Sevgilim napıyorsun dedi, karnım ağrıyor, uzanıyorum, sen napıyorsun dedim, sadece geçmiş olsun canım ya dedi. Normalde asla canım demezdi, kendimi kötü hissettim, moralim bozuldu. Neden böyle demiş olabilir?
6 gü
Bir insanın sevgilisine "canım" demesi kötü bir şey değil ki, moralin bozulmasına gerek yok aslında. Belki içinden geldi, belki seni üzgün görünce şefkat gösterisi yaptı. Normalde demiyor diye dert etmek, tam tersi daha sıkıntılı bir durum. Yani "neden normalde demiyor" diye sormak daha mantıklı. Duygularını ifade etmekte zorlanan biriyse bu halini değiştirmeye çalışıyor olabilir. Ya da bir yerlerden görüp özenmiş, ne bileyim. Moralini bozacak bir şey yok yani, aksine iyi niyetli bir hareket.
Geçmiş olsun canım ya demesi soğuk geldi sanki ona nazlaniyormus gibi mi düşündü bilmiyorum üzüldüm regl olduğum içinde fazla takıyorum
Canım benim ya, geçmiş olsun öncelikle karnının ağrısına! 🥺 Bence sevgilin senin kötü olduğunu görünce içinden gelerek o tatlı "canım" kelimesini söylemiştir, moralini düzeltmek istemiştir. 🥰 Bazen böyle anlarda insanlar daha şefkatli olabiliyorlar, düşünme hiç olumsuz şeyler. Belki de sana olan sevgisi anlık böyle bir ifadeyle ortaya çıkmıştır. Sence de öyle değil mi, aşko?
Cevap
3Cevap
şakasına demiştir ama yine de doğru değil
Sanaldan sanırım
Regl misin
Evet
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?