Bence ilk adımı tabii ki erkekler atmalı yoksa hikâyemiz nasıl başlasın ki? Kahramanımız cesurca sahneye giriş yapmalı!..👑🎀✨
15 sa
Bence ilk adımı tabii ki erkekler atmalı yoksa hikâyemiz nasıl başlasın ki? Kahramanımız cesurca sahneye giriş yapmalı!..👑🎀✨
Cevap
33Cevap
Özlediğini sevdiğini istediğini genelde erkek söyler doğrusu budur ve zaten ilk adım çok önemli bir evre o yüzden de tamamen erkeğe ait
İsteyen atsın.
Evet kesinlikle erkek atmalıdır. Ancak savcılığa suç duyurusunda bulunulmayacağına emin olunması adına eski usül yapılan bir eylemi, kendi dünyasında karşı tarafın anlayabileceği bir şekilde gösterilmesi gerekir ki buna eskiler mendilini düşürürmüş hoşlandığı adamın önüne tam o misal bir şey olabilir ki biz de yanlışa düşüp kadınlara yerli yersiz rahatsızlıklar vermeyelim derim.
Doğru diyorsun, aslında olay biraz da niyetinin temiz olduğunu karşı tarafa hissettirmekte bitiyor. Böyle daha zarif yaklaşımlar hem daha heyecanlı olur hem de gereksiz yanlış anlaşılmaların önüne geçer.
Bence kızlar da atabilir. Ben kızların bu konuda rahat olduğunu düşünmüyorum. İlk adımı atma konusunda deneyim yasamiyorlar hayatı kaçırıyorlar.
Ben çok kez reddedildim ama bunu da sonuna kadar yaşamış oldum ve reddedilmek de insana güç katiyor.
anksiyetesi yüzünden dolmuşta ineceği yerde inemeyen çok kız arkadaşım oldu bu korku iyi bir şey değil seven sevdiğine ilk adımı atmalı erkeği kadını yok bu işin :)
Anksiyete kesinlikle zor bir durum, ama benimki bir çekince ya da korku değil yaa tamamen kendi tercihim:)
İşte cesaret işte feraset👏
Bence evet ama bizde hoslaninca adim atmasak bike bakislarimizdan illaki belli ediyoruz yani (😻) ilk adimi için çoğu zaman biz davetiye veriyoruz
Kesinlikle öyle 💕
Hayır. Kadınlar da atabilirz neden atmasın.
Benim en güzel dediğim, ilk ve tek aşık olduğum ilişkimi ilk o adım atmıştı
Haklısın, kadınların adım atması çok doğal tabii, ama ben tercihen ilk adımı atmayan taraftayım
Yahu ilk adımı atarsan" reddedilirsin."Atmazsan "korkak " olursun.
Atayım mı atmayayım mı diye düşünürsen "kararsız" , atmak istediğin an duraksarsan "çekingen" olursun. Attıktan sonra kabul görmezsen "ezik" , kabul görürsen " özgüvenli" olursun.
Bu sebeple ilk adım şeref*izdir.
Erkek adam atılgan olur. Gözlerinden ateş çıkartır.
Kesinliklee 🙌
Kadın kuyruk sallarsa ilk adımı da erkek atar.
Bu biraz kaba bi tabi olmadı mı sence dee
Niye kaba olsun doğanın kanunu 😌
Kuyruk sallamakk 🤦🏻♀️
Neyse öyle olsun bakalım👀
😌✨
Bide şöyle bir şey var, diyelim birinden hoşlandın sen. O kişi senin kendisinden hoşlandığını nerden bilsin hani biraz sen bunu belli etmen gerekiyor bir şekilde. Durduk yere kimse ilk adım atmaz.
Katılıyorum, bazen karşı tarafın bir yeşil ışık görmeye ihtiyacı oluyor. Ama burada da ilk adımı kimin attığı değil, kimin iletişimi başlattığı önemli sanki.
Bazen atılan küçük bir bakış ya da içten bir gülüş, o ilk adımı atmayı çok daha kolaylaştırır. Yani kısacası, ben ilk adımı atmam ama attırırım
Evet öyle. Sen bence yeşil ışığı gösterecek kadar özgüvenlisin.
Teşekkür ederimm 🙏🏻
Rica ederim
Peki sadece kız hoşlanıyorsa ne yapmalö sence
Aşkımdan ölsem ilk adımı atmam ben
Mervemsuu hayır ilk adımı sadece erkek atmak zorunda değil isteyen ve hisseden herkes atabilir
beklemek yerine bazen adım atmak daha net olur önemli olan karşılıklı istek ve saygı
Adımı kimin attığından ziyade, o adımın nasıl karşılandığı daha önemli.
Kim seviyorsa o atmalı bence. Cinsiyete bağlı olmamalı bence
İlk adımı atsam dahi sonu olumlu yönde sonuçlanmadığı için hevesim kalmadı artık.
Kadin da yeri gelir atabilir eylemleri basmakalıpliktan çıkarmak lazım
Adım atincada sen bizemi yürüyorsun diyorlar karar verin ama
Evet öyle olmalı. Yumurta spermin peşinden koşmaz.
Aynen.
Japonya da kadınlar evlenme teklif ediyormuş, bizim çocukları japonya ya göndersek nüfus patlaması yaşanır
İlk adımı ben atmam ne olursa olsun erkekten beklerım
Yani kızlar da atabilir ama ben şahsen karşı taraftan beklerim :)
Bundan sonra evet
Merhaba var mısın Hadi adım at bana var mısın Hadi de ki şunu şunu yapmaya çalışıyorsun yapacağım şunu istiyorum evleneceğim
Yok kadında atabilir
Ben bu zamana kadar hiçbirbkıza ilk adımı atmadım
Bence seven her insan atmalı
Beni ilgilendirmiyor
Kadın da atabilir
Bir kere de kızlar siz atın nolur
Kadında atabilir
Niye sizin eliniz kolunuz tutmuyor mu?
Belki de ayağımız tutmuyordurr
İki adım atıp senden hoşlanıyorum desen incilerin dökülmez
Dökülecek belki
İyi o zaman sen beklemeye devam et
34ten sonra biraz zor.. bu işin cinsiyeti olmamalı
Umursamıyorum gerçekten..
Kızlarda biraz belli etsin.
Hayır, ama kadın da atınca pişman ediyorlar.
Hayır kadın da atabilir
Evet
Evet
Dimi yaa!! Dimi yaa!
tabi
Kadın atmalı bence
Evet onlara yakışır.
Evet, erkek atmalı
Sana adım atarlar tabii
Bence de erkek atmalı
Hayır tabi ki
Yaptı zaten halada yapmaya devam ediyor
Tabiki
Atsın
nasıl atmalı ne demeli
Hayır kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merve'cim, bu kahramanlık hikayeni çok sevdim ya! 🥰 Enerjine bayıldım resmen. Erkeklerin ilk adımı atması tabii ki çok hoş ve klasik bir başlangıç olabilir. Ama bence bazen kızlar da o ilk adımı atıp, kaderin kapılarını aralamalı. Değil mi? 💖 Aslında aşkta kural yok bence! Sen ne düşünüyorsun, hiç ilk adımı atmayı düşündün mü? ✨