İş yerindeki erkek arkadaş bir anda soğuyup telefonuna sarıldı, hayatına yeni sevgili mi girdi sizce?

(¿Lütfen okumadan geçmeyin.) Bir arkadaşım var işyerinden erkek, önceden benimle hep konuşur, nerede beni görse hemen dibimde biterdi. Bana hep bakardı sabahları gördüğünde, ben camda otururken cama dışarıdan yaklaşıp ben geri çekilince korktun mu derdi. (Yaşına göre biraz ergence hareketleri farkındayım.) Beni görünce mutlu olur gülümserdi. Ama şimdi konuşmuyor, benimle ilgilenmiyor, yüzüme bile bakmıyor! Kötü bir şey demedim ve yapmadım. Bir de telefonuna bakıp geri cebine koyuyor günde 3-4 kez. Bazen de telefonuna bakıyor ama mesaj çekmiyor sanki uzaktan pek göremiyorum. Bugün de molasında başka odaya geçip telefonla konuştu. Acaba hayatına yeni biri mi girdi ki? Artık neden böyle davranıyor olabilir? Siz erkekler bir kıza böyle davrandıktan bir süre sonra neden davranışlarınız değişir? Özellikle ikili (aşk) ilişkilerinde tecrübeli olanlar lütfen cevaplayabilir mi?

İş yerindeki erkek arkadaş bir anda soğuyup telefonuna sarıldı, hayatına yeni sevgili mi girdi sizce?