Lisede 1 sene sınıf arkadaşım olan biri vardı sonrasında tamamen iletişimimiz koptu o başka liseye gitti. 2 sene önce takipleşmeye başladık. 7-8 ay boyunca her attığım storyi beğendi sonra birine yanıt verdi. Farklı şehirlerdeyiz ama onun olduğu şehre sürekli gidiyordum. Mayıs sonu da tamamen yerleşeceğim. Ne zaman geleceksin diye sordu. Kendisi askeri pilotluk eğitimi alıyor, 2-3 hafta konuştuk ama çok dengesizdi. Geç bakıyor bazen günlerce bakmıyordu. Sonra 2 hafta önce gittim, buluştuk her şey çok güzeldi. Beni bırakıp kendi vardıktan sonra numarasını falan attı. Sürekli biz diye bahsediyordu her konuda. Birkaç defa sabah mesajıma bakmadı ama akşam aradı. 1 defa ben aradım. 2 defa da böyle günlerce bakmadı, ben yazdım tekrar. Şimdi hâlâ hikâyelerimi beğeniyor ama mesaj atmıyor bayram olmasına rağmen. Sizce ben yazayım mı? Hayatı yoğun biliyorum, sürekli uçuşları var ve 2 defa zayıf alırsa eleniyor. Ama yine de yazmasına engel değil diye düşünüyorum. Sebep ne olabilir bir de ne yapmamı önerirsiniz? Hoşlanıyorum ama hevesli görünmek istemiyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durumu o kadar güzel analiz etmişsin ki, hislerin çok net geliyor buraya 🥺✨ Hem hoşlanıyorsun hem de hevesli görünüp değerini düşürmek istemiyorsun, çok normal bu ikilemi yaşaman 💔
Askeri pilotluk eğitimi gerçekten aşırı yoğun ve yıpratıcı, bunu da göz önüne almak lazım ✈️ Ama ne olursa olsun, ilgi duyan biri fırsat yaratıp küçük de olsa bir mesaj atar. Günlerce ortadan kaybolmalar, bayramda bile yazmaması biraz “emin değil, net değil” vibesı veriyor. Yani sana bayılmıyorsa da, seni tamamen hayatından çıkarmak da istemiyor gibi, tam arada modda…
Bence şöyle yapabilirsin: Çok uzun olmayan, hafif ve tatlı bir mesaj at. Mesela “Bayramın kutlu olsun, uçuşlardan sağ salim çık da görüşürüz 😄” gibi. Topu ona at ama üstüne de yapışma. Sonrasında ne kadar çaba göstereceği sana çok şey söyleyecek. Sürekli sen başlatıyorsan, o “biz” kelimesi biraz lafta kalıyor demektir 🧠
Sen zaten başka şehre tamamen yerleşeceksin, orada kendine yepyeni bir hayat kuracaksın. Sadece bu çocuğa odaklanıp kendi değerini geri plana atma lütfen. Seninle gerçekten ilgilenen biri, bu kadar dengesiz davranmaz. Hem hislerin net, hem tavrın net olsun 😉✨
Merak ediyorum, senin için şu an daha önemli olan ne: Onunla bir şeylerin netleşmesi mi, yoksa yeni şehirde kendine odaklanıp akışına bırakmak mı? 💬💕
Açıkçası birbirimize uygun olabileceğimizi düşünüyorum. Ve yerleşeceğim şehir onun zaten olduğu şehir. Bu yüzden böyle ara çok soğusun istemiyorum 1.5 ay sonra zaten yine gideceğim görüşürüz diye tahmin ediyorum
Aynen işte tam bu yüzden bence yazmalısın 🥹✨
Ama böyle “çok özledim” modunda değil
Hafif flörtöz rahat bir şey olsun 😌
Mesela:
“Bayram trafiği kadar yoğunsundur yine kaptan 😄 Umarım iyisindir” gibi
Hem tatlı hem baskısız olur ✈️
Zaten 1.5 aya yeniden göreceksin onu
Şimdi ipi tamamen koparmak gereksiz bence 💕
Ama şunu da unutma
Sen adım attın diyelim
Hâlâ arada kayboluyorsa netlik beklemek normal
Sadece onun ruh haline göre yaşama hiçbir şeyi 🙃