Sevgilim benimle sidik yarışına neden giriyor?

Konu müzikten açıldı ben de dedim ki sahilde şarkı söylüyodum bir ara arkadaşlarla güzeldi. O da hemen hiç yorum yapmadan dedi ki ben de söyledim ohoo hemde çok. Neyse başka konuya girdik dedi ki dersler nası gidiyo sınıfın hocaların nasıl ben de dedim ki hocalar acayip komik zaten sınıfımız ayrı bir olay hep gülüyoruz dedim bu da hemen dedi ki bizim sınıf daha komik görsen oo anormaliz yeaa. Yürüyoduk bilmedigimiz kestirme sokaktan gittik ben de dedim ki istanbuldaki anılarım canlandı aynı bagcılara benziyo orda çok keko vardı arkadaşlarımla baya egleniyoduk burası da oraya benziyo dedim bu da dedi ki ben de üsküdarda çok kaldım oralar daha güzel. Neyse ben dedim ki buralarda hiç gidilecek klüp yok beyoglunda baya güzeldi dedim orda dogup büyüdügüm için taksimi özlüyorum hele ordaki sosyal deneylerimiz falan dedim. Bu da dedi ki ohoo sen beni görmemişsin tüm üsküdar beni tanırdı herkesi tanırım oralar benden sorulur. Bu böyle hep devam etti sonunda dedim ki sen niye ben ne desem böyle yapıyosun özgüvenin mi yok dedim birden morardı nalaka dedi. İyi günümde de kötü günümde de dertleşmiyo benimle ne desem böyle yapıyo mesela geçen çok üzüldüm arabamı sahibinden. com a koydum orda bir adamla tartıştık onu anlattım dedim ki adam böyle dedi ya arabamla alakalı falan. Bu da teselli edecegine dedi ki benim arabam yok ama alcaz işte bakıyoruz kısa zamanda araba alcam düşünüyoruz yani. Hep böyle napcam ben
Sevgilim benimle sidik yarışına neden giriyor?