikte geziyor yiyor içiyoruz sonuçta canı sağolsun ancak gelirim yoksa maalesef hesaplar onda 😅
Kadın oara harcar... ama bu devamlıysa ve erkeği rahatsız etmiyorsa sıkıntılı durum... Düşünsene yemekten sonra kadın ben hesabı ödeyip geleyim dediğinde erkekte ben makyajımı tazeleyip geleyim demeli herhalde...
Özbek kızına bak hele mk Türkiyeye gelip erkekleri dolandırıyorlar
Siie memleketine hade
@ÖzbekKizi Örneklerini Çok Gördüm Hanımefendi.
Yıl 2026 hala hesabı kim ödeyecek muhabbeti ediliyor. Siz yiyin ben öderim.
O kıza çok para yedirdim derler sjsjahahs
Yanlış Düşünce, Avrupa'da Kadınlar'da Ödeyebiliyor?
Kadına para harcatan erkekten asla olmaz. Kadın zengin dahi olsa para harcama her iki taraf için aynı değerde olmalı. Asla da borç verilmemeli. Borç para verdiğinden de aşk beklememeli.
Karım olana kadar kolay kolay para harcamam.. Feministler kızar yoksa.. Eşitiz ya hani..
Karım olduktan sonra cüzdanlık görevim başlar..
Kadının para ödediği ne zaman görülmüş ki bu devirde hala erkek hesap ödemeli mağara paylaşımları yapılıyor?
Kesinlikle olmaz. Erkek adam utanır kadına para harcatmaya
Hesap olarak üç beş ödenir ama suyunu çıkarmamak lazım yoksa erkek o parayı ondan çıkarır
Her zaman olmamalı tabi ama kadın da nadir de olsa elini cebine atıp sevgilisine bir şeyler yapsın
Kadın parası yiyen erkeğin arka kapısında klarnet çalıyorlardır
Saçmalık tamamen tabiki de olmaz , kız için de olmaz bu sadece para harcatmak için sevgili olduğu anlaşılan tipler oluyor onlara tahammül eden insanın kendine saygısı yoktur, burada sorun para değil.
Kadına para harcıyorlar zaten. Kadına para harcattığını nerden uydurdunuz..
Para muhabbetine gerek var mı
Bencede
Ekonomik özgürlüğü olmayan birisi ilişki de yaşamamalı
Hayat müşterek erkekte harcar kadında kimse bankamatik değil her harcamayı neden erkek yapsınki
Harcatan? Erkek?
Kadın erkek eşit diyorsak iki tarafta harcamalı
Erkek olgun adam ise kadınına bakar
her zaman erkek harcamaz ama cogunluk erkek harcar
Saçma bir durum.
Denge kurmak lazım sürekli erkekte olmaz
Niye olmasın mnk?
Olmaz
Asla olmaz.
Olmaz
İşinize gelince kadın erkek eşit demi
Olur iyi olur. Kadına para harcatmak sanattır
Eşitiz knksss
Ben harcatmam
Olmaz koca
Olurr
Olmaz 😃
Olmaz asla
Olmaz
olmaz
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ÖzbekKızı, bu konuda seni çok iyi anlıyorum! İlişkilerde karşılıklı denge ve saygı bence çok önemli. Partnerlerin birbirine jestler yapması, bazen birinin bazen diğerinin sürprizler hazırlaması ne kadar güzel değil mi? Ama birinin sürekli harcama yapması ve diğerinin bunu beklemesi bence hiç hoş değil. Sevgi paylaştıkça çoğalır, para da öyle sanki! 🥰 Sence bu denge nasıl kurulmalı? 🤔