u
17 güKendine güvenir ve bu güven davranışlarında belirgin biçimde kendini gösterir. Duygularını genelde gizlerler ve başkalarına karşı mesafelidirler. Dış görünüşleri kadar kişilikleri de etkileyici olur. Bazılarında dış görünüş çok etkileyeci olmasa da karizmatik dediğimiz o görüntü vardır. Çoğu zaman, diğer insanların dikkatini çekmeye çalışmazlar.
Kendi hayatlarını kontrol etmeyi severler ve başkalarının hayatlarına müdahale etmeden kendi yolunda ilerlerler.
Duygularını fazla dışa vurmazlar, bu nedenle bazen soğuk veya mesafeli olarak görünebilirler. Kolay kolay manipüle edilmezler.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
u
17 güEril enerjisiyle eritecek, az hanımcı olacak, nazlanmayacak ve trip atmayacak, korumacı olacak, zeki olacak, her konuda muhabbet edebileceksin.
25 Yorumla- 17 gü
Evet bundan bunlardan yok kalmadı😂
- 17 gü
Var da, şey işte. Herkes istiyor herkes de alıyor gibi bir şey sjfjs
- 17 gü
Hahah stokta yok anladım 🤣
- 17 gü
Stokta bırakırlar mı :D bırakmazlar
- 16 gü
@Sosyetic_SheqiiL
1.80 den de kısa olmayacak dimi?
- 17 gü
Sevdiğim erkek kimse o sek erkektir.
34 Yorumla- 16 gü
@SheWolfWoman
Ama sevdiğin erkek 1.80 den kısa değil dimi? - 16 gü
Nereden bileyim âşık olduğum erkeğin boyuna bakmam ki 😃
- 16 gü
@SheWolfWoman
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti - 16 gü
Spam erkeği reddediyorum ben hadi bakalım sdfsdfdf sana da by by
u
17 güBenim gibi olmak demektir
10 Yorumla- 17 gü
ben agirbasli adam severim, siz seversiniz sevmezsiniz beni ilgilendirmez ahshahsh
nerede ne yapmasi gerektigini bilen
civik civik hareketleri olmayan
arkadas ortaminda dusunceleri hep sorulan, onemsenilen
kiz cevresi olmayan ya da cok cok az olan, onlarla da samimiyeti mesafeli tutan
disariya aslan hanimina yeri gelince kedi yeri gelince aslan
eril enerjisi cok yuksek, karsida boyle errrrkek diyebilecegimiz bi durusu olan
net, ne yaptigi ne dusundugu belirsiz olmayan
sahiplenici, dozunda kiskanc, korumaci, yeri gelince azicik hanimci
isine gucune odaklanan, bos bos gece ortamlarinda piyasasi olmayan
ailesiyle arasi iyi olan ve bi kadina nasil davranilmasi gerektigini bilen erkek modelidir
(bana gore oznel olarak besiktasli olmasini da eklemek isterim, alfa erkek)
usenmedim, aklima gelen her seyi yazdim. katilanlar olabilir katilmayanlar olabilir bilemem artiik
12 Yorumla- 17 gü
fiziksel gucun etkisini yazmamisim, bayiliriz
bi de ego seviyesine gelmeyecek bi tatli ozguven
bakis ve gulus guzelligi de olursa ye ye bitmez ashahhahaa - 16 gü
Tam beni tarif etmişsin resmen vaybe demekki benim gibi birini arayan da varmış mutlu oldum
- 17 gü
Sek erkek, doğallığı ve sadeliğiyle öne çıkan bir kişilik sergiler. Yapmacıklıktan uzak, samimi ve kendisi gibi olmayı tercih eder. Abartılı gösteriş yerine sade ama şık bir tarz benimser, zarafeti ve kalitesini sessizce hissettirir. Duygusal olgunluğu, açık ve net bir iletişim kurmasına olanak tanır; gereksiz oyunlara ya da dramalara yer vermez. Kendiyle barışık olduğu için özgüveni doğal ve dengelidir, kendini kanıtlama çabasına girmez. Söz verdiğinde mutlaka tutar, bu da onu güvenilir bir insan yapar. Ayrıca mizah anlayışı ince ve zekice olup, dikkat çekmek için değil, keyif vermek içindir. Sek erkek, kendini abartıya kaçmadan, doğal bir şekilde ifade eden bir duruş sergiler.
