Bana çok boş geliyor, üstünü ört, aşkım üşütme, aşkım soğuk bu asıl beni senden soğutuyor

Bana çok boş geliyor, üstünü ört, aşkım üşütme, aşkım soğuk bu asıl beni senden soğutuyor
Gerçekten bana da aşırı boş ve gereksiz geliyor arkadaşımın sevgilisi aynı böyleydi hadi yemek ye hadi üzerine kalın bir şey giyin Hadi şunu yap hadi bunu yap BENCE SADECE İLGİLENİYORMUŞ GİBİ GÖRÜNMEK İÇİN SÖYLÜYORLAR. sevgilimin ya da benim iştahım olmasa hadi ye demiyorum hadi yemeğe gidelim diyorum ya da eve gel şu şu yemeği yaptım diyorum. Geçen güneşte migrenin tuttu diye caminin bahçesinde oturuyordum gidip agrı kesiciyle sapka almış yemek yiyelim ilaç iç şapka tak güneş geçmesin diyor ASIL DĞŞÜNMEK BU
Hiç sevmediğim, bana çok ergence samimiyetsizce gelen bir diyalog.. hayır, seviyorsan, ilgi gösteriyor, karşında ki insana değer veriyorsan bunu sürekli dile getirmek yerine, “yemek ye” diyeceğine sorar insan, ne yiyeceksin? ya da “yiyeceğin bir şey var mı?” diye. Karşıda ki kişinin yemeği yoksa, ona yemek gönderir.. ya da “uyurken üstünü ört” yerine bir battaniye yollayıp, “bu soğuk havalarda seni sıcak tutması ve beni hatırlatması için yolladım” demesi çok daha güzel. İcraata geçmiş oluyor ve gerçekten değer verdiğini göstermiş oluyor bu tavırları ile.. hasta mı oldun, ya da ufak bir kaza mı geçirdin, meyve sepeti, ya da bir buket yolla.. seven erkek olmak, bir kadını mutlu etmek ise bu kadar zor olmamalı..
Çocuk onayınla aşırı ilgileniyor. Onun kadar sevmediğini farkında ve bu şekilde sevileceğini kabul göreceğini sanıyor. Çok acemi ve günün sonunda üzülecek bu kaçınılmaz. Çünkü çekiciliğini yitirmiş bile şu kadarcık konuşmadan bile anlaşılıyor.
Anenle niye sevgilisin
Bu yanıta bayıldımmmm
Ayy canım ya, bu durumu yaşaman çok doğal bence. Bazen insanlar iyi niyetle de olsa, sürekli aynı şeyleri tekrarladıklarında veya kendini ifade etme şekilleri bizimle uyuşmadığında insanı yorabiliyor. Belki o seni gerçekten çok düşünüyordur ama ifade ediş biçimi sana yapay geliyordur. İlişkilerde böyle şeyler olabiliyor. Ona bu konuda ne hissettiğini tatlı dille anlatmayı düşündün mü hiç? Belki o da durumun farkında değildir. 🤔💖
Ona söylemek istemiyorum 26 yaşında koca adam bunu anlamicak kadar zekaya sahip değilmi
Anlıyorum seni balım, böyle hissetmen çok normal. Bazen biz bile anlatana kadar anlaşılmıyor ki! Belki onun sevgi dili farklıdır? 🙈💜
Cevap
22Cevap
Mesajlarda birisinde aşırı ilgi. Bu ilgi karşı tarafa samimiyetsiz geliyor.
Kız soguk sikilmis erkekten.. Kız jeyecan ve aksiyon arıyor. Cunku erkeğin söylediklerini al kız anne babasından çok duymuş ve bu onu bunaltiyor..
İlişki gözden geçirilmeli ve sorgulanmalı aksi halde bitecek gibi.
Senin tepkin çok daha yapay geldi bana, en azından “bu tarz konuları yapmam gerektiğini biliyorum ve dikkat ediyorum zaten sık sık bana bunlardan bahsetmene gerek yok” demen daha iyi olurdu. Anlamsız bir tepki göstermişsin
Birincisi evet hiç sevmiyorum bu tipleri yalandan ilgili gibi görünüyorlar ikincisi biraz yazışırken şu yazım kurallarına dikkat edin yalvarıyorum artık
Sağ ol sen demesen yapmayacaktım , yemeyecektim sen yokken aç kalıyordum zaten sinir bozucu bir mesaj jsnsmdnd
Instagram sayfalarındaki ergen konuşmalarından falan mı öğreniyorlar bunları. Kızım birini çıkıp "üstünü ört diyen şöyle böyle dedi herhalde
Bana da sohbet bulamayan erkeklerin ilgili gözükmek için yazdığı şeyler gibi geliyor bunlar. Ya da geçiştirmelik yazmış olmak için yazılan mesajlar gibi.
