4 senelik bir ilişkimiz vardı yaklaşık 1 hafta önce bu ilişkiyi erkek arkadaşım dedğim insan sonlandırdı hemde bunu mesajla yaptı sıkıldıgı soyledıgı tartışmalarımızdan ve benden soğuduğunu söyledi keşke böyle olmasaydı biraz olsun benim istediklerimi yapsaydın diyerek bitirdi ilişkiyi.ikimizinde ilk ilişkisiydi çok şey atlatmıştık ilişkimizde ama o beni bırakmayı seçti sizce bana geri döner mi unutulur mu 4 sene?En kötüsüde bana arkadaş kalabiliriz sanki hiç görüşmicekmişiz gibi veda etmeye gerek yok dedi başka biri mi var bi erkek bunu neden der ki yoksa
Cevabın nedir?
unutulmaması gerekiyor ki zaten... yani belki onu unutman gerekecek ama yaşadıklarını , anılarını unutman saçma olur... hepsi senin için bir tecrübedir ve doğru kişiyi bulduğunda onun farkına varman için kullanacağın şeylerdir... ayrıca bazı insanların ne sevmeye ne de ayrılmaya cesareti olamıyor , korkak oluyorlar... sevmeyi beceremiyorlar , üstüne ayrılmak istediklerini bile mertçe yüz yüze söylemek yemiyor , bu kadar da korkak oluyorlar... bu yüzden bi mesajla ayrılmıştır... ve arkadaş kalalım demesinin sebebi de senden çekinmesi ya da fazla üzülme diyedir.. yani arkadaş kalalım muhabbetinden bi sonuç çıkarmaya çalışma... ve sakın arkadaş kalalım kısmına tamam deme , çünkü arkadaşlığın boyunca işkence çektirirsin kendine ve sonunda da yüksek ihtimalle çok üzülürsün... yapma bunu kendine...
şimdi ne söylesek boş gelecek sana biliyorum aslında ama yarı yolda bırakan korkakları beklemeye değmez...410 Yorumla- +1 yıl
korkak olması beni çok üzdü çok değer vermiştim 4 sene boyunca adam gibi dışarı çıkarmadı aldığı hediyeler hep kavgada alınmış hediyelerdi 4. yılımızda bile doğum günümü unuttu trip attığımda ise yine kendini haklı görcek bahaneler söylemişti düşündükçe beni hiç sevmediği düşünüyorum bu kadar cesart ederk arkadaş kalalım dediğine göre ama ben arkadaş kalmıcm sadece şuan facebookda arkadaşız ama galiba onuda silmem gerek
- +1 yıl
ne facebook ta ne de başka bi yerde , hiç bir yerde arkadaş olmanın lüzumu yok... bi de orda gördükçe onun yaptıkları aklına gelip sinirlenirsin , üzülürsün , bunu da kendine yapmana gerek yok... ama dediklerinden çıkardıklarıma göre , birini koşulsuz sevecek kadar cesur olduğun , fedakar olduğun ve bu kadar süre böyle birine bile sabredebildiğin için ayrıca takdir ettim seni... dürüstçe , cesurca sevebilen sensin o yüzden için rahat olsun ve boşver... umarım kısa sürede iyileşir yaraların :)
- +1 yıl
cidden en doğru anlayan sen oldun beni ama dayanamıyorum facebookdan silersem belkide tamamen biter aramızdaki bağ onu kybetmek yerine kaznmak istiyorum ben 4 sene boyunca çok acı çktim ve karşılksz svdım blkide 1 ay olmştu ilişkimzn bşınd ve 1 sne sdece evde oturp yalansız bir şekild onun istnbula glmesını bekledım askr bekler gbi ama o ne yaptı geldıgıneden bu yana bana hıc deger vrmedı hep bnden şöle giyn byle yap dye isteklr d bulundu.ve bnden ayrılrken bile brzcık isteklerim ypsydın diye btrd
- +1 yıl
onu kaybetmek istememeni gerçekten anlıyorum... onun için çektiğin zorluklar da kimsenin kolayca çekebileceği zorluklar değilmiş... ama şöyle düşün , içindeki sevgini bi kenara koy ve dışardan bak kendine senin kıymetini bilmeyen , ve sürekli senden daha fazlasını bekleyen biriyle bir ömür geçer mi? yaa birazcık isteklerimi yapsaydın ne demek yaa... bunu söylemesi bile elindekinin kıymetini görmekten aciz olduğunu gösteriyor... bi de onunla olduğun dönemde hiç gerçekten için çok rahat oldu mu?
