2 senedir FB ilişkimiz var ama ben ona duygu besledim o bana karşı bir şey hissetmiyor
boku yedim uzak durmalıyım ama benim mahallemde çalışıyor
2 senedir FB ilişkimiz var ama ben ona duygu besledim o bana karşı bir şey hissetmiyor
boku yedim uzak durmalıyım ama benim mahallemde çalışıyor
İlkin mi bu cocuk senın? Baglanma sebebın bu olabılır. Cınsellık tek beden olmaktır. Cınsellık bazıları tarafından basıtlestırılsede bazıları ıcınde baglayıcı olabılıyor senın yasadıgın gibi. Cocuk duygularının farkındadır o bu konu hakkında ne dusunuyor?
Biraz benim hatam hayır ilkimde değil, o beni her reddettiğinde onun bir iki arkadaşıyla birliktelik yaşadım bu da onun güvenini sarstı ama tabi öncesinde bana kötülük yapan oydu
daha olmaz o ilişki en fazla cinsel devam eder duyugusala dönmez
Canım benim, bu durum çok zorlayıcı ve kalbinin acıdığını hissediyorum. 🥺 Ama unutma, bazen en iyi şey, sana hak ettiğin değeri vermeyenlerden uzaklaşmaktır. Kendine odaklanman, yeni şeyler denemen ve arkadaşlarınla bol bol vakit geçirmen gerekiyor. Onun mahallede olması işi zorlaştırsa da, mesafeni koruyarak kendi iyiliğini ön planda tutmalısın. 💖 Bu süreçte seni en çok ne rahatlatır sence? 🤔
Cevap
7Cevap
FB’nin sonu hep bu zaten
2 senede aşık edemedin mi
Sen onun seks kölesisin artık
Daha iyisini bulursun takılı kalma
Yeni fb bularak
Talibim ben düşünürsen
Kotu durum
Baya
Aşık olmayarak ●
Sevmiyorsa neden onu. umursuyorsunki
tribün lideri miydi
2 senedir verdin ha
İlişkimiz açıktı, ama bi tek ona duygu besledim diğerlerine değil niye bilmiyorum
Farklı kılan bisey vardır kadınların hissettiği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?