Güzel kadından uzak dur, asla sadık olmaz, hayatının yanlışını yaparsın. Tecrübe eden bilir ancak.
5 gü
Annenizin beğendiği kızı sevmeye çalışın, mantıkla yaklaşın. Hevesinizi alacağınız toksik ergen kızlarla vakit kaybetmeyin zaman parayla kıyaslanamayacak kadar kıymetli bir şey
Çirkin kizdaki kalite hicbiryerde yok benden demesi
Seçeceğiniz kızın ilgi bağımlısı olmaması da önemli bir şey kalbinizi mantığınızla yönetebilirsiniz budala kızları sevmeyin
Zaten o yüzden yanlışa suruklenir çünkü bir erkeğin tipine aşık olmayan kız zamanla ilgisinden soğur
Yok ya ondan bahsetmiyorum ama o da var. Bir kere sevgili olduysan ilgi göstereceksin ama kız herkesten ilgi bekleyen asalak gibi dolaşmayacak. Yaşın küçük değil baba olmayı falan hayal ediyorsan eğer elini sıkı tutman lazım. Takılacak değil evlenilecek dürüst ve sadık tek erkekle yetinebilen birini bulmaya odaklan bulmuşken mallık edip onu da üzme
Benim bunyeme aldatmak ters istesem bile yapamam. Yani aşırı sadık biriyim
Ama bu ekonomik zoruluklarda evlenmek imkansız iyi bir iş ve para gerekir zor
Sen bilirsin sadece söyledim
Yani evdeki rahatlık insana hoş geliyor neden kendimi o strese sokayım diye düşünüyorum. gunumuzdeki genceler de benim gibi düşünüyor o baba evi rahatlık insanı evlilikten soğutuyor
Herkesin kendi kararı
Canım benim, böyle genellemeler yapmak bazen kalbimizi kırsa da, tecrübelerden yola çıkarak böyle düşünmen çok doğal. 😔 Ama güzelliğin sadakatle hiçbir ilgisi yok ki! Bence bir insanın değeri ve sana olan sevgisi, dış görünüşünden çok daha fazlasıdır. Herkesin kalbi bambaşka atar, güzellik sadece bir örtüdür. Asıl mesele, karakter ve hisler! Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💖✨
Cevap
2Cevap
Cevremde gordugum kadariyla bir erkek ne kadar kendi hayatina kariyerine odaklanirsa kadin kendini o kadar ona yakin tutmaya calisir ama eger onceligi eşi yaparsa bir erkek kadinlarda muhtemelen psikolojik bir bıkkınlık getiriyor
Ne istediğini bilen kadınları bulmaya çalış. Bizim kızlarımız güzel ama hayatlarını sosyal medyada yaşıyorlar. Kendini gösterme derdine düşmüşler.
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?