- +1 yıl
içim hiç b zaman raht değildi bn ne kdr svgımı gsterıp onun için değerli şeyler ypsamda o buluştugumzda bilgisayarını buluşmamzda yanına getirip bk kızlar böyle giyiniyr sn neden böyle gyinmiyorsun sen nedn böyle makyaj yapmıyrsun demk olmuştu yada artık zyfla demk oldu!hata en sn ayrılmadn once son bulusmamzda elımi tutup sırf krem sürmediğim için sert diye bırktığını söyledi trip atıncad tkrar elimi tuttu ama b erkek 4 sene hep bunları b kıza yapmışsa anlaşılan ben çok uzatmışım svmemiş hç ben
- +1 yıl
içinin rahat olmadığı birini sevmemen gerektiğini , sen de onunlayken içinden defalarca söylemişindir eminim ve eğer cidden anlattığın gibiyse sevmemiş olmasına şükret bence... korkak olmasını geçtim , sevdiğini kırmaktan çekinmeyecek kadar da vicdansızmış... yani ben birini sevdiğimde onu hayatımın merkezine koyarım , ve ne yaparsa yapsın , ne giyerse giysin umrumda bile olmaz yanımda olduktan sonra..sakın kurtulmuşken tekrar yapma bunu kendine , biraz acı çekersin belki ama daha mutlu olursun.
- +1 yıl
sevmemiş olmasına çok üzülüyorum geçen 4 yılıma ve yaşadıklarıma ayrı bi üzülüyorum ama bu saattn sonra geri dönüşü olmaz ztn bnden çıkarkn memnun değildi ayrıldıktn snra emnım daha ıyısını bulmuştr ki bu kadr emn kendineden ayrıldı bi mesjla
- +1 yıl
başkasını falan bulduğu düşüncesidir insanın içini kemiren , hani bana vermediği şansı başkasına verdi mantığı... ama aslında başkası var ya da yok bunun hiç bir önemi yok boşver ve kurtulmuşun... umarım kalbindeki yaralar çabuk iyileşir ve bu gösterdiğin fedakarlığı , cesareti , sabrı hakedecek birileri çıkar karşına :) hem bazen ışığa ulaşmak için , en karanlık yollardan geçmek gerekir... bunu da öyle bi süreç olarak gör :)
- +1 yıl
çok teşekkür ederim allh seninde gönlüne göre verir inş ama ben bu kadar yaşadığım acıya rağmen hala çokseviyorum onu akıllanmış bi şekild dönmesini çok isterim ama kadere inanıyorum hayırlısı ne ise o olsun
En İyi Cevaplar
+1 yılDost vehaut Korkusuz kisi Aci Söyler dogru Söyler.
Hatirlanir ama Zamanla unutulur nasil gerceklesir zanedersin hayatda ondan Yüce kimse yok ve Onu Sevdigin vede ona gercekden deger verip onunla bircok seyi paylasdigin icin o Güzel anilarina kenetlersin Duygularini baglanirsin birakmak isdemezsin ama gün gelir hic ummadigin bir anda kendini Yüksek bir Köprüde hissedersin ve Düsüyorsun düserken Son bir Hamle ile Köprünün korkuluklarina Tutunuyorsun ve var Gücünle Düsmekden, Ölmekden Korkuyorsun bilmiyorsun nasil bir hiss vehaut nasil bir aci cekecegini düsüncelerinde zanediyorsunki cok aci cekecegim birakirsam kendimi Köprüden assagiya ayni Hayat ve Iliskilerde buna benzer bir Türden celiskilerini , Korkularini, vede en önemlisi Kendini kesfetmeden Saglikli bir Gelecegin olamaz iliskilerinde ve hayatinda.
