Lütfen tavsiye verin erkekler özellikle?

Lisede 1 sene sınıf arkadaşım olan biri vardı sonrasında tamamen iletişimimiz koptu o başka liseye gitti. 2 sene önce takipleşmeye başladık. 7-8 ay boyunca her attığım storyi beğendi sonra birine yanıt verdi. Farklı şehirlerdeyiz ama onun olduğu şehre sürekli gidiyordum. Mayıs sonu da tamamen yerleşeceğim. Ne zaman geleceksin diye sordu. Kendisi askeri pilotluk eğitimi alıyor, 2-3 hafta konuştuk ama çok dengesizdi. Geç bakıyor bazen günlerce bakmıyordu. Sonra 2 hafta önce gittim, buluştuk her şey çok güzeldi. Beni bırakıp kendi vardıktan sonra numarasını falan attı. Sürekli biz diye bahsediyordu her konuda. Birkaç defa sabah mesajıma bakmadı ama akşam aradı. 1 defa ben aradım. 2 defa da böyle günlerce bakmadı, ben yazdım tekrar. Şimdi hâlâ hikâyelerimi beğeniyor ama mesaj atmıyor bayram olmasına rağmen. Sizce ben yazayım mı? Hayatı yoğun biliyorum, sürekli uçuşları var ve 2 defa zayıf alırsa eleniyor. Ama yine de yazmasına engel değil diye düşünüyorum. Sebep ne olabilir bir de ne yapmamı önerirsiniz? Hoşlanıyorum ama hevesli görünmek istemiyorum.
Lütfen tavsiye verin erkekler özellikle?