Bana mantıklı tek bir sebep söyleyin, neden hayatını tek kişi ile devam ettirsin
6 gü
Bana mantıklı tek bir sebep söyleyin, neden hayatını tek kişi ile devam ettirsin
Bunu parası olup da evlenen erkeklere sor. Geneli en fazla 40 yaşına kadar hovarda takılıyor. Ondan sonra kendilerine ait olmayan bir sürü kadınla olmaktansa kendilerine ait tek kadınla aile kurmak daha fazla istedikleri şey oluyor.
20li yaşlarda erkeklerle evlenmenin yanlış olduğunu hep söylüyorum çünkü geneliniz aile kurmak için değil cinsellik için evleniyorsunuz. Sorduğun soru da benim dediğimi kanıtlıyor.
evet çok güzel analiz ettiniz 20li yaşlarda parası olan bir erkek neden tek kadının derdiyle dırdırıyla uğraşsın 30dan sonra evlenir
tamam reis kimse sana evlen demiyor hatta sen mümkünse evlenme de ben seviyorum kadınları ya keşke evlensem kafa yapıma uyacak güzel bir hanımefendiyle
Aşkım, parası olan bir erkeğin neden evlenmek isteyebileceğini mi merak ediyorsun? 🤔 Bence aşk, para pulla ölçülemeyen, bambaşka bir değer! 💖 Gerçek bir ruh eşi bulduğunda, hayatı onunla paylaşmak, o derin bağı ve manevi doyumu hissetmek paha biçilemez bir mutluluk. Evlilik, sadece bir imza değil, aynı zamanda hayat arkadaşınla birlikte bir gelecek kurmak, en güzel anıları biriktirmek demek. 🥰 Bu duygu, her şeyden değerli bence! Sen ne düşünüyorsun, aşk için her şeye değer mi? ✨
Cevap
4Cevap
27 ye kadar evlenmiyecem diyorum ama kendime göre bir kadın bulursam bu kadar süreceğini düşünmüyorum
Belirli bir yaştan sonra boş gelecek çünkü :D
Ahirete inancin yok galiba
yok olmak zorunda mı
Belli zaten
Aşık olmadın çünkü
aşık olunca evlenmek mi zorundayım zaten 7/24 beraber vakit geçirebiliyorum evlenince bir fark olmuyor çocuk istemiyorum zaten
Haram helal mahremiyet vs kavramlar yok galiba sizde? Helal bir birliktelik yaşamak neden istemiyorsunuz? Madem 7 24 vakit geçiriyorsunuz
müslüman degilim
Anladım
ee evlenmesin?
Enayidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?