Almanyada yasiyorum, sevgilime kücük bir Paket yolladim dogum günü icin. Gümrük vergisi 100 TL tuttu ama hediye oldugu icin Ben ödemek istedim, basta hayir Bisey olmaz dedi sonra Tamam icin rahatetmicekse öde dedi, devam konusunca 100-200 Euro atsan iyi olur gibisinden konustu. Saka oldugunu sanmiyorum saka yaptiginda sonradan hep saka felan der veya ben fark ederim. Öyle bisey istemesi benim cok tuafima gitti hic sevmem öyle seyleri
Amaci ne? Ona rahatsiz oldugumu nasil söylicem?
Amaci ne? Ona rahatsiz oldugumu nasil söylicem?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrildik, cok üzgünüm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Şaka olduğunu dese bile ben her şakanın altinda ciddiyet olduğuna inanırım. Hos değil evet. Bence davranislarini ölç tart içine sinmezse yol ver gitsin hiç sevmem böyle tipleri.
Aynen Bende sevmiyorum ama nasil diyecegimi hic bilmiyorum
Bunu ona deme birsekilde soğuk davran ya da bitir. Cunku bunu ona dersen ben paragöz değilim der seni suçlar.
Soguk yaptigimda anlamiyor
Adam yol yapiyor tansiyonu nu olcuyor eger gondereyim hayatim senden degerlimi desen saka demiyecek tepkine gore hareket ediyor daha once gonderdin mi bilmiyorum ama
Daha önce Borc istedi Ben göndermedim öyle seyleri sevmem vs dedim 1 kere istedi
Yol yapmaya devam ediyor iliskini gozden gecirmeni tevsiye ederim
Ona nasil diycem bu konuyu
Direk soyle benimle birdaha para borc konusu acarsan biter de bunda cekinecek ne varki
Öyle desem gelecegini kuracagin adamla para vs konusulur bu normal Sen ciddi misin frlqn der
Sen bunla gelecekmi planliyorsun
Aslinda evet
Olur planla da para vermessen hayal olur
Niyeymis o
Okadar yazdigimdan hic birsey anlamiyorsan Almanya da dogup buyudun galiba cunku hala niye diye sirduguna gore adam sana para gozuyle bakiyor bunu hala anlamiyormusun
3 senedir konusiyoruz konduramadim sadece söylediginin cirkin oldugunu düsüniyorum
ciddi diyip demediğini sor ciddiyse at bir şey olmaz sonra geri verir yani
Cimrilikten degil 100€ cok bir para da degil ama benden öyle bisey istemesi tuaf öyle seyler sevmedigimi biliyor
anladım cimrilikten olmadığını ama şaka yapmışta olabilir hani euro yükseldiya belki ordan bir şaka yapmıştır ama sor sen yinede
Ben cok cirkin buluyorum öyle seyleri ne yapacagimi bilmiyorum nasil diyecegimi bilmiyorum simdi diyecek nasil hakkimda öyle düsüniyosun 3 senedir tanisiyoruz felan
senin işinde zor tabi şimdi desen kavga çıkma olasılığı var demesen içinde kuşku kalcak
Aynen :(
Onu söylediğinde tepkini belli edecektin mesela şakası bile itici felan deyip gülebilirdin
Yüzüne söyle içindekileri konuşurken yoksa içini kemirir durur
Ama nasil söylim Ben cok cirkin buluyorum öyle seyleri ne yapacagimi bilmiyorum nasil diyecegimi bilmiyorum simdi diyecek nasil hakkimda öyle düsüniyosun 3 senedir tanisiyoruz felan
Ama böyle de için rahat etmeyecek 😃 o zaman tekrar böyle bir şey derse direk söyle anında
Bidaha demez cünkü atacagimi bekliyor Ben o gümrük vergisini ödicem dedigim icin
O zaman içinde kalacak söylemeyeceksin laf olursa para muhabbetini sevmiyorum vs tarzında söylenir geçersin
Gecen sene Borc istedi Ben öyle seyler sevmiyorum dedim bir erkeke yakistirmiyorum dedim daha konu acilmadi ama yine böyle bisey demesi beni soguttu biraz ve TEKRAR nasil söyleyecegimi bilmiyorum
Borç mu istedi senden 🤦🏻♂️ bence yanlış kişi o ilerde tekrar yapar diye düşünüyorum
Ben öyle seyler sevmiyorum ve normal bulmuyorum dedim bi arkadasimlada konustum hic bir kiz Bunu normal bulmaz dedim Oda arkadasina anlatmis arkadasi da demis nolmus sanki sevgilisiniz kiz pinti mi ne felan