Yazdiklarim sacma örnekler olarak gelebilir ama Türkcem buraya kadar yetiyor..01 Yorumla- +1 yıl
harika sözler söyluyrsun ben demek istediklerini anlıyorum ve dediğin gbi benim önce kendi gördüğüm eksiklerimi düzeltmem gerekirki bundan sonra hayatıma adam gbi bri girsin
+1 yılseni en iyi ben anlıyorum çünkü 4 senelik ilişkimi ben bitirdim ve şunu söyleyeyim,onun gözünden evet yeni biri var..ama bu bir paravan yani senden ayrılmayı kafaya koymuş deli gibi seviyor ama çıkmaza girmiş.oda beline kadar günaha batmak istiyor.sana ve sana geri dönmeyi engellemek için hemen yeni birisini kullanıcak ama sadece kullanıcak.onunlayken çok çok çok özleyecek seni.sonra ondan ayrılacak..belki seni bi yoklayacak acaba değişim var mı diye?eğer büyük resmi görebiliyorsan devam edersiniz ama göremiyorsan öyle güzel bir şeyi mahvedip bitersiniz.ama sen şanslı olansın.çünkü terk edenler başta acı hissetmez ama sonra yavaş yavaş yanar,terk edilen ise birden kül olur sonra küllerinden doğar...merak etme UNUTAMAYACAK.
912 Yorumla- +1 yıl
yeni biri var derken nasıl yani beni başkası için mi terk etti diyorsun bu arada canım ben ne ypmalıyım 4 sene boyunc bni hep değiştirmeye çalıştı aynı zmnda bana değerde vermedi öyle yani pişmn bile değildir eminim facebookda gülen surtlar bile paylaşıyor çnkü
- +1 yıl
yani bende kız olmsam dicem ki meğer benmişim o çıktığın çocuk.) aynı benim yaptıklarımı yapıyor..3 ay önce yaşadıklarım.seni başkası için terketmedi,ilişkiniz çıkmaza girdi,dayanamadı bitirdi.şimdiki gülen suratlarda daha bir süre devam edecek:) daha çok numara yapacak o merak etme..konserlere gidecek,barlarda gezicek,fotoğraf paylaşıcak,hergün birilerini eklicek..ama akşam yatınca,seni özlicek,seni aramak isteyecek,o yeni birileride bir kişi olacak en fazla..oda denemelik.)
- +1 yıl
ah bea arkadaşım neden böyle yaptı peki bana neler çektirdi ne kdr üzdü beni bir bilsn ve hç m svmedi bni peki bn bu durumda ne yapmalıyım mesALA ilişki durumunu ben kaldırdım bneden ayrıldıktn snra ama o güneden snra facebookd hiç brsy pylaşmadım bu saattn snra ne ypmam grk kıskndırmalı mıyım yada sessizce oturp bana dönmesini mi bklemeliyim ki dönmeside kesin değil
- +1 yıl
yoo,hiçbirşey yapmaycaksın:D o sahte gülüyor sen gerçekten eğlenme bakacaksın.merak etme unutulan değil unutan olacaksın;)
- +1 yıl
anladım canım ama nasıl yapıcm bunu şuan acıkcası acı çeksemde dışarı çok belli etmiyorum fkt yined facebookda dahil ona hç b şekild ne düşündüğümü ne yptıgımı bilmesini istemediğim için brsy pylaşmıyorumda ama beklenti içine grmem snce ne kdr norml ki ya dönmezsee
- +1 yıl
güzelim.) benim ayrıldığım erkekte senin gibi şuan facete falan hiç bir paylaşımda,durumda,yazıda bulunmuyor..daha da kuduruyorum.seninki meraktan ölücek,hiçbişey paylaşmayacaksın,hatta face'e girme bile girersende bir yenilikte bulunma.) onun aklından bin türlü şey geçicek,ya hayata küstün sanıcak,ya çok meşgulsün sanıcak,ya yeni bir adres açtın sanacak..sanmaktan ağrı girecek midesine..çok çektiriceksin.lakin,o sana dönmeden,ne yeni birisini bul,nede ona belli et geri dönmesini istediğini ..
