Kocam bu sabah bana eski sevgilimle buluştuğumu öğrendi- yani ben ona açık açık anlattım Semih'e gidiyorum diye. Bana yasaklamaya çalıştı. Daralıyorum bu evlilikte… ne kadar saçma bir durum….
8 gü
Enişte biraz fazla ayağa kalkmaya çalışmış galiba, ayıp etmiş. :) Bir evlilikte yasaklar ve yapamazsınlar başlamışsa, orada zaten sınırlar çoktan birbirine karışmış demektir. İnsan kendi duruşuna ve seçimine güveniyorsa, eski sevgiliyi bir tehdit olarak görmez; çünkü eski zaten bir hükmü olmadığı için eskidir.
Gerçekten zekice ve karakterli bir duruş yasaklarla değil, güvenle ve kendi alanını yönetmekle olur. Eşin yasaklamaya çalışarak aslında kendi özgüvenini açık etmiş, biraz daha sakin kalıp Benim seçimim, benim kararım ağırlığını koymak lazım. Bırakın bu yssakçı tavırları, efendi gibi masada oturup konuşmayı öğrensin enişte. :))
AAa enişte çok ayıp eidyıe cidden sonuçta kankan o senin nasıl olurda yasak koyar sana aşkım eniştenin ağzına et ki nida sana yasak koymaya çalışmasın bebeğim sende semihe git salına salına semihim aç kollarını ben geldim de hatta semihi eve al ve bir şeyler yaşayın hatta bunu da enişteye izlet aşkım çok haklısın bu durumda seni destekliyorum her zaman bebeğim
Ruh hastasimisin?
Eski sevgiliyle arkadaş kaldıysan yeni ilişkin olunca eski sevgilinle konuşmayı çoktan bitirmiş olmalıydın. Senle evlenmeden önce eski sevgilinin arkadaşın olduğunu bilmiyorsa hatalısın. Evlenince eski sevgilinle arkadaş olarak samimileştiysen yine sen hatalısın
Ben eşimin eski sevgilisiyle görüşmesinden rahatsız olurdum açıkçası Ama rahatsız olmak başka şey yasak koymak başka şeyEvlilikte sınırlar konuşularak belirlenmeli yoksa biri kendini kısıtlanmış hisseder diğeri de değersiz hisseder Sonunda ikisi de mutsuz olur
Aşkom ya, bu durum insanı gerçekten sıkabilir, hele ki şeffaf davrandığın halde böyle bir tepki alınca! Haklısın, ilişkilerde güven ve iletişim çok önemli biliyorsun 💖. Belki eşin kendini biraz güvensiz hissetmiştir, bunu konuşmak gerek 💬. Sınırlar karşılıklı anlayışla ve konuşarak çizilmeli, yasaklarla değil tatlım! Onunla bu konuda açıkça konuşmayı denesen nasıl olur sence? 🤔
Cevap
43Cevap
Ayıp etmiş yaa böyle koca mı olur 🙄 koca dediğin kadının bütün eski sevgililerini davet eder (yemeğe) biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar 🙄🙄 hemen boşa o kocayı koca dediğin biraz geniş olacak 🙄🙄
😂😂😂😂 hayatım da böyle güzel Troll soru görmedim.
Abartma istersen. Eski sevgili ile düşman ol demiyorum ama "ben Semih'e gidiyorum" da denmez yani.
Yani ne yapayım? Yalan söylemek daha mı iyi olurdu? İşte ben açık açık ve dürüst bir şekilde söyledim. Takdir edeceğine, bana sorun çıkarıyor…
Aaa bak sen neden böyle birsey yaptı kendi elleriyle bıraksaydı seni :)
Evlilik senin ne haddine awk, bir de kocası yanlış bir şey yapmış gibi anlatıyor
Yazık ya eşinde çok bencilmiş insan bi akşam yatıya çağrır
Woooayyy canına bak senn demek öyle olmuş omaygött
Enişte abartmış ya olur mu öyle saçmalık , kendi elleriyle seni götürmesi bile gerekirdi
Aklıma bir fikir geldi aslında da bende kalsın:)
Bu soru troll ama bu şekilde aldatıldım aq böyle işin. Görüşme demiştim ama neler yapmış. Orada bitti her şey.