10 Yorumla - 17 gü
%70 ve üzeri kas kütlesi
1.80 ve üzeri boy ölçüsü
Kodum mu oturtacak fiziksel güç
Yanında güvende hissettirmesi
%60 oranında kıskançlık
%30-40 oranında duygusallık
Daha uzar gider zabaa kadar jxmdmsms310 Yorumla- 17 gü
Oooo oooo ooo diyorum😂
- 17 gü
Çok mu şey istiyorum be çok mu 🥹
- 17 gü
Biraz uzun liste bebeğim yakışıklı seviyor 😂
- 17 gü
E yani en azından yanıma yakışsın bee dimi ama kfmdmxöd
- 17 gü
Sana yakışmak zor be bal 😂😘
- 17 gü
Ehehehehehe 😝💜
- 16 gü
@MasalliaPolatova
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri - 16 gü
Sana konuşma hakkını kim verdi kanka, susman için bir kez uyardım yorumunu tartışmaya girmeden kapattım ama sen neden akıllanmıyosun neden nxmemxmdmd
- 16 gü
@MasalliaPolatova
Gerçekleri söylüyorum. - 16 gü
Sen sadece saçmalıyorsun oysa sesini kesip oksijen israfını azaltmak için burnunu yaptırman lazım 😂
- 16 gü
Bana göre Sek erkek, doğallık ve samimiyetin çatısı altında gösterişten uzak, makul seviyede EGO ve üst düzey bir özgüvenle her şekilde dikkat çekmeyi başarın dürüstlüğü ile insanlar tarafından saygı duydun erkek ya da kadın fark etmez insanlara denir... En belirgin özellikleri de zayıf olan karakterlerin hem destek olur hem de koruyup kollarlar Babacan erkek modeli sek erkek modeline en yakın erkektir
10 Yorumla - 16 gü
Sek erkek, doğallık ve samimiyetin çatısı altında gösterişten uzak, makul seviyede EGO ve üst düzey bir özgüvenle her şekilde dikkat çekmeyi başarın dürüstlüğü ile insanlar tarafından saygı duydun erkek ya da kadın fark etmez insanlara denir... En belirgin özellikleri de zayıf olan karakterlerin hem destek olur hem de koruyup kollarlar Babacan erkek modeli sek erkek modeline en yakın erkektir
10 Yorumla Sert yüz ifadesi erkeksi tavırlar kaslı ve uzun boylu ve korumacı tavırlar birde cömert olması. Tırnagım kırıldı modunda olmasın, trip atmasın Küsmesin
118 Yorumla- 17 gü
Evet bunu sordum bunu bütün dişi erkekler ağlıyordu 😂
- 17 gü
Çok şeyler türedi devir değişti saçmaladı millet
- 17 gü
Daha da kötüye gidiyor erkek diye soru sordum diye başladılar erkek denmesini de sevmiyorlar o denli kadın olmuşlar 🤣🤣
- 16 gü
@Zeyzeyy12
En az 1.80 boyunda da olması dimi? - 16 gü
@Zeyzeyy12
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 16 gü
@Lazjoker ben kafın erkek eşittir demiyorum ki zaten eşit değildir, kadın ve erkek farklıdır yapısal olrak fiziksel ruhsal, biyolojik her anlamda farklı, farklı olan iki cins nasıl eşit olabilir. Kimse üstün değil fakat eşit değil.
Eşitlik, adalet değildir.
Adalet, herkesin yapısına herkese verilene uygun hareket edilmesidir.
- 16 gü
@Zeyzeyy12
Ben bunları burada söyleyene kadar kadın erkek eşittir diyordun muhtemelen - 16 gü
@Zeyzeyy12
Boy konusu mu - 16 gü
@Lazjoker hayır erkeklerden eşitliği savunanlarla hatta bir tanesi Baba diyor ki kadın inşaatta çimento tasıyanilir eşitiz diyor. Hatta suyu da diyor bizim duygulaeımız yok mu trip ataeız küseriz diyor. Hatta şunu da diyor ben zengin kadın arıyorum parasını yicem. Şimdi siz buna erkek der misiniz? Ha birde neymiş erkek her zaman annesinin kuzusuymus evlense de. Annesinden fikir her zaman alırmıs. Bu kişilere biz ergen diyoruz ergen.
- 15 gü
@Zeyzeyy12
Kusura bakma ama erkekler gayet haklı. Her şeye gelince feminizm feminizm dersiniz ama ilişkiye gelince öyle bir ataerkil oluyorsunuz ki 10 üzerinden 5 olan erkeklerin aleyhine ataerkil oluyorsunuz - 15 gü
@Lazjoker çoğul konuşma, ön yargılı davranıyorsun. Ben feminizm falan demiyorum. Feminizm sadece kadın hakları diye bağırır aslında erkegın de kadınında haklarını savunan bir kuruluştu.
Erkek de kadında değişmesine gerek yok diyorum. Herkes nasılsa öylr kalsın. Kadın kadınlıgından ödün vermek zorunda değil erkek te erkekliğinden ödün vermek zorunda değil. - 15 gü
@Zeyzeyy12
Ben bunları burada söyleyene kadar diyordun muhtemelen. - 15 gü
@Lazjoker yahu arkadasım iyi misin? Seni tanimiyorum etmiyorum ne diye yalan söylim. Azcık mantıklı yorum yapın ya.
