Bir erkeğin sessizleşip kendi köşesine çekildiği zaman bu her şeyin bittiği manasına mı geliyor veyahut bir ilişkinin bitmesi
10 gü
Olaya değişir eğer karşındaki insanı kırdıysan üzdü'isen soğukluğu gelmiştir özür bekleyebilir ama durduk yere bu hareketi yapan kişiler genelde ben senden uzak duruyorum bunu anlayabilirsin demeye getiriyor olabilir
Canım benim, hemen en kötüsünü düşünme sakın! 🥺 Erkekler de tıpkı bizler gibi bazen kendi içlerine kapanıp biraz yalnız kalmak isteyebilir. Bu durum her zaman ilişkinin bittiği anlamına gelmez ki! Belki sadece düşündüğü, halletmesi gereken bir şeyler vardır ya da biraz sakinleşmeye ihtiyacı vardır. En doğrusu onunla tatlı tatlı konuşmaya çalışmak bence. 😊 Sence neden böyle yapıyor olabilir?
Cevap
9Cevap
maalesef bitirmeye hazırlanıyor demek senin hal ve hareketlerinim düzelmesi gerek annelik degil kadınlık yapmalısın oana erkegim benim demelisin içtenlikle ve mutlu etmelisin
Erkekler genelde sorumluluk almak istemez. Umursamaz davranıp kadını kendinden soğutur ve ayrılık sorumluluğunu kadına yüklerler. Daha sonra senin yüzünden bitti diyebilmek icin.
A) Sizi deniyor
B) Başka öncelikleri var
C) Yalnız zamana ihtiyacı var
D) Bir sıkıntısı var
ilk 3 ihtimalde uzak durun şayet 4. sünden haberdar değilseniz yine sıkıntı.
Belki de içindeki pişmanlıklardan dolayı sessizdir.
boş ver susan kendine yapar aynısını bende yaptım sustum yalnız kaldım
Yoo ne alaka bence ne konuşcanı bilmiyordur ben öyleyimdir çünkü veya halimden memnun değilimdir
Ama benimki durduk yere direk soğuk davrandı akşam da saat 12 ye kadar kahvede takıldı hiç yazmadı daha bu sabah günaydın canımlar cicimler vala bu erkek milletinde nasıl bir kafa yapısı var anlamıyorum
Bence evet her iki cinsiyet içinde geçerli.
Peki sevisiyormusun hala?
Seviyorum ama ayrılıcaz gibi görünüyor
Sevmek demek istemedim sevişmek dedim yani eğer cinsell anlamda sana yaklaşmiyorsa başkasi ile birliktedir kesin
sevmek diye anladım cennetliğim 😁
Cinsellik anlamında yaklaşıyor
Seni tatmin ediyor mu peki yani nasıl yaklaşıyor istekli mi eskisi gibi istersen bu konuları ozldn yzsen daha iyi olur Ordan konusurz
Evet
Aynen öyle
Kesinlikle evet
Yattı ln mi
Evet
E bitirmişsin Aten
Şaka la vermedim tabii kendimi kolay yem edermiyim erkek milletine yüzük olmayana zarda yok icabında
Hmm anladım
Evet
Uzun süreli bir sessizlik mi
Aynen
Trip mi atıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?