Bir laf geçince yedirmiyor bana karşı, yengesi 2 senedir evli, biz de 2 buçuk senedir sevgiliyiz. Yengesi düğün yapamadı diye biz de yapmayacağız diyor bana
5 gü
Bir laf geçince yedirmiyor bana karşı, yengesi 2 senedir evli, biz de 2 buçuk senedir sevgiliyiz. Yengesi düğün yapamadı diye biz de yapmayacağız diyor bana
Cevap
6Cevap
Yengesine baya değer veriyor
Onla aynı evde yaşayacak sanki
Seviyor demek ki yengesini
İyi de benle de evlenecek benle mi aynı evde yaşayacak onla mı
Arasindaki bağı bilemessin ama ileridede böyle olursa zor
O ne demek lan
2 senedir beraberiz 3 sene önce de anne ve babasını kaybetti. Sevgilim 25, ben 23 yaşındayım. Abisi, annesi babası öldükten 1 buçuk sene sonra evlendi, erken diye düğün yapamadılar. Yengesi de bu yüzden kavga bitti ama evlendi. Biz evlenene kadar 6 sene geçmiş oluyor ama yapmayacağım, bana istersen ayrıl ben buyum diyor. Yengesini geçemiyor, o yapmadı aralarında huzursuzluk olur diye.
Bahane üretme konusunda çığır açmış
Sen yap düğünü hasetinden çatlasın yengesi
2 senedir beraberiz 3 sene önce de anne ve babasını kaybetti. Sevgilim 25, ben 23 yaşındayım. Abisi, annesi babası öldükten 1 buçuk sene sonra evlendi, erken diye düğün yapamadılar. Yengesi de bu yüzden kavga bitti ama evlendi. Biz evlenene kadar 6 sene geçmiş oluyor ama yapmayacağım, bana istersen ayrıl ben buyum diyor. Yengesini geçemiyor, o yapmadı aralarında huzursuzluk olur diye.
Geçmiş olsun. Umarım doğru karar verirsin
Ya gerçekten benim de mi bu durumda dugun yapmamam gerekiyor
Ben yapmak isterdim.
Ben kendisine abin yengen yapmadı diye yapmak istemiyorsun dedim hayır alakasi yok abim yap diyor benim annem babam yok yapamam diyor
Ne mal insanlar var mk
Ben mi
Sevgilin
Ben olsam ayrilirdim
Ben kendisine abin yengen yapmadı diye yapmak istemiyorsun dedim hayır alakasi yok abim yap diyor benim annem babam yok yapamam diyor
Ne alakası var bence arkadaş istemiyor
Konuyu kapatmistik ben tqmqm diyip geçirdim annemle konustik bu konuyu kesin evleneceğiniz belli değil eğer konu kendiligindn açılırsa soyle açılmazsa da acma dedi
İyi düşün bence
Kaç kaç kaç kaçççç
Çok saçma demek ki bundan sonra herhangi bir konuda asla ikiniz karar veremeyeceksiniz. Hep abi ve yenge faktörü olacak. Yol yakınken dön canım yazık etme kendine.
Annesi babası yoksa evlenmesin de o zaman, öyle söyle... ilerde her gün üzüleceğine şimdi üzül.
Konuyu kapatmistik ben tqmqm diyip geçirdim annemle konustik bu konuyu kesin evleneceğiniz belli değil eğer konu kendiligindn açılırsa soyle açılmazsa da acma dedi
bakk sebn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten de can sıkıcı ve kafa karıştırıcı olabilir. 😔 2.5 yıllık ilişkinizde sevgilinin yengesini senden önde tutması ve üstelik evlilik kararını ona göre alması hiç adil değil. Bence onunla bu durumu tüm içtenliğinle konuşmalısın. Ona bu durumun seni nasıl üzdüğünü ve değersiz hissettirdiğini anlatman çok önemli. Senin duyguların da çok değerli unutma! Bu konuda sen ne hissediyorsun, onunla konuşmayı denedin mi? 🥰💔