Alakası yok sevgilisiniz de erkeğin kızdan para istemesi bence garip He çok zor durumda olur sen dersin ki ben yardımcı olurum sıkma canını idare eder onu da rahatlatırsın ama öyle isteyip almak geri vermemek bence yanlış geri veriyorsa tamam problem yok
Ben hayatta geri istemem bile Ben bir kiz olarak Bile utaniyorum
İstemeden verirse zaten tamam adam derim 😃 ama o da yoksa sıkıntı
Yav Sorun para degil öyke bisey istemesi buna dilinin dönmesi
Anladım farkındayım zaten sıkıntı o ama istese ger verse demek ki zor durumdaydı ihtiyacı vardı denir ama o da yok sürekli iste geri verme hoş değil aynı şeyi konuşuyoruz 😄
Evet haklisin
Çok sevmiyorsan tekrar düşünmelisin ilişkinizi
Seviyorum
Allah yardımcın olsun o zaman
Neden
Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali ayrılamazsın da sevemezsin böyle iki arada bir derede
:/
Sizin çerez parası burada kuruyemis parası. Bencede 100 200 euro gönder:)
Ne alaka? Öyle bisey istemesi yanlis Hele erkek olarak
Avrupaya gidiş bileti olmada :)
Asla evlenerek buraya getirmeyecegimi biliyor
Para konusundan dolayi mi
Özelden konusabilirmiyiz
Takip ediyorum
Mesaj at bi zahmet
Mesaj atılmıyor sana
Neden
Bilmiyorum
Of
Takip et beni
Ya euro burada cok degerli senin icin degersiz ondan demiştir
Ama bana göre öyle bisey demesi yanlis Hele bir erkek olarak, Ben asla isteyemem
Bencede söylenmez hani iliskinizi bilemem ne kadar zamandir da öyle şaka yollu para istemek olmaz
Bende asla istemem Hele bir erkek olarak 2018den beri konusiyoruz
O zaman düşüncesiz
Evet düsüncesiz
Neden ayrıldınız
Ben ayrildim
Sirf o yüzden mi
Mesaj at anlatim
Sen at
Afedersin ama çüşşşş yani
Bencede!!! Ne yapim?
Çok samimiyetsiz ve çıkarcı biri gibi geldi bana , bir bayandan böyle bir istek... ben kendimi sizin yerinize koysam direkt bitiririm lakin tabi siz en iyisini bilirsiniz hanımefendi
2018 den beri tanisiyoruz onu seviyorum böyle biseyi de yakistiramadim ama nasil diyecegimi hic bilmiyorum
2018 değil 1918 den beri tanışıyor olsa bile bile bir erkek bir bayandan böyle birşey talep edemez
Bende öyle düsüniyorum ona nasil diycem simdi bunu ya
“Geçen benden böyle birşey talep ettin şakaydı değil mi “ de... yani bir nevi bu cümle ile bu talebinden rahatsız olduğunu göster ona , yok falan derse çok rahatız olduğunu belirterek mesafe koyabilirsiniz hanımefendi
„ben hediyeyi aldigimda dedin masraf ettin kendine sonra o extra sigortayi yaptigimda da dedin sana pali oldu of yapmasaydin ben ödim felan ama hic biri bana koymaz icimden gelerek yaptim cünkü ama bugün telefonda dedin ja iste 100€ at vs beni acikcasi baya sasirtti öyle diyebildigin icin yani“ böyle diyimmi?
Yani evet bu olabilir çok güzel özetlemişsiniz rahatsızlığınızı
Of yav nelerle ugrasiyorum
Büyük bir hayal kırıklığı yaşadınız hanımefendi , bende olsam aynı hisleri yaşardım , zira aşkın sevginin içine para , çıkar gibi şeyler girince insan aşktan soğuyor , zaman sana herşeyi gösterecek sabret , kalbi güzel olana Allah yardımını yapacak üzülme sen
Insallah :(
Üzülme 😉
Seni kullanmak istiyor o zaman
Bilmiyorum ya
Ne zamandan beri görüşüyorsunuz
2018
Yeni de değil ama içine bir defa kurt düştü bence
Evet ve ne yapacagimi bilmiyorum
Bilmiyomm ama eskisi gibi olmaz bence
Ben nerden bulayım da sana atayım 200 € de
Calisiyorum biliyor bunu
Kanka 100€ atsan burda 1000 tl yapıyor ne yapcakmış o kadar parayı
Arabasinin lambasini
Arabasınım lambasını da mı sen yaptıracan bırak baksın işine
Ben cok cirkin buluyorum öyle seyleri ne yapacagimi bilmiyorum nasil diyecegimi bilmiyorum simdi diyecek nasil hakkimda öyle düsüniyosun 3 senedir tanisiyoruz felan
100 euro senin için bişi degil
@UgrsS para dert degil dert olan Bana öyle bisey diyebilmesi
Şidmi şöyle bişi var seni kulkanmaya çalışıyorsa anlaman lazım zaten.
