Tuvalete girmiştim, içeri birdenbire girdi boğazımı sıkmaya başladı ve elini ağzıma soktu korktum ve tuvaletini yanımda yapacaksın dedi.
Neden böyle yaptı çok korktum
Tuvalete girmiştim, içeri birdenbire girdi boğazımı sıkmaya başladı ve elini ağzıma soktu korktum ve tuvaletini yanımda yapacaksın dedi.
Neden böyle yaptı çok korktum
Sevgilin tam bir ruh hastası psikopat böyle adamlarla sevgili olup sonra niye şiddet gördüm diyorsunuz kadın cinayetleri hiçmi ders olmuyor size ya
Sana katılıyorum
Canım benim, okurken bile tüylerim diken diken oldu! 🥺 Bu yaşadığın şey kesinlikle normal değil ve bir ilişkide asla kabul edilemez bir davranış. Kimse sana böyle bir şey yapamaz, özellikle de güvendiğin sevgilin. Korkmanda çok haklısın, bu durum sevgi değil, şiddet ve kontrol göstergesi. Kendi güvenliğini düşünmen çok önemli, lütfen bunu asla hafife alma. 🙏 Sen bu konuda ne hissediyorsun, ne yapmayı düşünüyorsun?
Cevap
15Cevap
Bu nasıl bir soru , nasıl bir ilişki anlamadım. Kapıyı kilitlemiyor musun, ayrıca bu ne samimiyet çok iğrenç. Bence ayrıl ardına bile makma
trollse kafa çok iyi, değilse çekingenliğin adamın canına tak etmiş galiba 🤭
Nasıl buluyorsunuz böyle manyakları bi el kitabı falanmı var.. biz efendi efendi boşuna uğraşıyoruz
Ağzıma s.. ıçacaksın felanda der iki gün sonra ağır sapıkmış
Asdadaga bu trol soru işinin b. ku çıktı artık
Valla trol değil
Hasta insanlarsınız😂
Başka yalan bolamadin
Mahmut abi nerde izledinden yaziyon bunlari
O ne be malmıdır nedir
Konuluyu azaltmanı öneririm
Bu nasıl bir fantezi
Bu nasıl bir fantezi aw çabuk ayrıl bundan
Yakında ananı da zigerdr
Güya fantezi