- +1 yıl
canım dün sdece arkadaşımın bldirimleri bana geliyrdu facebookd bnde ayca bildirimlerin bana geliyr ya yazdım bide gülen surt koydum ama onun dısınd arad facebookd shbette karsılasıyoruz o zmn bn hc b pylasım ypmıym bıde shbetı kapatm o zmn bu arad umarm döner yaaa çok teşekkür ederm bakalım ne oluck
- +1 yıl
@Semrahimm benımkı nısan yaptı evlenıyo donmedı senınkı dondumu acaba
sevse zaten ayrılmazdı sende.sen onca yapılanlara ragmen hep altan almıs sesını cıkarmamıssın.donse yıne bunları yasayacaksın sen uzuleceksın.sen sana deger veren senı uzmeye kırmaya korkan bırılerını hayatına sok derım.boyle bırınden sana hayır gelmez ve boyle bırı ayrıldıgı ıcın sevınmelısın.neden boyle dedın dersen altta yazmıs oldugn yormlr gore
03 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın canım ama insn 4 senesine ve ilk aşkı olmasına üzülüyor :(
- +1 yıl
bi nevı sende haklısın yıllarını vermıssın ve onca yapılanlar unutulmaz goz onune gelır gelıyodur ve sen onları dusundukce daha cok uzuluyorsundur.düşünmemeye calıs kafanı dagıtmak istiyorsanda birşeylere yönel kendıne hobi edin gez toz kafanı dagıt o kişi unutmaya bak.umarım en kısa zamanda atlatırsın bu durumu Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
haklısın canım ypck bsy yok hayatıma dvm etmem gerekiyr ama anılar cbk unutulmuyr allh düşmanıma bile vrmesin onu o kdr svdim k arkasndan bed dua bıle edemedm uzulmesını hc ıstemedıgım ıcın :(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılsanki yeni birini bulmuş gibi tavırları var sana karşı garanti etmiş gibi öylede senden ayrılmış bence o varya çooookkk pişman olucak sonra sana geri dönmek isteyecek sende buna izinvermeyeceksin bu İNSAN VE DOĞA ile ilgili bir şey aynısı başına gelicek
04 Yorumla- +1 yıl
aynısı onun başına glsin istemem cunku benim kadr sabrlı degıl pişmnm olmasını d istemiyrm ama bı daha önüme cıkmasın bnu ıstıyrm cunk 4 sene cok deger vrdım ınanın hc alttn almadı hp bn alttn aldm agladıgımd bı kre bıle uuzldugunu snmıyrm benim cektıklerımı br bn bırde allh blıyr benim vıcdanım rht ama dılerm allhtn hayat bna d gülsn artık
- +1 yıl
Dediklerin çıktı ..
- +1 yıl
hadiii yaa ne olduuu bu kelebek nick li senmisin ?
- +1 yıl
benii eklermissin ben ekleyemiyıorum merak ettim cidden
kendisi çekmiş gtmş ve mesajla.bu sana çok acı gelmiştr emınım.ama byle yapıpta gtmesi kötü ,o yuzden sen hç bişi ypma .ne yapsam peşimde diye düşünmesin.sewiyrsa grçkten o gelır geri sana zaten.sogudum falan demş bide üzerine gtmen iyice sıkar onu.gönül işi bu.seviyorsa döner,dile kolay 4 sene..rahat olmaya çlş hayat dewam ediyor
03 Yorumla- +1 yıl
uzatmadım bende tamma istediğin gbi olsn dedim 4 senenin hiç hatrı yokmuş en çok o koydu ve 4 senelik bi ilişki sıkılmadn bitti çok şaçma bu erkekler nedn bu kadr değersiz görüyr svgiyi anlamıyorum
- +1 yıl
bana arkadş kalalım dediğine göre bnce benimkide aşkı memnu gibi bti ama sadece kanıt yok ah bu vicdansızlar
Unutulur mu? Bilmem... Var mıydı benim öyle bir ilişkim yaa? Kızın adı neydi ki? Hatırlamıyorum :)))
Kesinlikle arkadaş kalınmaz. Gerek te yok zaten... 4 sene paylaşmışsın herşeyi olmamış. Ne arkadaşlığı ?01 Yorumla- +1 yıl
bende bunu anlamıyorum zatn ne arkadaşlığından bahsediyor!Bi erkek arakadş kalalım derse başka biri mi vardır
zamanla hersey unutuluyor belkı küçük bır hatıra kalır ıyı yada kötü sadece sunu cok ıyı bılıyorum eskı sevgılıyle yenı sevgılı her zamn kıyaslanır geçmışimle yasamayı sevmem ve cokta mutluyum cunku yalnızım
