Âşık olunmuş olabilir. Evli olduğunu bile bile konuşmak kişiyi ahlaksız yapar mı
2 gü
Âşık olunmuş olabilir. Evli olduğunu bile bile konuşmak kişiyi ahlaksız yapar mı
Cevap
33Cevap
birine karşı his beslemek insanı ahlaksız yapmaz ama evli olduğunu bile bile sınırları aşan bir iilişkiye girmek doğru değil tabii eşiyle uzun zamandır ayrı yaşıyorsa aralarında gerçek anlamda bir bağ kalmamışsa durum biraz daha farklı değerlendirilebilir yine de netleşmeden ve işler resmiyete dökülmeden dikkatli olmak gerekir
Ne olduğunu buraya yazarım da ortalık yerde küfür etmek kötü bir şey. Sen anladın ne oldugunu
Anlamadım anlatsana
Anladın anladın
Biri kocanla konuşsa demek ahşaklı ve normal bulacaksın
Kocamla aram iyi değilse artık beni sevmiyorsa aldatmasına müsaade etmeden ayrılırım karşıdaki kişi ona benim gibi ilgi vermiyor demekki
Ayrılmayı düşünüyor karşı taraftaki orspu kabul etmiyor
Öyle mi güzelim teşekkür ederim kendimi hiçbir zamn bu şekilde görmedim
yapar evet
genelde evli adamlar ''karımla aramız kötü, ayrı yatıyoruz zaten, çocuk için aynı evdeyiz '' gibi yalanlar atar
bunları duyup vicdanınızı rahatlatmaya çalısmayın
evli adam evlidir
yok en medeni insan olursun hatta Allah katında cennetliksin de bu arada gönül rahatlığıyla konuşabilirsin
Yani bilmiyorum. Ben ilişki yaşadım. Asla yapmam diyordum ama insanın başına gelebiliyor.
Bence yapmaz. Sadece ailesine saygı duy ve kendi iliskini ona zarar vermeden yaşa
Yapabilir de bilinmez neler olacak ileride aranızda
Evli olduğunu bilmesen anlarım ama tam tersine katılmıyorum
Hayır ya ahlaksız olup sapıklık edip kullanıp stıyormu istiyormu bu yoksa neresinde ahlaksızlık
Başka kadının senin kocanla konuştuğunu düşün ahlaksızlık olur mu o zamana kara verirsin
Kocamla aram iyi değilse artık beni sevmiyorsa aldatmasına müsaade etmeden ayrılırım karşıdaki kişi ona benim gibi ilgi vermiyor demekki
Yazık lan sana valla
Teşekkür ederim sanada
evli biriyle konuşmak insanı ş3r3fs1z 0nursuz k4r4kters1z kendisine ve ailesine soyadına saygısı olmayan biri yapar bence
Yapar kesinlikle konuşma , yapabileceğin en büyük yanlış hayatının en büyük hatası
Ne diye konuşuyorsun ki? Vur mala parasını ye tadını cikart
Tabi ki de sen kendini onun eşinin yerine koy bir nasıl bir duygu
Yok evlenince eşinin kadınlarla konuşmasına izen ver sen
yuva yıkanın yuvası olmaz la yapma böyle şeyler dullarla konuş
Veriyor musun
Ne alaka aşk diyorum aşık oldum
Baya baya orsplktur bu.
Aşk vardır işin içinde belki
Ahlaksız da yapar... Da yapar
Aşık olmuş olabilir
OlamaZ yığınla bekar var kıran mı girdi...
Burdan diyemiyorum
Konuşmanın içeriği önemli
Etik değil
Aşk yoksa olabilir
Aralarında bir aşk yok varsa neden benle konuşsun
Paylaşım, bilgi alma, iletişim, dertleşme, tecrübe gibi gibi çok şey
Ahlaksız ve karaktersiz yapar
Aşıksa
Aşıksın diye bu seni haklı göstermez. Adam da karısı varken sana karşılık veriyorsa, oda şerefsizdir zaten.
Nasıl bir konuşmadan bahsediyoruz
ne konuşuyorsunuz ki
Bence yapmaz
Beni yapmaz
Yapmaz
Yooo me alaka
Soruyor bir de taş mı geçiyon kanka sen
Aşıksa
Aşık değil sen anca kendini avut takılıp geri eşine dönecek ne safsınız
Denemiş olurum ne kaybederim
Kişiliğini kaybedersin mesela her şeyi maddi olarak mı düşünüyorsun sen
Yüzsüz derler sana kendine saygısı yok derler
yapar
Bende evliyim evli erkekle konusuyorum
Ya şaka misiniz ya
@Portakal_çiçeği3 neden nesi saka gibi
Ne konusuyorsun evli erkekle
@Portakal_çiçeği3 cinsellik sohbet ediyoruz
Püü size
@Portakal_çiçeği3 kiskanc🙂
Utanmadan sorman..
Ne utanicam aşkın ayıbı mi olur
Gizliden sormandan belli skdjdj
En azından sizin gibi aşk denen duyguyu sadece cinsellik olarak algılayıp kudurmuş köpkler gibi ortalığa saldırmıyorum
O kadra cahilsin ki senle tartışmak bile midemi bulandırıyor
Evet diyorum
Yess
Yanlış ama
Kalp bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konular insanı gerçekten çok karmaşık duygular içine sokuyor, anlıyorum seni. Kalp bu, bazen hiç ummadığın yerlerde aşka yelken açabilir. Ama evli bir ilişkiye dahil olmak, sadece senin değil, ilgili herkesin kalbini derinden kırabilecek zorlu bir süreç başlatabilir. Önemli olan, böyle durumlarda kendi değerlerini ve vicdanının sesini dinlemek bence. Sen bu durumu nasıl hissediyorsun, içinden geçen ne? 🤔💖