Güncellemeler
+1 yıl
Kızı yüzüstü bırakmış vicdan azabı belkide ondan engeli açtı diye düşündüm
Kız yazmış anlık konuşmuşlar benle olduğunu söylemiş ama konuşalım demiş kız istememiş sadece bi anlık merak mı şu an konşmuyorlar numarası da var aklıma takıldı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eskiyi neden merak ederim ki banane beni ilgilendirmez. Baya sadıkmış maşallah
Uzun ilişkimizde ayrıyken 1 ay konuştuğu biri engeli açınca kız yazmış benimki de konuşmuş kıza ev tuttun mu diye sormuş sevgilim var canım bil demiş kız rahatsız etmiyim yazmam diyip gitmiş rahatsız etmiyorsun demiş benimki. ama daha konuşmuyorlar. Içonu sevse istese sevgilim var der mi?
Kanka arkana bakmadan kaç bundan
şu an sadece kızın numarası var konuşmuyorlar aam ben 5 sene kız 1 aylık yani ona gitmez bence benden ayrılıp
Bilemeyiz. Yaptığı doğru değil..
Bi anlık merakla mı? Ciddi misin sen bi anlık merakla seni unutur bu çocuk bak diyim 😄😄😄😄😄😄
Uzun ilişkimizde ayrıyken 1 ay konuştuğu biri engeli açınca kız yazmış sevgilim var bil demiş kız rahatsız etmiyim diyip gitmiş rahatsız etmiyorsun demiş benimki. ama daha konuşmuyorlar. Öyle olsa sevgilim var der mi?
Resmen konuşmak için konuşmuşlar saçma bir konuşma gerek yok çok gereksiz. Sevgilisini bilmek zorunda değil hayatından çıkmış çocuk senin sevgilin cevap vermemeliydi banane yani demeli en azından. Ben cevap vermesini bile hoş bulmadım çünkü banane senin sevgilinden
Kız yoklama yapmış orada mı mesajıma cevap verecek mi senin ki de kızı adam yerine koyup cevap vermiş 😄
Hem de dk dk sına 1,5 saat yazışmışlar kız cevap vermemiş rahatsız etmiyorsun diyince
Benimki niye emgeli kaldırmış 2 ay sonra o da heveslenmiş ayrıldık diye
Yok be açvanı çekmiştir
Uzun ilişkimizde ayrıyken 1 ay konuştuğu biri engeli açınca kız yazmış sevgilim var bil demiş kız rahatsız etmiyim diyip gitmiş rahatsız etmiyorsun demiş benimki. ama daha konuşmuyorlar. Içonu sevse istese sevgilim var der mi?
Oo sevgilşm var ne zaman kızları engelledi. Hatta heyecanlandırır, elde etme isteği uyandırır
Kızı benle barışınca engelledi.2 ay sonra engeli kaldırdı kız yazmış konuşmuşlar benimki sevgilim var bil demiş.
Kız öyle olunca istememiş yapmıyım demiş benimki rahatsız etmiyorsun demiş
Karşılıklı oltalaşıyorlar
kız kesmiş konuşmamış ama kızı silmiyor
İşte olta atmış, kısın yolrulmasını bekliyor
1 aylık kız ben uzun ilişki benden ayrılıp ona gitme ihtmali var mı sence
Yoo senden ayrılmaz da gidip başka kızları mikebir. Erkek milleti heryere tohum saçmayı sever
Ya başka kız değil sadece onla konuşmuş ve niye aklına geliyor 2 ay sonra engel açmak?
Zaman zaman kontrol eder erkek
Peki amacı ne Yani kıza canım desem demiş
*Canım da demiş
Ayy sıkıldım🤣🤣 yok mu eğlenceli bir şey.. özel hayatınız nasıl onlara gir, sıktı bu kıza canım demiş muhabbeti
Böyle biriyle hala sevgili misin cidden 😂
Uzun ilişkimizde ayrıyken 1 ay konuştuğu biri engeli açınca kız yazmış sevgilim var bil demiş kız rahatsız etmiyim diyip gitmiş rahatsız etmiyorsun demiş benimki. ama daha konuşmuyorlar. Içonu sevse istese sevgilim var der mi?
Rahatsız etmiyorsun demek- istediğin zaman yaz demekten farksız. İlişkini gözden geçir aşko
Aklı onda mı sence
Böylelerinin aklı birinde olmaz, hepsinde olur.
Karaktersiz engele gec
Kızım engelini açmış o da yazmış arkadaş gibi konuşmuşlar da sevgilim var diyince kız istememiş bilmiyorum amacı ne
Ayrıl gitsin
Ne fark eder senin ki yazdı mi yazdı
evet de arkadaş giib konuşmuş senin adına sevindim inşallah güzel olur vs. Sence aramız kötü olduğunda ona gitme ihtimali var mı
Olsun ama yazmış bu ne kadarlık ilişkin
5 sene kızla 1 ay
Allah kızla amacı farklıdır o zaman
Cinsellik falan mı
Büyük ihtimalle
Ya aramız da iyi acaba benden ayrılmak içim yerini mi hazırlıyor
Az değil ki ilişkin bit aylık kişi için neden seni satsın
E niye aklıma o geliyor engeli kaldırıp benleyken de onla konuşmak istiyor
Çünkü çapkın biri özelden yazsana bana bı
Karaktersiz
Ayrıl
Uzun ilişkimizde ayrıyken 1 ay konuştuğu biri engeli açınca kız yazmış sevgilim var bil demiş kız rahatsız etmiyim diyip gitmiş rahatsız etmiyorsun demiş benimki. ama daha konuşmuyorlar. onu sevse istese sevgilim var der mi?
Der güven olmaz