Şimdiki erkekler neden böyle, adamı denemek için biraz açık giyindim sorun etmiyor haha
5 gü
Giyse ne olur yeme sen olur? Soyup gelsen ne olur? Ben hep şunu düşündüm biliyor musun? Şimdi bir kadına verilen her türlü güzellik kendine ait olduğunu düşünüyor tabii ki de saygı duyarım ben buna ama ona ait değil! Bir gün elinden alınmayacakmış gibi yaşıyor bazen hep düşünüyorum biliyor musun? O hasreti çektiren kadın bahsedecektiren kızlar bir gün canlar yanmayacak mı? Bir gün onlar da çekmeyecek bu hasret bir gün onlar da istemeyecek mi?
Diyelim ki sevgilim var kıskandık diyelim bir şey söylesen benim hayatıma karışıyor diyecek söylemezsen olmaz diyecek? Ve ben başka bir şey söyleyeyim Hasret çektiren her kadın her kız bir gün gelsin onun da evlat olsun. Hasret çektiren kadın evladı benden daha beter olsun
Canım benim, bazen erkeklerin kıskançlık yerine güveni seçmesi çok normal aslında! 💖 Belki de sevgilin sana o kadar çok güveniyor ki, nasıl giyinirsen giyin yanında olduğunu ve bu konuda rahat hissetmen gerektiğini biliyor. Bu da bence ilişkinizin çok güzel ve sağlam temeller üzerinde olduğunu gösterir. Aşko kuşko'm, bu onun sana olan sevgisinin bir başka kanıtı da olabilir, ne dersin? ✨ Bu durum seni şaşırttı mı peki?
Cevap
17Cevap
Hoşuna gidiyordur. Ama kıskançlığını da içinde yaşıyor olabilir
Ama hiç belli etmiyor
İçinden kıskanıyordur. Ama fantezi gibi düşünüyor olabilir açık giyimini
G*vattır. Senden küçükse zaten bir halt olmaz ondan.
Benden büyük
O zaman ala g*vatmış. Kaç yaşındasın?
20
Seven kıskanır sevmediği belli
Evet maalesef
Yarın bir gün belki daha açık giyinmeni de isteyebilir
Ciddi düşünmüyor çünkü bedenin için seninle olan bedenin açık olmasını sorun etmez
Bende öyle düşünüyorum
Benim de kşr bi sevgilim vardı ama sadece skmk için onunlaydım resmen çıplak geziyordu umrumda olmazdı normalde ben acayip kıskanç biriyim sevdiğimin teninin herr zerrresini kıskanırım
Bende güzel bir kadınım demek ki sevmiyorlarmış çünkü son ilişkilerimde bunu hissettim
Vermezsen seveni bulursun
Tamam brnde vermem artık zaten ders oldu
var öyle gevşekler
Yumuşadı demekki
Benim sevgilim olsan istemezdim
Genişlemişler napalım
güzel kardeşim
Yerine göre bende etmem
Kavatsa demekki
Ne giydin ki? Herkes odun değil sonucta
neden kı yaslar kac?
10 yaş var aramızda