Sizce de normal değil mi bunu giymek? Herkes giyiyor diyorum, senin göbeğin gibi güzel değil herkesin, inceck olsan kıskanmam zaten her yerin dolgun bi de bembeyaz göbeğini açıyosun dıyor Sizce tahrik unsuru mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Kara kuru bir kadın olsamin kıskanmam dıyo ya😃komik benceYani haklı mı gerçekten merak ediyorum
Evet genelde crop giyenler 85 c gögüs ölçüsü oluyor ve seksi görünüyorlar yani gerçekten hani sahip olasın geliyor keşke yanındaki ben olsaydım diye iç geçirtiyor insana ☺️🤭🙈
Rica ederim ama öyle yani en azından benim açımdan öyle belki akrep burcu olduğum için öyle hissediyorum ☺️ ama aşırı sexsiler ya eminim sana da çok yakışıyordur ☺️🌹
Yalnız göbeğin varsa göbek açık kıyafet yakışmıyordur belki de kilolusundur ve kırılma diye bunu güzel bı şekilde söylüyordur. Yoksa zayıf insanda crop çok iyi durur bunu herkes bilir ;(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ya şimdi nasıl durduğu önemli üzerinde çokmu açık şimdi crop var crop var
Çok açık değil ama vücut çok seksi🙈
Evet genelde crop giyenler 85 c gögüs ölçüsü oluyor ve seksi görünüyorlar yani gerçekten hani sahip olasın geliyor keşke yanındaki ben olsaydım diye iç geçirtiyor insana ☺️🤭🙈
Açık sözlülk için tşkler🙈😅
Rica ederim ama öyle yani en azından benim açımdan öyle belki akrep burcu olduğum için öyle hissediyorum ☺️ ama aşırı sexsiler ya eminim sana da çok yakışıyordur ☺️🌹
Yani kimsenin giyimine karısmam ama bu corabı kim çıkardı Allah için. Bana cok saçma geliyor kardeşim sen bilirsin yine de
Crop çorapmmı yoksa üste giydikleri şeymi
@İRamazannfb crop da yani Türkçede böyle bir kelime bile yok.
Sever bizimkiler yabancı kelimeleri 😂😂
E Türkçe si yok ki
boş ver in giymeyin Türkçesi bile yok :)
😂😂😂 alem karısınız hanımefendi 😂😅☺️🌹
Yalnız göbeğin varsa göbek açık kıyafet yakışmıyordur belki de kilolusundur ve kırılma diye bunu güzel bı şekilde söylüyordur. Yoksa zayıf insanda crop çok iyi durur bunu herkes bilir ;(
kesınlıkle tahrık yuksek hemde tavan yapar bızlerı
Gerçek mi şaka mı?
ne sakası canım erkek olan benım ne dıyosam oo yanıı daha bılmedıgınız neler var
Ne gibi?🤭
e oldu burdan yazınca ban yıyım
Kıskansın fjjf sanki kocan mıda kısıtlama hakkını kendinde görüyor
İticilik ve kadından soğutuculuk unsuru.
Aa neden😊
Göbek var diyorsun
Çılgın bakîrenin hayal dünyası
Etli olduğun için giydirmiyor çekiniyor senden insanlar komik bakınca
Erkekler göbek sevmez emin ol şişman şişman oranı açtığın için güzel dicekler şimdi ıyy
Hakli mi ogrenmek icin gostermen lazim bana
Soru da art niyet var
Neden😂
çok açık değil mi sizce de ;)
ama zeki bir kadınsın. zeki kadın az bulunur...
Evet biraz art niyet olabilir 🙈😂
ama bu art niyet ilgi çekici gerçekten... gizem ve zeka...
Erkeklerin ilgisi hoşuma gidiyo itiraf ediyim🙈
Bugün çok baktılar ama bazı erkekler sanki kızgın gibi bakıyor😂🙈
bunu farkettim, ruhunda farklı bir hava var. ama bunu doyurman gerek yoksa üzülürsün sonra
ruhunun doyurlmasını ister misin
Doyurcam ben yakında 😂🙈
bin dala atlayarak doyurulmaz ancak yara alırsın...
Evet. orada suyu salıveririz
Yok artık🤭
Öyle tabi🙈
Sus…
85b bazen c
Hemen oluyo mu öyle 🙈
Yarın sütyensiz giycem😅
Gitme. Seni görsem hemen wcye koşarım.
şu an oldu. Sayende…
Bi de görsen beni 🤭🤭
Olmaz şimdi, iyi geceler 💋
Napıyosun şu an?