Şimdiye kadar hiç düzgün bi sevgilim olmadı 21 yaşındayım cidden beni seven isteyen biri karşıma çıkar mı sizce eski bütün ilişkilerim berbattır yani
10 gü
Cevap
12Cevap
Sanirim biraz detayci ve duygularini icinde yasayan birisin. Duzgun iliski hemen bulinmaz zaman gerektirir. Ayrica her iliski hemen oturmaz bazen ask bazen tutku on plana cikar
daha yaşın 21 acele etme hayat neler göstericek neler
Umarım gec kalmış gibiyim aşık olmak için çünkü erkekler hep cinsellik konuşmak istiyor benimle bende uzaklaşıyorum. hemen.
o yaşlarda normaldir geç kalmadın ben 40 yaşındayım ben bile geç demiyorum
Peki şey sorucam ben hangi erkekle konuşsam benimle cinsellik konuşuyorlar bende bi sorun varmidir sizce cunku baya üzücü bi durumdaym bence cinsellik isteyen birisi bence ciddi ilişki kurmaz o kızla ya da sevgililikte cinsellik. olursa kızdan uzaklaşırmj erkek istediğini aldığı için bi. kac soru sordum ama cvplarsin ins:)
"hangi erkekle konuşsam benimle cinsellik konuşuyorlar" o yaşlarda beyin değil daha çok hormonlar yönettiği için bu normal ama bir konuda haklısın cinsellik isteyen bir erkek cinsellik konuşmaz zaten olması gereken de budur kaldı ki cinsellik konuşulacak ilk konu değildir. ve kolay elde ettiğim bir kızla da olmak istemem ben
Yok ben zaten surundururm basta ama mesela bi erkke benim 6 snee pesimden koştu her gün mesaj atardi aylarca bakmazdım ama atardı yinede bir kere buluştuk ve birseyler yasadm sırf istedigini verimde uzaklassn kurtulayım diye oylede oldu iste sorunda bu elde edene kadarmi bi erkegn hevesi ya da seven erkekmi. yapmaz bunu sence nedir?
eğer amaç sadece takılmaksa bu erkekten erkeğe değişir örneğin adamın başka seçeneği yoktur seni cinsellik olarak kullanabilir ve ilk seferinden sonra ayrılmayabilir ama seven erkek de kolay kolay cinsellik yaşamaz genelde istisnaları var tabi
Yani bunu anlamiycam ve zamanamı bırakmam gerekiyor
zamanla düzgün ilişkin olucaktır daha gençsin
Peki teşekkür ederim
normal bebis cıkar illa herkes bunlaeı aynı zamanda yasıcak diye bi sey yok
Gayet normal 35 yaşında hiç sevgilisi olmamış kadın tanıyorum
En uzun ilişkin ne kadar sürdü
6 ay sürdü ama 5 6 kere görüştük kendisiyle oyle ciddi bi iliskim olmadi hic msjlasirdik genelde
Ne yaşamış olabilirsin erkekler genelde ciddi ilişki yapmıyor su dönemde takılıyorlar yani flört zivirtisi cikti
Benim de olmadı
Daha yolun başındasın
Erkek adam senin gibi kadini olsa sevmeye doymaz
Insallah alin yazını okuyamıyorum şu an
Çıkar inşallah
O işler Kısmet
Çıkar
Elbette çıkar
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç merak etme! 21 yaş hiç de geç bir yaş değil, aksine hayatının dolu dolu yaşayacağın bir dönemi şu an. 🥰 Çok normal bir şey bu, herkesin aşk serüveni farklı ve bazen doğru insanı bulmak zaman alabiliyor. Sakın kendini kötü hissetme! 🙏 Kalbinin güzelliğiyle seni gerçekten seven biri mutlaka karşına çıkacak, buna inanıyorum! Sen enerjini düşürme yeter. Senin için aşk nasıl bir duygu peki? 😍