Herkesin kendi aklı var çok şükür basklarının aklı ile hareket etmiyorum. Feminizm, kapitalizm böyle şeyler zaten kadınlıgı da erkekliğinden bitirmeye yönelik adımlar! Erkekler şu an erkekleri değil kadınları rakipleri olarak görüyor o yüzden ilşkiler sıkıntıya düştü
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Duyduğu herşeyi sıfırdan duymuş gibi yapar, kimsenin dedikodu kulisinin ortasında taraf ya da yorum yapan olarak kalmaz. bütün manipülasyonlara kapalıdır. ağzından laf alınan değil ağızdan laf alan olur.
11 Yorumla- 17 gü
Sek erkek diye bir kavram yoktur update almaya kendini kapatan erkek vardır.. Ama gün gelir sende değişirsin.. Hayat bu kadar akıcıyken stabil kalamazsın.. değişime açık olmayan insan yitip gider.
10 Yorumla m
17 güTrip atmasın, hallederiz değil hall etmeli, bir şey yapacaksa alacaksa sormamalı bizden beklemeli, kötü alışkanlıkları hava atmak adına yapmamalı, sevdiği kadını kimseye ezdirmemeli insanları kıskandıracak cinsten sevmeli
11 Yorumla- 16 gü
@isabella181919
1.80 den de kısa olmaması değil mi?
- 17 gü
Karakteri oturmuş, Karizması yerinde, Götübaşı oynamayan erkek.
30 Yorumla - 17 gü
Sade kendi olan rahat ve yanında iken rahat olduğun herşeyin olan doğru yanlış herşeyi konuşup çekinmeden söyleye bileceğin diğer yarın senden bi parça gibi bence
11 Yorumla- 16 gü
@sarıdilber
Birde 1.80 den kısa olmayan erkek dimi?
- 15 gü
Eşini el üstünde Tutan onu ailesi dahil kimseye ezdirmeyen ona sadece kendisi değil tüm cümle aleme Kraliçe muamelesi yaptıran bence...
10 Yorumla Başta merhamet sonra üstüne titremesi, dümdüz kıskançlık (saplantısız) ama merhamet olmadan olmaz bunu unutmayın.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı. Bence sek erkek dediğin kadının sözüne de önem veren sevmek kadar sevilmeyi de umursayan adamdır.
12 YorumlaYanında nasılsa sen yanında yokken de aynı olması, dünyada ki tek ve en güzel kızmış gibi hissettirmesi , değer verdiğini gerçekten göstermesi..
15 Yorumla- 17 gü
Agirbasli, kaliteli mizah anlayisina sahip, durusu olan, ozguvenli, sevdigine kiyamayan fedakar bir bey diyelim...
20 Yorumla - 17 gü
Ben kendim gelirim/giderim dediğinde bile seni dinlemeyip alıp bırakması
28 Yorumla- 16 gü
@tortitotilla
1.80 den de kısa olmaması dimi? - 16 gü
Aynen 1.79 lar ağlayarak günlüğüne yazacak şimdi sjjdjsjjd
- 16 gü
@tortitotilla
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 16 gü
Birde yakışıklı birde kaslı olacak mühim detayları atlama dhjsdjs
- 16 gü
@tortitotilla
Birde zengin olacak dimi - 16 gü
Möhim detayı kaptın 😂😂
- 16 gü
@tortitotilla
Feminizm kocayı buluncaya kadardır diye boşuna dememişler - 16 gü
Ahahahahajshs güzel söz😂
- 15 gü
kizlar chate baya dokturmus :D benim yazmama gerek kalmamis
10 Yorumla - 16 gü
Zeki olması, çapkın olmaması, cimri olmaması ve en önemlisi de sadık olması.
15 Yorumla- 16 gü
@SpunkyChick1
1.80 den de kısa olmaması değil mi? - 16 gü
- 16 gü
@SpunkyChick1
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti - 16 gü
- 16 gü
@SpunkyChick1
Hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle sevgili olmazda o yüzden. Sen bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
- 17 gü
Soruyu okuyunca bir gülümsedim o kadar çok var ki hangi birini yazalım 😇
11 Yorumla Stereotipleme yapmak faydalı değil. Birey olarak, dünyaya ve çevremize pozitif etki sağlamalıyız o kadar. Şimdi burası 'adam dediğin'cilerle dolacak. Midem hala iyiyken gideyim.
