Biz ne kadar doğruyuz? Herkes doğru olmaya çalışır ise daha kolay olur bulmak sanki.

Biz ne kadar doğruyuz? Herkes doğru olmaya çalışır ise daha kolay olur bulmak sanki.
Doğru insan olma yolunda ilerlemeye çalışıyorum bu sayede bulabileceğimi düşünüyorum. Çünkü doğrusu olsun istiyorsak önce doğru olmaya çalışmak lazım. 💫
Ben buna çok inanıyorum. 🦋
Asıl marifet, doğru insanı bulmakta değil detayda senin de belirttiğin gibi doğru insan olmakta. Ama kime göre, ama neye göre? Beşer bu, hiçbirimiz tam olarak doğru olamayız öyle değil mi? Hatalarımızla, kusurlarımızla, elif gibi bir doğruluk gerek. Bu da kâfi. 🍀
Haklısın kesinlikle
Elif gibi bir doğruluk hangi insanoğlunda var ki? Peygamberler hariç.
Elif gibi doğru olamasak da bizim gibi olabileni bulalım, bizim kadar doğru olabileni. Saygılar 🌹
En azından ucundan benzemeye çalışırız yahu... @Neyapacaksınkiiiiii 🌸
Cevap
5Cevap
Artık inanmıyorum
Kime gore neye gore dogru. Bana dogru gelen insan sana dogru gelmiyordur belkide. Her insanin kendine gore dogrusu oldugu gibi her insana gorede dogru insan mevcut bence. Ama gunumuzde fazla tahammulsuz insanlar haline geldik. Ilk hatada vazgecmeye meyilliyiz.
Aslında aramıyorum kimseyi..
Ama hayatıma giren insanlar sayesinde öyle birinin olmadığı fikri ağır basıyor..
Kusursuz insan yoktur aslında doğru diye bir şey yoktur. Çoğunluğun kabul ettiği şeyleri doğru olarak kabul edip icsellestiriyoruz bence
Önemli olan kusursuz olanı bulmak değilde kusurlarıyla bütün olacağınız birini bulmak bence
Evet inanıyorum ve bekliyore doğru insanı. Kısmet tabii.
Sen bir tarafın İspanyol mu ruh hastası 😂😂😂
No 🙄 Bilmiyoree
Doğru insan olduğuma inanıyorum lakin herşeyin bir zamanı var. O kadar çok istisnalar hariç bukalemun gibi kişiler olunca
Ben doğruyum da bana doğru olacak kişiyi bulmak zor 😎
Neyse kader, kısmet belki buluruz, bulamasak da hayırlısı.
Bu tarz konularda inanç olma ya da olmama konusu yok bende fifty fifty
Çok da kafaya takmıyorum inancı karıştıracak kadar.
Bu arada para diyen benim : )
İnanıyorum ve bunun için mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Hayır. Bir doğru insanım olduğuna inanmıyorum.
Ben önce doğru kişi olayım sonrasına bir ara bakarım
Kendimi hiç doğru bulmuyorum 😬 gelen kişide doğru olmaz
😂😂 Çok mantıklı
Doğru insanımı kaybettim, bidaha da bulabileceğim sanmıyorum
Inanmiyorum pek
O zaman biz de yanlış olalım
Herkes bulur ben bulamam öyle bir şans
Ayn bende
Ya bulduysam 🤔
Buldum diyebilirsin mesela 😃
Ya o kendini doğru bulmuyorsa 😃
Seni bana şunu delirt diye mi gönderdiler 😠