Erkek arkadas sayim cok diye flort ettigim kisi soguyorsa sorun bende mi, ne yapmaliyim?

Merhaba. Son günlerde aklıma takılan bir konu var. Biriyle flörtleşiyorum ama fazla erkek arkadaşım var. Bir kısmı sanal bir kısmı realden. En yakın arkadaşım da erkek. Çocukla 7/24 konuşuyorum. Her şeyimi haber veriyorum. Sevgililerden tek eksiğimiz de flörtçe olan sözler yani. Düşündüm ve bunun yanlış olduğunu fark ettim. Benim açımdan sorun yok ama birisiyle ciddi olacağım zaman bu büyük bir sorun bu bence. Ve çocuk da bu kadar erkek arkadaşım olduğunu öğrendiğinden beri soğuk şekilde yazıyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Erkek arkadaşlarımın hiçbiri ile o tarz bir ilişkim yok. Hepsiyle konuşmalarımız arkadaşça. Bir kısmının da sevgilisi var zaten. Ama yanlış anlamayın sadece erkek arkadaşım değil kız arkadaşlarım da var ama işte karşı cinsle bir konuşmaya başlayınca erkekler sorun oluyor. Sosyallikten kaynaklanan bir şey.
Erkek arkadas sayim cok diye flort ettigim kisi soguyorsa sorun bende mi, ne yapmaliyim?