010 Yorumla- +1 yıl
benden ayrıldığına pişman olmasını ve bana geri dönmesini istiyorum ne yapmama lazım
- +1 yıl
birşey yapma bırak kendı halıne bu sözden nefret ederım ama bırak gıtsın dönerse senın dönmezse zaten hiç senın olmamıstır derler cok dogru sen bırseyler yapmaya calıstıkca düşünmeye fırsatı olmıcak cunku ve sen ıstedıgın ıcın dönmesın varlıgının kıymetını anladıgı ıcın dönsun sana
- +1 yıl
facebookda arkadaşız hala ama adamın işleri var beni umursucak zamanı bile yoktur ama ben herşeye rağmen ne aradım nede facebookda dahil duygu dolu birşeyler paylaşıyorum oluruna bıraktım ama pişman olmasını ve dönmesini çok isterim unutmam kolay olmıck ilkimi
- +1 yıl
ya biz çoğu kez bu sebepten tartıştık ve hep görüşüp barıştık ama olmadığını söyledi işte bu yüzdnde mesjla bitirdi ne ypmam gerk bilmiyorum ama tek üzüldüğüm şey bi kız olarak ilişkide bi kere bile naz yapamadım hep bn onu çektim haklı olsamda hep ben aradım sordum
- +1 yıl
kadere inanıyorum eğer benimse ztn dönücektir ama değilse ben yaşananlara üzülüyorum ve bu kadar koly mı svgiyi kaznmk buna üzülüyorum evlnmedn btmesı tabikide en hyrlısı
- +1 yıl
bende yaptığım emeğe ve geçen yıllarıma üzülüyorum keşke bu kadar bencil bi insnla birşeyler yaşamasaydım diyorum.hayırlısı ne ise o olsun tüm iyi insnlarını allh iyilerle karşılaştırsın
+1 yılunutmak denen birşey yok kimse kimseyi unutamaz...Sadece acısı geciyoo ve zamanla yokluguna alışyosunn...Zamana bırakkk
01 Yorumla- +1 yıl
zaman herşeye ilaç ztn ama bilmiyorum zmn ne sağlıck :(
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. ne arkadaşı ya onca zaman geçirmişiniz sonra "kanki bak naber" mi diyeceksinz? salla gitsin acı çekersin yoksa
01 Yorumla- +1 yıl
arkadaş kalamam zaten cevap atmadım o mesajına ama pişman olur mu kızlarr
İlkler asla unutulmaz...sevabıyla günahıyla doğrusuyla yanlışıyla unutulmamalıdır ki,sonraki ilişkilerin için tecrübe edinebilesin :) edebiyat parçalarım burda :P
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. arkadaş kalma geyiğini oldum olası anlamamışımdır bunun hiçbir mantığı yokki. Vede sana saygısı olsa gecen 4 yılın bir mesajdan daha fazla hatrı olurdu heralde
11 Yorumlailklerin özel oldugunu savunan zihniyet. neden terkettiniz ilkiniz desem
019 Yorumla- +1 yıl
of bende bunu erkeklere soruyorum işte neden terk eder ilkini bi erkek yaa demek ki özel değil ilkler
- +1 yıl
benim çıkardığın birşey değil bu arkaşaım genelde hep ilkler unutulmaz derler bende bu sözden yola çıkarak sizlere sordum ztn
- +1 yıl
gönül bağı olduğunu düşünüyordum bende ama baksana sıkıldığı için bırktı demek ki grçek aşkı bn değilmişim :(
- +1 yıl
ama yinede umut kesilmez allhtan belkide kıyömet blr döner daha ıyı olr yada önume bska bırı cıkr of bılmıyrm ama donmesını cok ısterdm hyrlıysa tabi
- +1 yıl
bilmiyorum ama bana keşke böyle olmasaydı etrafımızdakilerede hayatı zehir etmeyelim dediğine göre bence başkası olduğu için gitti ama duyguları shte olsaydı 4 senede srdüremezdik dşye düşünüyorum btmesine hala inanamasamda malesf svgi herşey değil diyip gitti
- +1 yıl
tamamda arkadaşım sevmese 4 sene geçirir mydi yada hadi onu gçtm ztn elinde tutmamk istemedi ve ayrıldı
- +1 yıl
ya bende bunu anlamıyorum erkekler için svgi belli bi süre sonra öpüşme vs sevgisine mi dönüyor?hadi bu soruyu geçtim ne yani pişman olmıck mı ilkini kybetti diyeee
- +1 yıl
Yahu ilki diye birşey yok anlasana.
