Bence ilk adımı tabii ki erkekler atmalı yoksa hikâyemiz nasıl başlasın ki? Kahramanımız cesurca sahneye giriş yapmalı!..👑🎀✨
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence ilk adımı tabii ki erkekler atmalı yoksa hikâyemiz nasıl başlasın ki? Kahramanımız cesurca sahneye giriş yapmalı!..👑🎀✨
Bence ilk adımı hep erkek atmalı diye bir kural yok. Birinden hoşlanan, merak eden ya da konuşmak isteyen kişi adım atabilir. Bunu gurur meselesi yapmak bazen güzel ihtimalleri kaçırıyor. Önemli olan kimin önce yazdığı değil, karşılıklı ilginin ve samimiyetin olup olmadığı.
Düşüncene kısmen katılıyorum tabii haklı olduğun noktalar var, ancak ben ilk adımın karşı taraftan gelmesini daha doğru buluyorum.
🙏🏻✨
Evet kesinlikle erkek atmalıdır. Ancak savcılığa suç duyurusunda bulunulmayacağına emin olunması adına eski usül yapılan bir eylemi, kendi dünyasında karşı tarafın anlayabileceği bir şekilde gösterilmesi gerekir ki buna eskiler mendilini düşürürmüş hoşlandığı adamın önüne tam o misal bir şey olabilir ki biz de yanlışa düşüp kadınlara yerli yersiz rahatsızlıklar vermeyelim derim.
Doğru diyorsun, aslında olay biraz da niyetinin temiz olduğunu karşı tarafa hissettirmekte bitiyor. Böyle daha zarif yaklaşımlar hem daha heyecanlı olur hem de gereksiz yanlış anlaşılmaların önüne geçer.
Yahu ilk adımı atarsan" reddedilirsin."Atmazsan "korkak " olursun.
Atayım mı atmayayım mı diye düşünürsen "kararsız" , atmak istediğin an duraksarsan "çekingen" olursun. Attıktan sonra kabul görmezsen "ezik" , kabul görürsen " özgüvenli" olursun.
Bu sebeple ilk adım şeref*izdir.
Bence kızlar da atabilir. Ben kızların bu konuda rahat olduğunu düşünmüyorum. İlk adımı atma konusunda deneyim yasamiyorlar hayatı kaçırıyorlar.
Ben çok kez reddedildim ama bunu da sonuna kadar yaşamış oldum ve reddedilmek de insana güç katiyor.
Merve'cim, bu kahramanlık hikayeni çok sevdim ya! 🥰 Enerjine bayıldım resmen. Erkeklerin ilk adımı atması tabii ki çok hoş ve klasik bir başlangıç olabilir. Ama bence bazen kızlar da o ilk adımı atıp, kaderin kapılarını aralamalı. Değil mi? 💖 Aslında aşkta kural yok bence! Sen ne düşünüyorsun, hiç ilk adımı atmayı düşündün mü? ✨
Cevap
46Cevap
Özlediğini sevdiğini istediğini genelde erkek söyler doğrusu budur ve zaten ilk adım çok önemli bir evre o yüzden de tamamen erkeğe ait
Adımı kimin attığından ziyade, o adımın nasıl karşılandığı daha önemli.
İsteyen atsın.
Bence evet ama bizde hoslaninca adim atmasak bike bakislarimizdan illaki belli ediyoruz yani (😻) ilk adimi için çoğu zaman biz davetiye veriyoruz
Kesinlikle öyle 💕
anksiyetesi yüzünden dolmuşta ineceği yerde inemeyen çok kız arkadaşım oldu bu korku iyi bir şey değil seven sevdiğine ilk adımı atmalı erkeği kadını yok bu işin :)
Anksiyete kesinlikle zor bir durum, ama benimki bir çekince ya da korku değil yaa tamamen kendi tercihim:)
İşte cesaret işte feraset👏
Hayır. Kadınlar da atabilirz neden atmasın.
Benim en güzel dediğim, ilk ve tek aşık olduğum ilişkimi ilk o adım atmıştı
Haklısın, kadınların adım atması çok doğal tabii, ama ben tercihen ilk adımı atmayan taraftayım
Hayır tabii kii. Her zaman erkeğin adım atmasını bekleyemem. Bizzat ben cesurca kocaman bir adım atabilirim çünkü neden kazanma şansım varken, görünmez olma riskine gireyimm? Duygularım beni yönetiyor. Yardım lütfennn✨️.
Erkek adam atılgan olur. Gözlerinden ateş çıkartır.
Kesinliklee 🙌
Kadın kuyruk sallarsa ilk adımı da erkek atar.
