NEDEN HEM İLGİ GÖSTERİYOR HEMDE RAHATSIZ OLUYOR AYNI ANDA? NEDEN BAKMAMAMA RAĞMEN TEKRARDAN BAKMAYA BAŞLADI?

Arkadaşlar benim sevdiğim bir çocuk var, arkadaşlarım ismini öğrenmek için bir bahaneyle öğrenmişlerdi, ben yoktum sadece arkadaşlarım gitti iki kişi, sonra işte ondan sonraki gün sevgilisi geldi falan işte, siz ona ismini sormuşsunuz ve rahatsız olmuş dedi falan sonra biz özür falan diledik, neyse ama rahatsız olmasına rağmen bana bakıyor göz teması kuruyor falan, o zaman sevgilisi vardı şimdi yok sanırsam, şimdide benle ilgileniyor falan hatta ben artık bakmıyorum ama o bakışımı falan yakalamaya çalıştı birkere de, ismini sormadan öncede sonrada bana bakıyordu ilgileyordu falan ama yani rahatsız olan bir insan neden hem ilgilenir hemde rahatsız olur yani bu çok saçma, şimdi diyeceksiniz duygusal olarak karmaşıklık hissediyor tamam ama neden, beni seviyor mu sevmiyor mu bunu neden yapıyor söylerseniz ve dürüst olursanız sevinirim. Bide bundan baya geçti geçen sene olmuştu geçen senenin Eylül'ünde neyse, şimdide ben artık bakmıyorum ama sonra farkedince bakmadığımı falan bakışımı yakalamaya başladı sonrada bunu bıraktı bakmamaya başladı, buda bitti gözükmemeye başladı sonra tekrardan ilgilenmeye, bakmaya başladı ama ben hala bakmıyorum ilgimi çekmeye başladı tekrardan nedir şimdi buu, bu iki soruyu da cevaplarsanız sevinirim ve hangi soruysa onuda yazarsanız sevinirim, TEŞEKKÜRLER... ☺

NEDEN HEM İLGİ GÖSTERİYOR HEMDE RAHATSIZ OLUYOR AYNI ANDA? NEDEN BAKMAMAMA RAĞMEN TEKRARDAN BAKMAYA BAŞLADI?