Erkek acısından bakmıyorsun ki.
Erkek kız istemezse öpmez. zorla öpen zaten seviyor diye öpmuyordur.
Ya bunlar uzun hikayeler. senin 4 yıllık ilişkinin bitmesine üzüldüm. Ama şu var bir gün kafasına dank edip pişman olacaktır. cünkü 4 yıllık bir ilişkiyi sürdürmek kolay degildir. baskasıyla da yapamayacak emin ol. sana dönünce kabul edecek misin bu önemli - +1 yıl
4 sene boyunca çok şey yaşadık mesafelere krşı ilişkimizi aykta tuttuk yada beraberliğimzde illlaki norml çiftler gbi bzde çok şey paylaştık fiziksel olarkta bunları bn unutamıyorum ama eminm o unutacktır bni değersizce tek bi mesjla bitirdi dönmesi ne kdr ihtiml =? yada dönerse sence ne ypmam gerk
- +1 yıl
hala dönmeme ihtimali var ztn şimdi facebookd bktım gyt adamın kyfi yerınd resimlere bakılırsaa peki bn ne yapıcm dönmeli mym
- +1 yıl
hayırlısı olsun blmıyorum ne oluck bu arada o ayrılmk istedi bnde ikiletmedm hpsi bu iyi geceler
aynı şeyi yaşadım ona sadece 10gün ver .dönecek snaa...
11 Yorumla- +1 yıl
ciddi misin ya nasıl bu kadar eminsin ne yapmalıyım snce ne yaşadığını brz anlatır mısın bu arada :( facebookdan silmeli miyim yada ne yapmam grk
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılgecen senelerin hiç hatrı yokmuş smsle bitirip gitmiş ):
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :( pişman da olmaz eminm
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim konuştuğum kişide uzun bi ilişkiden çıkmış unutturmaya çalışıyorum sabrediyorum ama bazen tıkanıyo deliriyorum bu seferde o beni anlıyo falan idare ediyoz yani seviyorum lan ne yapayım
08 Yorumla- +1 yıl
galiba bundan sonra olan bir ilişkimde bende onu unutmıcam sürekli karşılaştırıcam ama bi erkek de diğer çıktıklarıyla karşılaştırır mı ilk aşkını
Cevap sahibi+1 yılkarşılaştırma olmaz öyle olursa kimseyle beraber olamazsın
- +1 yıl
anladım ama kafmdn atamıyrm ya pişmn olckmış gbi geliyor
Cevap sahibi+1 yılvalla bu böyle gitmez yorma kendini zaman geçtikce alışcaksın umarım karşına anlayışlı biri çıkar
- +1 yıl
anladım unutmk en doğrusu napalım silicem facebookdan da unutucm unutmalıym ypck bsy yok teşekkr ederm
Cevap sahibi+1 yılkardeşim bak beni dinle. çıktığım kız 3 yıl viriyle çıkmış sevmiş falan herneyse olmamı. 3 ay hayatına kimseyi sokmamış ağlamış üzülmüş kendini yemiş sonra bakmış olmuyo ben malmıyım deyip hayatına devam etmiş. ben ilişkiye başladığımızda ikimizde çok zorlandık falan ama şimdi 2 aydır konuşuyoruz çok şükür mutluyuz eski dallamayla alay ettiğimiz güldüğümüz bile oluyo.
- +1 yıl
alh inş benimde yüzüme güler size bir ömür boyu mutluluklar dilerim en dgruusu bnimde hayatıma birinin grmesi ama onu unuttuktn snra çok sağol allh razı olsun
Cevap sahibi+1 yılamin inşallah sende iyi birini bulup mutlu olursun inşallah kardeşim .