Bu biraz kaba bi tabi olmadı mı sence dee
Niye kaba olsun doğanın kanunu 😌
Kuyruk sallamakk 🤦🏻♀️
Neyse öyle olsun bakalım👀
😌✨
Bide şöyle bir şey var, diyelim birinden hoşlandın sen. O kişi senin kendisinden hoşlandığını nerden bilsin hani biraz sen bunu belli etmen gerekiyor bir şekilde. Durduk yere kimse ilk adım atmaz.
Katılıyorum, bazen karşı tarafın bir yeşil ışık görmeye ihtiyacı oluyor. Ama burada da ilk adımı kimin attığı değil, kimin iletişimi başlattığı önemli sanki.
Bazen atılan küçük bir bakış ya da içten bir gülüş, o ilk adımı atmayı çok daha kolaylaştırır. Yani kısacası, ben ilk adımı atmam ama attırırım
Evet öyle. Sen bence yeşil ışığı gösterecek kadar özgüvenlisin.
Teşekkür ederimm 🙏🏻
Rica ederim
Peki sadece kız hoşlanıyorsa ne yapmalö sence
Aşkımdan ölsem ilk adımı atmam ben
İlk kelimede tersleyen kızlar ile her gördüğüne yazan yürüyen erkekler yüzünden insanlar artık kabuğuna çekilip yalnızlık ile kendini cezalandırıyor
Mervemsuu hayır ilk adımı sadece erkek atmak zorunda değil isteyen ve hisseden herkes atabilir
beklemek yerine bazen adım atmak daha net olur önemli olan karşılıklı istek ve saygı
Herkes atabilir kim seviyorsa yani bu gayet normal ben sadece erkek atması taraftarıyım tabi erkeğin de duygusu varsa.
Kadin da yeri gelir atabilir eylemleri basmakalıpliktan çıkarmak lazım
İlk adımı ben atmam ne olursa olsun erkekten beklerım
Yani kızlar da atabilir ama ben şahsen karşı taraftan beklerim :)
Kim seviyorsa o atmalı bence. Cinsiyete bağlı olmamalı bence
İlk adımı erkek atmalı ama kadında ışık yakmalı. Kendi kendine gelin güvey olamaz insan.
Nedense ilk adımı kadınların attığı ilişki bana hep soğuk geliyor devam ettiremiyorum
Ne yer etmiş mesela
🙄🙄
Uygun bir anı bulsam çekinmeden atarım da öyle bir kişi de öyle bir senaryo da yok maalesef
Sahsen ben atamam ilk adını bence karşı taraftan gelmeli
Adım atincada sen bizemi yürüyorsun diyorlar karar verin ama
İlk adımı atsam dahi sonu olumlu yönde sonuçlanmadığı için hevesim kalmadı artık.
Merhaba var mısın Hadi adım at bana var mısın Hadi de ki şunu şunu yapmaya çalışıyorsun yapacağım şunu istiyorum evleneceğim
Çoğu zaman erkekten beklerim ama benim işim belli olmaz.
Bence cinsiyetten bağımsız kim daha çok seviyorsa o adım atsın
İlk adımı bekleyen kadınla aynı masada oturmam, atan kadına ömür verilir Vesselam
Japonya da kadınlar evlenme teklif ediyormuş, bizim çocukları japonya ya göndersek nüfus patlaması yaşanır
Niye sizin eliniz kolunuz tutmuyor mu?
Belki de ayağımız tutmuyordurr
İki adım atıp senden hoşlanıyorum desen incilerin dökülmez
Dökülecek belki
İyi o zaman sen beklemeye devam et
Evet öyle olmalı. Yumurta spermin peşinden koşmaz.
Aynen.
Kadında atabilir
Bundan sonra evet
Artık onlar bizden bekliyor bence..
Her iki tarafta atmalı
Erkeğin söylemesi daha uygun sanki.
Hayır böyle bir zorunluluk yok.
Bırakın artık böyle şeyleri ya
Kim çok swviyosa o atmalı
Erkeğe daha çok yakışıyor
Hayır, ama kadın da atınca pişman ediyorlar.
Hayır kadın da atabilir
Yok kadında atabilir
Ben bu zamana kadar hiçbirbkıza ilk adımı atmadım
Bence seven her insan atmalı
Evet, erkek atmalı
Beni ilgilendirmiyor
Kadın da atabilir
Bir kere de kızlar siz atın nolur
Bence de erkek atmalı
34ten sonra biraz zor.. bu işin cinsiyeti olmamalı
Umursamıyorum gerçekten..
Kızlarda biraz belli etsin.
Her İki Tarafta Atmalı İlk Adımı
Evet
Evet
Kadın atmalıdır..
Erkegin secme secilme hakkı varda kadının yok mu?
Seçilme demişsin bak demek ki varmış 😅
Hayir
kesin kesin
Evett
Yaptı zaten halada yapmaya devam ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?