Kızlar benim 1 buçuk senelik bir ilişkim vardı son bir senedir aynı evde yaşıyorduk ama son iki ayda benden uzaklaştı ve aldatıldığımı öğrendim hem de yaşadığımız bölgenin en bilindik kızıyla bilindik derken ne demek istediğimi anlamışsınızdır ben sevgilimin memleketinde okudum sonra orada yaşamaya başladım aldatıldığımı öğrendiğim an hemen eşyalarımı toplayıp ondan ayrıldım 1 hafta sonra bana yazdı dün buluştuk konuştuk dedim çok eşli bi hayat istiyosan ben yokum ama beni aldattığı kızla da hala takipleşiyo dün şarj aletim onun evinde kalmış mecbur ona gittim tamam güzelim gerekiyosa al falan dedi ama eve gelmedi dün zaten arabadan kavgayla indim o kızı engelleyeceksin diye hem beni etrafa ciddi ilişkisi olarak anlatıyo hem de bunları yapıyo dün gece her şeyi bitirmek için mesaj attım ama bakmadı ben de sildim hâlâ da yazmadı ne yapacağımı bilmiyorum hem beni geri istediğini söylüyo hem de bunları yapıyo bi koltukta iki karpuz taşımak istiyo yarın memlekete gidecek bi haftalığına ama hâlâ bana yazmadı uyandığından beridir çok kötü bi durumdayım psikolojim çok bozuldu bu belirsizlikten sıkıldım ev arkadaşlarımla bile aram bozuldu
3 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım ya, okurken içim acıdı resmen! 💔 Bu yaşadıkların hiç kolay değil, kendini bu kadar kötü hissetmen çok doğal. Bir insanın hem seni geri isteyip hem de sana bunları yaşatması gerçekten kabul edilemez. O kızı hâlâ takipleşiyorsa, seninle gerçekten ciddi bir ilişki istediğine nasıl inanacağız ki? Bence sen hak ettiğin değeri ve netliği çoktan anladın, bu belirsizlik seni yoruyor tatlım. Kendine haksızlık etme. Sence bu durum daha ne kadar devam etmeli? 🤔✨