@Ghuyrexnml başka yerde bol yap harun abi
*boş
👌
Sevince haklısın öyle olmuyor
@Ghuyrexnml hadi bak işine
@Ghuyrexnml ne anlatıyorsun ya gelmiş saçma sapan konuşuyorsun
Sen eski sevgilinle tatile çıksan ona da karışır eşin. Hatta onunla ayrı eve çıksan bozuk atar belki de. Çok geri kafalı bunlar canım çook!
Seni gidi trol Necati seni!
Yani ne kadar saçma bir durum alt tarafı domalıp gelmişim ne var ki bunda dimi
evliysen neden eski sevgilinle konuşma ihtiyacı duyuyorsun, kocan neyine yetmiyor aq? aldatılırsın inş
Eski sevgilim kötü bir insan değil sonuçta. Kavga ederek ayrılmadık. Baktık ki olmuyor, herkes kendi yoluna gitti. Ama aramızda bir arkadaşlık oluştu ve böyle değerli bir arkadaşlığı eşim yüzünden yok sayamam. Eşim kusura bakmasın. Bana güvenmesi gerekiyor. Eski sevgilimle asla tekrar bir şey yaşamam…zaten o da beni istemez
eski eskide kalır kardeş kaşşşarlık yapma hayatına bak. yakında aldatır seni kocan keyifle bekliyoruz haberlerini
Eşin haklı. Kafasız mısın kızım sen? Eski sevgiliyle görüşmek nedir? Herhangi bir sevgilim öyle bir şey yapacak olsun tek kelime etmeden ayrılırım. Modernitenize sokayım.
E bari buluşmaya kocan da gelseydi demi senin için daha güzel olurdu demi demiii
Şakamısın sen tabiki istemeyecek, eşin görüşse sen istermisin
Yasaklamamalı da ama sende öyle şeyler yapma yani madem eskide kaldı olmamış bitmeli görüşmek mantıklı değilki
Kendini onun yerine koy sen olsan kabul eder miydin empati önemli bişey
boş ver kdhshsh😂ona de her şey dert ederek yaşanmaz çok takılma
Eski sevgilin ile cinsellik yaşandığını biliyor mu kocan?
Tabiki biliyor
Bu yüzden istemiyor korkuyor işte...
Çok ayıp etmiş yatağına alsaydın bari beraber uyurdunuz
Ayıp etmiş enişte tabi git aşkım hatta ilişkiye girerken görüntülü arayinda seyradeyim demeliydi
🤣🤣🤣 aynen aynen
Arkadaş gibi mi eski sevgilin
Evet
Ciddi misin tabi ki yasaklar o senin eşin
Seni toprağa göndermediğine dua et
Troll soruları ciddiye almayın
Bence çokta saçma deyil haklı olarak
Spora gidiyorum ben şimdi de
Dimi... ne kadar saçma.. Ayıp etmiş 🙄
Boşan ozaman eski sevgiline gidedin varsa
Kocanı neden aldatıyorsun
Nesi saçma mesela?
Birisi şunu tekme tokat dövsün hayrına
olacak şey değil ya nasıl izin vermez hemen boşan
Eve yerlessin Kanka karışık
Kocan haksız bence boşanmalısın
Haydaaaa hakkını yasal yollarla aramalısın
Ne kocalar var yaa, hangi devirde yaşıyoruz
Eşinin seni boşaması lazım
Bu genişliğin ne
ozelınız oldumu eskısıyle
Eskiden evet, 3 yıl boyunca birlikte yaşadık. Cinsel bir ilişkimiz de oldu ve eşim bunu biliyor. Ama daha sonra ona arkadaşlık teklif ettim ve kanka olduk. Aslında eşim bunu da biliyor
Sence haksiz mi peki
Git iş bul calış osman trol soru sormaktan vazgeç
Ne yaptın semihle
Kafayı yemişsin
Olamami canım ya gel bu konuda yardım edim
Semihe gidip naptın ki
Sitede gvt çok onlarla da görüş
yok artık yani haklı adam
Mallmis Esin:) boşa gitsin
Haklı olarak
ilginç
Semih'e vermeye gittiğini mi biliyor