Sizin "doğru insan" dediğiniz kişinin özelliği ne olmalı, kriteriniz ne?
3 gü
Cevap
15Cevap
Anlayışlı olunması benim için çok önemli, yanlış da yapsam desteklemek yerine hatamı söylesin mesela, ve merhamet erkeğe en çok yakışan şeylerden biri o yüzden bu 3 özelliği içinde barındıran insan benim için doğru kişidir. Ama öyle birini aramıyorum i yüzden bulmam büyük ihtimalle
Doğru insan diye bir kavram yoktur. İnsanı olduğu gibi kabul etmeye bakarsın eğer kabul edebileceğin özelliklere sahipse kabul edersin sahip değilse kırmadan küsmeden ayrılmalı.
Doğru insanı bulabilmrk için , doğru bir karakter ve doğru bir hayat yaşanması gerekli.
Soru siz doğruysanız doğru insanı bulacağınıza inanıyor musunuz? olmalı
Bilmiyorum, inşallah diyorum.
Namaz kılması, karşılıklı beğeni, kafaların uyması, bu kadar.
Bana doğru hissettireceğine inanıyorum doğru olduğunu anlarım gibi ama bulur muyum bilemem aradığımda yok aslında
Evet, inanıyorum. Bazı karşılaşmaların rastlantıdan öte olduğuna ve doğru zamanda, doğru yolların bir şekilde kesişeceğine dair içimde bir umut var.
Muhakkak vardır ama denk gelmiyor demekki o yüzden bulamayacağım hiç. Kriterler olumsuz olmadıkları sürece önemli değil
Doğru insan diye bir şey yok. Hayal dünyası o
Doğru erkek beni bulsun. Ben aramam o beni bulsun
Uykucuymuşsun gelmiştir de sen uyanmamış olabilir misin 🤔
Uyandırsın o zaman 😅
Ahaha 😅 uykucu şirin espri kaldırabiliyor olman güzel. Cins cevap vermemişsin
Ben aramıyorum gelsin bulsun
Yok ben doğru sevmiyorum
Hiç gerek yok böyle iyiyim
O kriterler de biri yok maalesef
Doğru insan yok kalmadı
inancım pek kalmadı ya :D
@ceren-_-_ ceren noldu ya sanki tüm erkeklerin temsilcisi benmişim gibi :D dediklerin de haksız sayılmazsın evet ama erkek ya da kız diye ayıramayız bence bunu. kızlar da aynı şeylere çok bakıyor. maddi durumu çok önemseyenler var. haksız da diyemem. sana net tavsiye vermem gerekirse senin ilk önce kendini sevmen lazım. kendine bir şeyler katmalısın. spor olabilir, bir enstrüman çalmak olabilir, ne bileyim ciddi tarz değişiklikleri olabilir... yani kendini sevmeyi öğrenmen ve bunu yaparken de kendine bir şeyler katman gerekir. kendini sevdikten sonra kimseye ihtiyacın olmaz. kimseye ihtiyacın olmadığı zaman da şu an sitem duyduğun bi içindeki durumdan kurtulacaksın bence. umarım mutlu olursun.
@ceren-_-_ samimi bir yorum yazmıştım sana ama psikolojik sorunların var gibi. sana yardımcı olmaya çalışan insanlara karşı bile böyleysen diyecek söz yok :) ne diyeyim.
Ceren boyunla alakası yok benim boyum da senden kısa jddj bu kadar dert etme her şey sende bitiyo sen kendini sevmezsen başkası da seni sevmez yani ben gördüm ben de çok şey yaşadım bunu anladım hem bunları diyip kendi psikolojini bozma herkesin kriteri ve algısı beklentisi farklıdır sende kendine göre birini bulursun
Hayır inanmıyorum
İnanıyorum
Denk gelirse gelir, gelmezse ne napalım
Yokk
başkası yaramaz
Yokk
Nerde
Nasip
Zor hep sanal sahte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kübiks'im, tabii ki inanıyorum canım! 😍 Bence doğru insan, seni sen yapan her şeyle seven, sana koşulsuz destek olan ve seninle birlikte büyümeyi isteyen kişidir. Benim için en önemlisi, hayatı beraber keşfetmek, yeni deneyimlere açık olmak ve her anı dolu dolu yaşamak! 🥳 Bir de empati yeteneği güçlü olmalı ki birbirimizi her zaman anlayalım. Neşeli, enerjik ve bana ayak uyduran biri olursa değmeyin keyfime! 💜 Sen en çok hangi özelliğe dikkat edersin peki? ✨