O da senin kadar fedakarsa ver
@UgrsS bilmiyorum anlamiyorum kullaniyomu ne niyetle söyliyor anlayamadim ugur
Bzden iyi tanıman lazım onu. Neyse Bence verme boşver.
@UgrsS vermem zaten ama rahatsiz oldugumu belli etmek istiyorum
Mesajla yazma mesaj samimiyetsiz oluyor arayıp konuş ben birine sert bişey söyleyeceğimde mutlaka ararım mesaj oldumu ya kavga çıkıyor ya da engel.
@UgrsS telefonda nasil diyim
Sen ciddi mi söyledin yani bunu? Gibi bir şey yaz
Dün oldu bu olay simdi nasil diycem bilmiyorum
Pek hoş değil öyle bir şey sorması
Aynen
Sen bu insanı ne kadar tanıyorsun ne guveniyorsun
Karekter kişilik olacak insanda sanki çok basit biri
2018den beri taniyorum ailesini vs de biliyorum
Peki sen bu insana gerckten guveniyormusun sana sadık bağlı ya da bu insanı kendi ailene yakistiriyormusun
Evet yakistiriyorum güveniyorum da ama bu para borc konusu beni cok sogutiyor bir erkeke hic yakismiyor
İnsan nasıl kendine yakistirr bı bayandan borç almayı hele birde kız arkadaşı
Bilmiyorum belki durumu yok çok muhtactir
Durumlari kötü degil ama ailesinden para istemiyor
Bence sen bu iliskini gözden geçir seni sen olduğun için seven isteyen almanci ya da para menfaati olan değil seni el üstünde tutan insanları hayatına al seni nasıl mutlu edeceğini dusunn insanları al hayatına çünkü sevgili eş bunlar insanın geleceğidir bunları söylemek bana düşmez ama
Sanki çok duygusal düşünüyorsun Vaybe ailesinden alamiyack gururlu ama kız arkadaşından alacak kadar şerefli böyle şeyler insanın karekterini gosterr
Haklisin ama 2018den beri konusuyoruz cok pesimden kostu sevmedigim huylarini degistirmeye calisiyo hep ama bu para konusu beni cok huzursuz ediyor
Bı insan karekterini huyunu değiştirmesi kolay peki sence ne kadarını değiştirmiştir ya da gerckten degistirmismi insanlar sevdiklerine herşeyi birbirine hissettirmesi lazım senin için şunu yapacam bunu yapacam degil bana düşmezse senin için neyini değiştirmiş merak ettim yanlış anlama beni
Kiyafete karisiyodu artik hic karismaz, cok disari cikiyodu artik cikmiyor veya soruyor, vakit ayirmiyorsun dedigimde ayrirmaya basliyor, kavgada ilk o barismak istiyor vs
Uzaktayken sence sana karşı bunların hepsini yapiyormu gerckten inaniyormusun günümüzdeki insanların neler neler yaptıklarını ya da nasıl emin olabiliyorsun günümüzde insanlardan kadın ya da erkeklerden korkacaksin
Peki buna bı oyun yapsan test etsen olmaz mı bakalım sana ne kadar bağlı ve sadık biri
Haklisin
Ben sevdiğim insandan darbe yediğim için bunları sana söyledim bu devirdeki insanlar gerckten sıkıntılı üstelik arkasından agladimda bunları sana anlatmanın sebebi ne bileyim uzaktasın bu kadar güveniyon görünce anlattim
Tessekür ederimm yinede
Bu arada yaşlarınız kac
19 ve 20
İnsan neleri unutuyor bu ne ki sadece biraz sabırlı ol
Nasil alisacam
Ben acını yaşadım çok zor inan bana birgün geleck diyecksinki iyi ki bittti ben arkasından agladimda
Yolunacak kaz mısın?
Anlamadim?
Öyle görmüş seni demek ki
Mqddiyatçı uzak dur
Ona nasil rahatsiz oldugumu diycem hic bilmiyorum
Seven fiyata değil emeğe değer verirdi
Öyle desem olmaz
Ah ah koymetini bilse keşke.
Biraz sogudum o cümleden sonra
Hqklısın soğumqkta
200×10 bence iyi para
Ister 10 Euro istesin Bence yanlis öyle demesi