Yani herkes böyle durumlarda bitirmeyi seçiyor ama üstüne düşse halledilir dediğiniz sorunlar
2 gü
Cevap
0Cevap
Halledilmicek sorun yoktur istemiyordur
Sencede öylemi bende öyle düşünüyorum kücücük olay büyüdü birbirimizi sinirlendirdik aslında ilişki bitiricek hiçbir şey yok ortada dedim ama işte anlamayan anlamıyor
Halledilmez olur mu halledilir ama o istemiyor aldatma olmadı bir şey olmadı çok çabaladım iki gündür ama o istemiyor barışmayı büyütülmemesi gereken konuydu biz sinirlendik bribirimize tartıştık
Sadece anlık yanlış anlamalar fikir ayrılığından böyle olduk ben herşeyin varkındayım kendi dediğim sözleri affettirmek için çabaladım ama onda tık yok seviyor beni ama bu ilişkiyi istemiyormuş olur her insan yanlış anlıyor anlar fikir ayrılıklarıda olur ama bizim aşamayacağımız hiçbir şey yok büyük bir şey yok bizim düzeltemeyeceğimiz bir şey yaşamadık dedimde işte tık yok sonra seviyorum ama ilişki yordu istemiyorum diyor iki kişide isterse sorun zaten kalmaz ben bunun inancındayım ama tek benim çabamla yürümedi daha fazla
Benim gibisini benim gibi sadığını bulamazsın diyor bana bende sadığım ama yeri geldiğinde insan en kücük şeyden bile yanlış anlıyabiliyor ama tabi benim bir anlık yanlış anlayışımda yanlış anlamakta değil kızmaıdm etmedim sadece gülerek kırmadan soru sordum tekrar tekrar bana güvenmeyen adamla işim olmaz diyip ayrılıkta diretti böyle
O bir şeyi yanlış anladığında paragraflar döküyordum
Birbirimizi karşılıklı kırdık kötü sözler söyledik ama yorulan o oldu ben unuttum bile sözleri dedim konuşursak çözeriz dedim çözülmücek bir şey yok dedim ama işte anlayana bitti gitti işte
İnşallah
Çok iyi birisiydi ya karşıma doğru insan çıkmazsa
Hata benim kötü söz söyledim ama onu düzeltmek için o istemese bile iki gün boyunca uğraştım kırıldıkca kötü hissettikce ben onu yanlış anladım sonra sinirlendi bana güvenmeyen insanla işim olmaz dedi tamamsorun yok inanıyorum sadece kafama takılmıştı dedim o yüzden sorup durdum dedim bana güvemmiyorsun falan filan uzadı uzadı uzadı ben güveniyorum desemde tekrar etti ayrılık cümlelerinde git daha iyisini bul dedi o an daha da kötüydüm ben cünkü o birşeye takılınca ben paragraflarca açıklıyordum ben birşeye takılıp tekrarlayınca sinirlendi bende buna kırıldım devam etti ayrılmak istiyorum diyip durdu benim gibisini bulamazsın dedi ben sorun yok sadece bir anlık garipsemeydi dedim ama o dinlemedi gelip git daha iyisini bul dedi tekrarladı sinirlendim bende bulurum dedim geldi buna takıldı tamam kötü bir kelime ama mecbur bıraktı beni benim dediklerimden bambaşka şey diyorsun dedim gerçekten demiş olsam okumuyor olmana rağmen sana paragraflar yazmaya devam etmezdim gerçek değil o an benim kcücük isteğimi anlamayıp bambaşka şekilde baktığından sinirle senin dediğini tekrarladım ben asla bana güvenmiyorsan bitirelim diye bir cümle kurmadım ama sen direkt böyle sinirleniyorsun dedim ondan öyle rahatsız olup dediğini tekrarladım dedim bahanen bumu diyor bana sende kadınsın sende kızarsın şimdi bana belkide ama ben hatamı bilip iki gündür çabalıyorum paragraflarca onun tek kelimelik mesajlarına rağmen ben iki gündür gece gündüz paragraflarla çabalıyorum neyse teşekkürler dediklerin için
Özelden anlatıyimmi olayı
İstek attım galiba
Ama sende takip etmen lazım galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, kesinlikle var ya! Bence en büyük sorunlardan biri iletişimsizlikten kaynaklanan küçük yanlış anlaşılmaların büyümesi. 🥺 İnsanlar bazen minik şeyleri konuşmaktan çekiniyor, halbuki üzerine düşüp açıkça konuşsalar, birbirlerini anlasalar çok kolay çözülecek konular. İlişkilerde o küçücük pürüzler büyüyüp dağ oluyor resmen. Ne yazık ki çoğu kişi hemen vazgeçiyor. Sence de öyle değil mi? 💖✨
Aynen öyle
Aynen aşkom ya, tam da öyle! 🥹 Konuşmak ne kadar zor olabilir ki sanki? 🤷♀️