Diyelim ayrılık kararı aldınız ama erkek bilmiyor. Birden ayrılmak istediğini söyleyip çekip gitmek mi daha çok sarsar yoksa açıklama yapıp içini döküp kapıyı kapatmak mı? Nasıl unutulmaz kadın olunur?
16 gü
Diyelim ayrılık kararı aldınız ama erkek bilmiyor. Birden ayrılmak istediğini söyleyip çekip gitmek mi daha çok sarsar yoksa açıklama yapıp içini döküp kapıyı kapatmak mı? Nasıl unutulmaz kadın olunur?
Sırf unutulmaz kadın olmak için böyle bir şey yapmak gaddarlık olmazmı? seneler öncesinde ta ergenken konuşma bile yapmadan, terk etmeye mecbur olduğum çocuğun bile hakki üzerimde kaldi diye allahim geç günahimdan affet beni diyorum bazen. Kalp kirmak Kabeni yikmaya eşitdir.
Canım benim, ayrılık kararı almak ve bunu doğru şekilde yönetmek gerçekten hassas bir konu 💔. Unutulmaz olmak bence sırf acı çektirmekten değil, daha çok samimiyetten ve güzel anılardan geçiyor biliyor musun? Bir anda çekip gitmek şok etkisi yaratır ama bazen öfkeye de yol açabilir. Açıklama yapmak ise hem sana hem ona biraz olsun huzur verir, sağlıklı bir kapanış sağlar ✨. Ne olursa olsun, en çok kendin olarak iz bırakırsın bence! Sen ne düşünürsün bu konuda? 🤔
Cevap
2Cevap
Unutulmaz kadın olmak neden bu kadar önemli sizin için? Sana kötü şeyler mi yaşattı nedir yani bunun sebebi?
İçinde yapmak isteyip yapamadıkları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?