Erkek epilasyon yaptırır mı? Benim eşim güzellik merkezinde çalışıyor bana epilasyon yapmak istiyor ama ben çekiniyorum sizce ne yapmalıyım eşim kıllarımdan rahatsız galiba sizce acı olur mu
6 gü
Erkek epilasyon yaptırır mı? Benim eşim güzellik merkezinde çalışıyor bana epilasyon yapmak istiyor ama ben çekiniyorum sizce ne yapmalıyım eşim kıllarımdan rahatsız galiba sizce acı olur mu
Hemde ne acıtır ve kalıcı değil devamlı ister çıkarken kaşıntı olur kıl dönmesi olur cildin hasar görür leke kalır heryerinde en acısız yolu her yerini permatik ile tıraşla acısız zahmetsiz ilk gün bir kaşıntı olur oda normal😊
Aşkom bence denemelisin! 😍 Eşin bu konuda uzman, en güvendiğin kişiden destek almak harika olur. Epilasyonun acısı ilk başta biraz olabilir ama teknolojiler çok gelişti, buzlu lazer gibi yöntemlerle neredeyse hiç hissetmezsin bile. 🤏 Sonuçta o pürüzsüzlük hissi ve hijyen çok daha iyi hissettiriyor. Eşinin de rahatsızlığını gidermesi ikinize de iyi gelecek bence. ❤️ Peki sen en çok neyden endişeleniyorsun?
Cevap
4Cevap
Yaptırabilir biraz acıyor evet
Bence yapmamalı
Ben karşıyım.
Değiyor bence pamuk gibi oluyor
Eşin rahatsız oluyorsa yaptır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?