+1 yılalışkanlıklardan vazgeçmek kolay değildir.bence dönerse intikam peşine koşma hataları tesbit edin ve birlikte yürüyün.
00 Yorumlasıkmışsın bence sendeki hataları tekrar gözden geçir bambaşka biri ol bunu yapabilrsen tekrar dönebilir sana 4 sene ihtimalle...
02 Yorumla- +1 yıl
aynı sitedeyiz eminm ki görck beni bnde kendimi dğiştirmeye çalışıyorum şimdi umarım döner pişmn olup
Pişman olmuyorlar 2 senelık ılıskımı bıtırdı benımkıde bırak arksca konusmayı 3 ayda bır kez olsun aramadı bende ona ulasamadım.Vicdansız:(
014 Yorumla- +1 yıl
of yaa keşke olsalar pişman :(
- +1 yıl
bende bu yüzdn acı çekiyorum cdn bu adara hazr özel değilse neden bti ilişkinz mesala bizim 4 senelik ilişki sıkılmasıneden bti bu kdr basit b nedenden nasıl biter dedim ama cddn bitiyormuş
- +1 yıl
hayırlısı buymuş eminm seni hakeden biri çıkıcaktır biliyorum bunu desemde boş ama bnde kendimi kaderimde vrsa döner diyerk avutuyorum
- +1 yıl
ne yaşatıyorlar bize yaa hç değmez< bu erkeklere bnde sokağın ortasında yalvardığımı bilirim ama giden gidiyor kıymet bilmiyr bu erkekler
- +1 yıl
hayırlısını istemeli ve dua etmeliyz dibe vuran hızlı çıkarmış tepeye kızlar o yüzdn üzülsekte asla erkeklere belli etmemeliyiz egolu insnlar malum hepsi
eski sevgiliden dost olmaz giden gitmiştir gittiği yerde bitmiştir salla;;)
03 Yorumla- +1 yıl
sallamak keşke bu kadar kolay olsa ben çoğu kez dayandım tavırlarına bi kızı özel hissettircek hiç birşey yapmadı erkek arkadaşım bana ama bak ne oldu kendisi gitti pişman olur mu ve biz aynı sitedeyiz ne yapmalıyım?
- +1 yıl
hiç ikiletmedim ztn mesjla bitmiş olsada hoşçakal dedim ... ama 4 senedir özel hissettirck birşey yapmamış bi insan adam gibi sevmemiştir olan benim 4 seneme oldu :( pişman olur mu
Unuttun mu merak ettim? Aynı şey benim de başıma geldi bugün. 5 yıllık ilişkim bitti içim acıyor ve bu acı geçecek mi bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBence başka biri var ve senide bir kenarda tutmak istiyor
01 Yorumla- +1 yıl
başka biri olduğunu nasıl anlarım öyleyse facebookda hala arkadaşız ordan anlama olsalığım var mıdır?yada bi erkek ilk çıktığını başka bi kıza tercih eder mi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıldır süren ilşkiyi smsle mi bitirdi? güdümlü anne terliği kafasında paralansın kör olmayasıca
09 Yorumla- +1 yıl
en çok o koydu zaten ilk ilişkimizde ikimizinde ama bu kadar değersizce mesajla sıkıldım sogudum senden zaman ver dedi ve biti
Cevap sahibi+1 yılkorkaklık işte başka bişey değil
- +1 yıl
neyin korkusudur bu erkeklerde görsen varya o kadar çaba harcadım ki daha önceleri bitmesin diye ama değer vermeden mesajla bitirdi ne yapıcm pişman olr mu
Cevap sahibi+1 yılsıkıldım soğudum demişse dönmez gibime geliyor hatta başka birini bulmuştur kesin.
- +1 yıl
umarım pişman olur ama sıkıldım demesi ztn artık benim gözümdede değerini bitrmesine neden olmadıda değil
Cevap sahibi+1 yılhepimizde aynı umut var bak benim tam 13 gün oldu biteli ben hala pişman olup özür dilemesini sonra da ağzının payını almasını istiyorum. tamamen egosal bi şey bu yani.
