Psikologum bana güzelsiniz dedi, bu sözleri destek mi yoksa duygusal çekim mi olmalı nasıl anlamalıyım?

Merhaba, öncelikle umarım anlayışla karşılarsınız bu durumu çünkü şu an zor bir dönemden geçiyorum. 24 yaşındayım 2 yıl önce ayrıldım bir çocuğum var, çok şükür bir şekilde ayaklarım üzerinde duruyorum ve psikolojik destek ile iyileşiyorum 10 aydır, fakat son zamanlarda psikoloğuma karşı bir şey hissetmeye başladığımı fark ettim, aşk değil ama sadece hoşlantı da değil. Neyse sanırım diğer sorunlardan dolayı buna aldırış etmedim ama son seansımızda yani 3 ay tatil arası öncesi bir konuşma yaptı 10 dakika kala, yeteneklisiniz zekisiniz başarabilirsiniz istediğinizi vs derken bir de "güzelsiniz de"yi ekledi başka yere bakarak. O anın şokuyla ona teşekkür edip seanslar sayesinde ne kadar iyileştiğimi falan söyledim, sonra da çıktım gittim. Belki sadece destek vermek istedi, özgüven yüklemesi yapmak istedi çıkmadan ama o güzelsiniz demesi günlerdir aklımdan çıkmıyor bir yandan heyecandan eriyorum bir yandan da imkansız bir şey olduğunu bildiğimden üzülüyorum hasta oldum günlerdir. Etik kuralları, yasakları her şeyi araştırdım aktarım olayını falan ama benim yaşadığım aktarım değil başka bir çekim. Şimdi sorum psikoloji okumuş veya psikolog varsa ya da iyi anlayan, bu söylediği cümle ne kadar doğru? Amacı tam olarak ne olabilir? Sadece destek amaçlı mı acaba? Yargılamazsanız sevinirim

Psikologum bana güzelsiniz dedi, bu sözleri destek mi yoksa duygusal çekim mi olmalı nasıl anlamalıyım?