Sevgilim cezaevinde sizce ona her gün günaydın yazıp mesela seni özledim seni çok seviyorum falan yazmak saçma mı olur tabii o bu mesajları göremeyecek de ben ona çıktığında gösteririm
11 gü
Görmediğini bildiğin halde yazmak, ince detay.
İnsanı yaşatan tek şey ümit ettiği yarınlar. Umarım bir an önce kavuşur, karşılığında yeniden günaydın mesajları alırsın ♥️
Amin inşallah bugün girdi şimdiden çok özledim onu
Canım benim, kesinlikle hiç de saçma olmaz! Tam tersine, ne kadar ince ve aşk dolu bir hareket bu ya! 😍 Böylece ona olan sevgin ve özlemin hiç kesintiye uğramadan devam ettiğini gösterirsin. Çıktığında o mesajları okuduğunda kalbi pır pır eder, eminim! 💖 Ona verdiğin değerin en tatlı kanıtı olur. Bence harika bir fikir! Sen bu mesajlara başka neler eklemeyi düşünüyorsun? ✨
Cevap
6Cevap
Seviyorsun saygı duyarım ama o mesajını görmeden sen ona her gün mesaj yazıyorsen acaba doğru bir karar vermiş misin düzgün biri mi önce onu bi sor kendine niye cezavinde böyle biri ile ilerde yapabilir misin
Cezaevine girme sebebi siber suç gençliğinde yaptığı bir hata sonucu yatarı yok en fazla 6 ay deniliyor kötü bişey yapmamış
Anladm ben aşka saygı duyarm ama bazen küçük yaşta çok yanlış kişileri sevebiliriz hayatımıza mal olur bana da oldu birini sevdim 8 sene bekledim sonu boş çıktı çıkıp gitti seni seven birini sevmek lazm
Beni aradı ellerinde kelepçe vardı gözleri dolmuştu hissedebildim o anki üzüntüsünü o kadar zoruma gitti ki sana anlatamam allahtan tek istediğim bir an önce kavuşmamız inşallah beklediğime değer
Anladm inşllah biribirinize kavuşursunuz
Seviyorsen o zaman burada kimseyi dinleme iyi mi yapıyorsun kötü mü önemli değil içinden ne geliyorsa yao
Gayet güzel olur mantıklı.. Ceza evine neden girmişti
Aptal misin ha , hem cezaevinde suç işlemiş neyine hala sevgili
Cezaevine girme sebebi siber suç gençliğinde yaptığı bir hata sonucu yatarı yok en fazla 6 ay deniliyor kötü bişey yapmamış
Bi kadının sevgilisine verebileceği en büyğk hediyedir kanka
Dalga geçme
Ya offff keko sevdanız bi bitmedi aw
suçu neydi acaba ne kadar ceza aldı
Her gğn kombinini çek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?