- +1 yıl
benmd tam 1 hafta oluck ama sanırım bu bekleyiş çok dgru değil :(
Cevap sahibi+1 yıldeğil tabi insanın zihnini yormaktan başka bi işe yaramıyor.
- +1 yıl
hayatıma devm ediyorum dersime odaklanıyorum yada arkadaşlarımlayım ama geçicek biliyorum en kötüsüde bana yaşattıklarını diğer svgililerine yaşatmıcktr eminm
unutuluyor problem yok yani:)
022 Yorumla- +1 yıl
ilkler nasıl unutulur o kadar yaşanmışlar ya erkekler için bu kadar kolay mı
- +1 yıl
ne yapmam gerek geri dönmiceğini kabullenmem mi gerek yani...
- +1 yıl
aklıma getirmemeye çalışıyorum resimleri sildim sadece facebookdn silemedim ama ne kadar aklımdn çıkarmaya çalışsmda aynı sitede oturuyoruz görüyorum onu malesef zor oluck unutmam herşey sevgi değildir diyordu bi erkek needen ayrılır sevipte yaa tartışmadan sıkıldı diye 4 senelik ilişki mi biter
- +1 yıl
sevse döner diosun yani of :(
- +1 yıl
ne kdr süre sonra anlıcam kesin dönmiceğini k :)
- +1 yıl
anladım napalım 1 ay sonra umarım gzl olr herşey teşekkür ederim.peki tavsiye olark bana ne önerirsin
- +1 yıl
kaç kez bunu söylerk barıştık ama bu saatten snra benim onu svdiğimi bliyor ama gtmeyi kafaya kydu ve gti ama pişman olr döner mi işte bnud zmn gsterick ama pişman nasıl olr ki b erkek illa başka bri ile ilişki m yaşaması grekiyr
- +1 yıl
yok başka ilşkiye gerek seni sedini anlaması lazım bak benim başıma bi olay geldi kızın birinden baya hoşlanıyodum yani çıksak aşık olacam o derece gittim kpss dersanesindeydik dedim ki böyle böyle bana dediki tamam tamam yalvarma..yok dedim yalvarmıyorum durumu anlatıyorum sineye çektim gittim aradan 1 ay geçti geldi dersaneye aglayarak o yalvardı bana ama geçti o iş yolverdim gitti Allah büyük sen haklıysan o sana dönmesede ömür boyu bunun pişmanlıgını yaşar ettiginide çeker..
- +1 yıl
hep tesellim bu ayrıldık ama hiç vicdan azabım olmadı sadece üzüldm çirkn miyimde hep bnim dış grünüşümü dahil değiştirmeye çalıştı dedim ve ztn kıymetımı hc bılmıyrdu belki yoklugumda anlar ama bu sefer blkide bn istemem hyırlısı olsun her zmn ama başkasına bana çektirdiklerini eminm k yapmıcktr işte buda bana koyuyor
- +1 yıl
anladım geri dönse bile mi istemiyim peki sence facebookdn silmeli miyim
- +1 yıl
son birşey sorucm facebookdn silmem ona koyar mı ki yada dönüceği varsada dönmez belki
- +1 yıl
unutmamasını çok isterdim ama biti artık kabullenmeliyiim ve facebookdn silmeliyim en doğrusu tamamn çıkarmk artık hayatımdan sncta beneden memnun değildi svseydi ztn ayrılmazdıda
+1 yılmalesef bu dönemlerde olabiliyor öyle şeyler :S
00 Yorumla4 senelik ilişki telefon üzerinden mi bitti :)
01 Yorumla- +1 yıl
evet bi çok kez ayrılık kararı aldık ama benim sayemde görüşüp barıştık ayrılamadık ama en sonunda bu kadar kavga ve tartışma onu sıktı ve benden mesajla soğudum artık senden zaman ver bana dedi bende hoşçakal dedim ve helalleşip ilişkiyi sonlandırdık sizce pişman olur mu
+1 yılÇok merak ediyorum ettim sen unuttun mu
00 Yorumlaunutulmaz
02 Yorumla- +1 yıl
sevse dönerdi amaaaa
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?