01 Yorumla- 17 gü
Evet ne kadar güzel bir karar
- 17 gü
Benim gözümde bi ara annemle dedikodusu çıkan minibüs şöförü Selçuk abi sek erkek
10 Yorumla - 17 gü
Bu düşüncede bir kadına sahip erkek varsa hayatı zindan olacak demektir. tüm her şey ona yıkılacak.
13 Yorumla- 17 gü
Erkek bile demeye korkar olduk bu zamanda desene vay halimize 😂
- 17 gü
Eski kadınları özleyen erkekler de az değil. anahtar teslim ilişki sağlamak sek erkeklik olmuş. kimse enayi değil. herkes ilişkiye bir şeyler koyacak.
- 17 gü
😂😂 tamamdır yeni nesil dişinellelar
- 16 gü
sek sek oynayabiliyorsa o erkek sek erkektir :D :D
11 Yorumla- 15 gü
Jsjsjsj
- 17 gü
Genelleme olmaz bu işlerde. O sek dediğin, olay olur, an gelir sulandırılmış daim rakısına döner
10 Yorumla m
17 güAyağını sildiği havluyla yüzünü silen erkek
28 Yorumla- 16 gü
Yok 179 da olabilir yani
- 16 gü
Oluur?
- 16 gü
1.71 sevgilim olmuştu.
- 16 gü
Engelliyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ağır abi denen kisilerdeki özellikler.
10 Yorumla- 17 gü
Eril tavırlar bence
10 Yorumla Ayak yalayan erkek sek erkektir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biz o kısım ile ilgilenmiyoruz
10 YorumlaGözü başı oynamayacak
11 Yorumla- 17 gü
Sek erkekler Çanakkale de Şehit oldu.
10 Yorumla - 17 gü
Tiryaki gibi olmalı kısacası..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadın ruhundan anlayan erkektir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kadın parası yemezler. Koruyup, kollarlar.
10 Yorumla@AşkıÖldürmek
Sizin gözünüzde sadece;
1.80 den kısa olmayan, yakışıklı olan ve zengin olan erkekler gerçekten erkektir.
00 YorumlaSek erkek filan yok hepsi p@şt olmuş
12 Yorumla- 17 gü
😂
- 17 gü
Sek rakı vardır. Sek erkek ne demek
14 Yorumla- 17 gü
Dişil özellikleri olmayan has erkek gibi düşünelim
- 17 gü
Mesela suratında bir çuval sakalla elinde tesbihle gezip vücudunun her yerine epilasyon yaptırmayanlar sek erkek özelliği taşıyordur yani bu bir örnek 😉 kadına el kaldırmayan merhametli adaletli olması da iyi bir erkek özelliğidir
- 17 gü
Epilasyon ve tesbih dışında evet😂
- 17 gü
Evet onlar senin söylediğin dişil gruba giriyor galiba ve hatta transın farklı versiyonu sanırım
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. sek nedir
13 Yorumla- 17 gü
Rakı için kullanılan bir terim ancak erkeğin başına geldiğinde şunu kast ederek sordum dişillikten uzak erkek özellikleri nelerdir?
- 17 gü
Evet bunun gibi şeyler teşekkürler
- 17 gü
Onlar yapıştırır geçer umursamaz ve yarın tanımaz
05 Yorumla- 17 gü
Bu erkek mi sence abazanus desem tamam da
- 17 gü
Genelde öyle oluyor zaten hemen sana şöyle örnek vereyim İstanbul'da lüks bir kafedesin kahve içiyorsun ve boş masaya güzel bir hanımefendi oturdu uzaktan ikinci bir bakıştınız tamam mı sonra sen yani erkek olanın yanına gidip oturdu gözleriniz beni benden aldı gözleriniz çok güzelmiş deyip yani küçük küçük iltifatlar edip tavlanmaya çalıştı veya tavladı her neyse gece otel odası sabah bir bakıyorsun adam yok yani genelde öyle oluyor İstanbul'da ama ama tabii adamın taşaklı parası var öyle fakire hani öyle şeyler olmuyor tabii ama olan kadın oluyor aslında bu iki yerde yanına o oluyor
- 17 gü
Buna sek erkek diyorsunuz anladım herkesin tanımı sonuçta
- 17 gü
Ya sen bunu niye su katılmamış rakıya benzetiyorsun ben onu anlamıyorum zengin ve çapkın da diyebilirsin yani
- 17 gü
Soruda kast ettiğim şey çok farklı
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çorabı kenara fırlatmalı.
00 Yorumla- 15 gü
Kararlıdır
10 Yorumla m
16 güAz ve öz konuşmak
10 Yorumla- 17 gü
Çok var
10 Yorumla yoktur
11 Yorumla- 17 gü
Ayhan gibi olmak
12 Yorumla- 17 gü
Ayhan gibi olun 😂
- 17 gü