Erkekler yardim edin nolur yaa :'( :'(?
Bir erkege ne yaparsam bana kani isinir? Yardim edinnnn? Nasil beni sever?
Bir erkege ne yaparsam bana kani isinir? Yardim edinnnn? Nasil beni sever?
Aradaki mesafeyi metraj olarak kısa tutun. bir soru bir soru bahanesiyle ona baktığınızda tatlı tatlı gülümseyin. Ve de mutlaka zarif olun. Sonuç almazsanız zaten o erkek değildir:)))
arada konuşmalarını çocukca heycanlanmış gibi konuşup gülümset sonrada dürüst ol o kişi zaten senden etkilenir birde etkilenip etkilenmedigini bu video sayesine anlarsın umarım www.uzmantv.com/bir-erkegin-benden-hoslandigini-nasil-anlayabilirim (bu cümle alıntıfır ama dogrudur:Kadınlar ise alımlı olmalı ancak ucuz görünmemelidir. Örneğin karşınızdaki erkek zaten gözleriyle sizi soyacağı için mini bir etek giymeye gerek yoktur. Kat kat giyinmek iyi bir yöntemdir. Böylelikle aranızdaki elektriğe ve ortama göre üzerinizdeki çıkartabilirsiniz)
her erkekde öküz değil ya hanım efendi :)
bakarsın selam verirsin zaten anlar ilgin olduğunu eğer seni beğenirse ilgisi varsa hemen belli eder yaklaşır nasılsın falan hal hatır sorar yok kendini beğenmiş öküzün biriyse büyük ihtimal peşinden koşmanı izleyecektir. Dediğim gibi anlarsın erkeğin halinden
Eğer gerçekten sevecekse kendiliğinden sever senin bişey yapmana gerek kalmaz ama eğer onu etkilemeye çalışırsan o da etkilense doğal olmaz kısa sürer.
Cevap
19Cevap
Sakin hoppa kizlar gibi sacma sapan hareketler yapma ağırlığıni koy ve arada sirada ondan ufak yardimlar iste ilgini goster
Dürüst olman yeterli bence. Ne hissediyorsan söyle. Eğer onunda gönlü varsa olur. Eğer yok ise elinden gelecek hiçbirşey yok. :) Başarılar :))
Direkten dönen topa hssktir de bide doğal ol yeter :)
önce onun dikkatini ilgisini kendine çekmen lazım , sonra hareketlerinle konuşmalarınla ve bakışlarınla kendine yakın tutabilirsin
Hic bir sey yapma onunla takil ve kendin ol ama fazla yaklasma bu gercek bir kuraldir ;)
Güldür onu ben ve diğer erkekler kendimizi güldüren kızlardan hoşlanırız. Hoşlandık yani zamanında :)
karşındaki insana bağlı bu cevap değişken olabilir
Onun ılgı alanlarını bılmen gerekır hobılerını bıl espırılı ol :)
Böyle saçma sapan sorular soruyosunuz domalarak yazıyoruz sonra cevabımız kalkıyor ne diyem mahmıt diyem
yavşayacaksın. yakın durcan arada frikik verecen. göğüslerini falan sürtecen. o zaman sana yakın durmaya çalışır.
onu o.. lar yapar kardeşim
dstum erkeği elde etmek istiyorsa baştan çıkaracak başka yolu yok ne yazık ki. ben biraz kabaca yazdım belki ama kız seksi olduktan sonra yok diyecek erkek yoktur. zaten kız başka türlü erkeği etkileyebilseydi buraya sormazdı. yani tüm yollar tükenmiş kızın en etkili silahlarını kullanması gerekiyor :)
verirsen. ama kalbini
:) boşver
oha spkmsn. s. s aşkını verebilirsin kalbini gönlünü eelini :D
Sevdiği konuları öğren ve öyle yardım et
Yakın ol dertlerini dinle.
para ver kanka
bilmem.
Acil dekolteli elbiseler giy o seni sever ztn..
Olduğun gibi görün
kendin gibi olursan
Opucuk at. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?