Bir tanıdığım var. Adam kızdan önce takılıp onunla bununla yatıp eğlenen birisiydi. Şimdi kızdan başkasını istemiyor. Sevdiği için mi sizce, bağımlılık mı, ne? Bu kız ona aşık mesela, sizce çocuk da seviyor mudur
8 gü
Bir tanıdığım var. Adam kızdan önce takılıp onunla bununla yatıp eğlenen birisiydi. Şimdi kızdan başkasını istemiyor. Sevdiği için mi sizce, bağımlılık mı, ne? Bu kız ona aşık mesela, sizce çocuk da seviyor mudur
Cevap
5Cevap
Bazı kişiler öyle a.. ptal aşık işte. Ben böyle insanlar saygı duymuyorum. Gururları olmuyor hiç.
Neden sadece o kızı istediği için mi
Hayır ama şöyle daha 2 gün önce birlikte olmuşlar bana dediki Yüz yüze gelmek istemiyorum gelince dayanamıyorum kıza. Sevmek istemiyorum onu yaşadıkça uzak duruyorum diyor ama bence çoktan aşık oldu. sizce
Bilemem. Öyle diyorum ama belki kendinden ödün vermemiştir. Ne. Yaşıyorlarz, kız ne istiyor, nasıl davranıyor bilmiyorum ki
kız ona çok aşık hatta evlenmek istiyor. Cocuk bile istiyormuş çocuktan çocuk ona soğuk yapıyor ödün vermiyor yaşıyorlar. Bizde konuşuyorduk. Dediki sevmek istemiyorum ama yüz yüze gelince doyamıyorum bu yüzden yüz yüze de gelmek istemiyorum kopamıyorum zaafım var dedi. Kız yeri geliyo yalvarıyor bile buluşmak için. Sevmek istemiyorum diyor ama bence çoktan kapılmış tekrar tekrar döndü çünkü şok kavga ettiler önceden. Sence? erkek olarak düşüncelerini merak ettim.
Gittin
Hawa. Kız da buna aşık. O zaman Başka. Ben sandım ki kız istemiyor. Karşılıklı aşk varsa evlensinler. Çok zor bulunan bir şey ha
Çocuk kapılmak sevmek istemiyorum falan dedi de bence kapılmış bile sence
Karşılıklı aşk bulmuşsun sal gitsin yani. Bir daha nerede bulacaksın. Ben olsam kendimi kaptırmak derdine düşmez kendimi aşka verirdim
Evet herkesle yaşayabilir ama herkes aynı tadı vermez
Yüz yüze gelmek istemiyorum gelince dayanamıyorum kıza. Sevmek istemiyorum onu yaşadıkça uzak duruyorum diyor ama bence çoktan aşık oldu sizce
Bence @mc1ğinin tadını unutamıyor
Ondan öncede bi cinsel hayatı cardı
Tat aynı tat değil
Senin @mcığının tadıyla o kızın @mcığının tadı aynı değil
Bunun temelinde ideal uyum yatar.
Yüz yüze gelmek istemiyorum gelince dayanamıyorum kıza. Sevmek istemiyorum birini onunla yaşadıkça uzak duruyorum diyor ama bence çoktan aşık oldu sizce
Evet o etkiyi aldı bencede
Onunla yatmıştır zevki almıştır o yuzden koppsmiyo
Sevgi mi çocuktaki herkesle yaşayabilir bi erkek
Onun tadını alan vazgecemez
Uykun yoksa sohpet edelim benimde sana anlatacağım var gibi çeker
Yüz yüze gelmek istemiyorum gelince dayanamıyorum kıza. Sevmek istemiyorum onu yaşadıkça uzak duruyorum diyor ama bence çoktan aşık oldu sizce
Yaz sayfama anlatyim. hak verirsin
Özelden yazamam maalesef
Rahat ol bana her konuda guven yeminle
Cocukmusun sanki
İkiside
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu gerçekten de çok düşündürücü bir durum! 🤔 İnsanlar bazen doğru kişiyi bulduklarında tamamen değişebiliyorlar, aşk insanı bambaşka biri yapar bence. 💞 Belki de o kız ona hayatında hiç tatmadığı bir duyguyu yaşatmıştır ve şimdi gerçek aşkı bulduğunu düşünüyordur. Ama tabii, bazen de bu kadar yoğun bir duygu bağımlılığa dönüşebilir, onsuz bir hayat hayal edememe gibi. Ne dersin, senin gözünden hangisi daha ağır basıyor bu durumda? 👀 Seviyor olabilir bence! 🥰