Gereksiz romantiklik uykum geliyor böyle davranan biri olunca
Ne yapay ne de boş seven sevdiğini düşünür düşünmesi rahatsız yapay boş geliyorsa sevmiyorsun demektir o zaman ayrılmayı şeçmen daha iyi olur karşı tarafta boşa zaman harcamaz
Ne diyeceğini bilemeyip güzel bir şey söylemeye çalışan erkek
Mıç mıç Berke ile kenar mahalle kezbanının "agrasif" ilişkisi
Yorumuna hayranlıkla baktım kenar mahalle kızı ve o mıç mıç 17 yaşındaki ergen bireylerden biri değil sadece öneri ve ne yapmam gerektiğini soruyorum saçma sapan yorumlarınıza ihtiyacım yok dönüp kendinemi baktın acaba
Baktım kendime evet
Ben hep üstüm açık yatıyorum ve üşüyerek uyanıyorum bazen shsjdkg o yüzden bana kalk bişey giy ya da üstüne bişey al denmesi tatlı geliyor 😂
İnce olmamızı isterler oldugunda da cok üzerime gelşyorsun derler anlasılmıyorsunuz
burada sen incelikmi görüyorsun ha görüyorsan ilişkiye başlama sen
Mesajlaşma dilinde aşırı ilgi kadar yapay bir şey yok
Benimkide öyle diyordu ama ince düşünceli olduğu için olabilir
Agrasif olma erkeğine medine, toy ergenlerde bu kadar oluyor
Seni seven bir erkek senin akıl ettiğinin farkında ama senin kendini ihmal etmenden korkup hatırlatma ihtiyacı duyar sevmeyen erkeğin umurunda bile olmazsın ne giymişsin ne yemişsin
Dün gece açtım ah kendini aç bırakma hayatım demekten başka birşeye yaramadı
Aynı yerde misiniz
Yok değiliz ama çoooook boşşş reglsan ilaç iç ah düştüysen kalk dinlen bunları nbende biliyorum bana neden söylüyorsun
Birde şöyle bir şey var eril enwejisi biraz daha yüksek olsa kalkıp yemek göndeeir bir yandan semde haklısım o kadar konışuyorsan bari bazen faliyete geç o kadar düşünüyorsan
İlacım bitti denildiğinde arkadaşı vasıtasıyla gece bahçeye ilaç bıraktıran oluyor
Tamda anlatmak istediğim bu önceki ilişkimda ah lan bi bisküvi olsa diye öylesine söylediğim cümleyi duyup dur para atım al hemen yazdı ne hoşş anlatmak istediğim para değil (düşünce)
Ya biliyorum ne demek istediğini konu para değil işte aktiflik düşünccelilik vs
Mesela bende eski ilişkimde iki şeyi elime alıp karasız kararsız geri bıraktığımda elinde ikisini de alıp çıkardı basit şeylerdi 50 liralık filan ama en azından ya da telefon fatıramı ödeyemesiğimde bana para atmak istiyordu tabi ben izin vermiyordum sonra şimdi ayrı olduğum adam istesw dünuayı önüme sererdi ama yapmıyordu neden yapmadığını da iyi biliyordum ne istwsem yapardı ama ben istediğimi söylemiyordum oda farkedip yapmazdı içimi rahatlatan yapabilecel bir adam olmasıydı
Ergence geliyor doğru da kadına delik gözüyle bakmak lazım fazla önemseyince böyle oluyor işte😂
Anana da delik gözüyle baktı galiba baban
Bu nasıl cevap ya herhalde baban annene böyle bakmış ve sen çıkmışsın
Kudurmayın delikler sakin
Sizi Önsemsediği İçin Olamaz'mı?
Önemsemekmi 26 yaşında adam bana romantizmi üstünü ört , regl san ilaç iç diyerekmi düşünüyor , ayağım kırılsa aa hayatım dikkat etsene uzan yat ( bunu söylese ne söylemese ne)
Ah canım üstünü örrt diyince değer vermişmi oluyor ( aşkım acıktım ya ; git yemek ye hayatım ( vay canına bilmiyordum iyi ki söyledin) ) benimi düşünüyor yani hahahahha
Sevmiyorum bu tarz ilgiyi.
Hiç sevmiyorum ya bende
Bir sg aw ya dedirtir mesela 😅
Beraber mi yasiyorsun
Yok ne alaka seni düşünüyor
Boş yapma birader de 😃
Hani nerede yazmış mk
Bacak arasına gidebilmek için yapar böyle şeyler
Sütünü iç demeyi unutmuş🌞
Full boş muhabbet
Bunu sal bu başa bela olurmk
Çocuksu ya djdjsk