Ne istediğini bilen, abartısız özgüvenli, sözünün arkasında duran ve hayatını sadece kas, araba ya da havalı pozlardan ibaret görmeyen erkek. Mizahı vardır ama herkesi güldürmek için takla atmaz; sakin duruşuyla dikkat çeker..
Sade ve nettir Özgüveni yüksektir Dedikodu yapmaz çok konuşmaz Abartılı bir giyim tarzı yoktur Bakimlidir ama abartılı değil Mangal yakmasını menemen yapmasını bilir Yeri geldi mi kufur eder Trip atmaz Siyasetten anlar Çok olmamakla birlikte hanimci olur Vs vs vs
Sek erkek, tıpkı içkinin en saf hali gibidir. Maskesiz, filtresiz ve oyunlardan uzak bir karakterden bahsediyoruz. Yani hani biraz odunvari diyebileceğin kadar net, ama aslında özü sözü bir olan, kendini bilen, neyse o olan adam demek. Öyle dolambaçlı yollarla uğraşmayan, kafası karışık olmayan, olduğu gibi duran yani katkısız hali işte. :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ağzı gözü oynamayan, entrika yapmaz, güvenilir dağ gibi güçlü, aklı alaverelere kesmeyen tek mantık yürütün odunsu varlık😅
Oduncu varlık süper ben ondan istiyorum 😅
Bence öyle sek odun cinsinden
Ne istediğini bilen, abartısız özgüvenli, sözünün arkasında duran ve hayatını sadece kas, araba ya da havalı pozlardan ibaret görmeyen erkek. Mizahı vardır ama herkesi güldürmek için takla atmaz; sakin duruşuyla dikkat çeker..
Sade ve nettir
Özgüveni yüksektir
Dedikodu yapmaz çok konuşmaz
Abartılı bir giyim tarzı yoktur
Bakimlidir ama abartılı değil
Mangal yakmasını menemen yapmasını bilir
Yeri geldi mi kufur eder
Trip atmaz
Siyasetten anlar
Çok olmamakla birlikte hanimci olur
Vs vs vs
Kısaca katkısız erkek derim ben. ☺️ Katkısız kelimesinin içine sek'i çağrıştıracak her şeyi koyabilirsin: Sadelik, özgünlük, netlik...
Feminist olmayan, dürüst, güvenilir, cesur.
Dar giymez, Trip atmaz.
Güven duyar ve verir
Sek erkeği (su katılmamış) kısaca olduğu gibi görünen, göründüğü gibi olan erkek olarak tarif edebilirim.
✅️ Dik duruş
✅️ Özgüveni yüksek
✅️ Çözüm odaklı
✅️ Sosyal ve aktif çevresi olan
✅️ Aklı penisinde olmayan
✅️ Her daim hoş kokulu.
Kafası net olan, çocuksu tavırlar sergilemeyen yani düz erkek işte
Omurgası sağlam hamuru iyidirler
Libido tavan ve iyi sever
Sarar sarmalar...
merak ettiğin başka ne var
Sek erkek mi o ne yav : /
Sek erkek, tıpkı içkinin en saf hali gibidir. Maskesiz, filtresiz ve oyunlardan uzak bir karakterden bahsediyoruz. Yani hani biraz odunvari diyebileceğin kadar net, ama aslında özü sözü bir olan, kendini bilen, neyse o olan adam demek. Öyle dolambaçlı yollarla uğraşmayan, kafası karışık olmayan, olduğu gibi duran yani katkısız hali işte. :)))
Bu cok güzel bir tanım... Teşekkür ederim...
Rica ederim 😄
Kalabalıklar içinde bile gözü seni arar😍
Özü sözü bir oluşu
Ben sek mek bilmem
Kız için kıvırmayanı ilk sıraya yazın 😂
Dar giymemesi
Anason fazladır
Sade Türk kahvesi