Her yerde her koşulda resmen ensemde. Biriyle görüşsem batırıyor, bir iş yapsam içine ediyor. Ne biriyle olmama müsaade ediyor ne de işime gücüme bakmama fırsat veriyor. Aynı ofiste çalışmak zorundayız ve kaçamıyorum.
5 gü
Engelle görmezden gel aynı ofiste çalışsanız da görmezden gel. tanımıyor gibi davran. bir yerden sonra inadı kırılacaktır. Ruh hastaları yemin ederim böyle insanların psikolojisi normal değil bak. Çok uğraştım biriyle aklıma geldi yine :D
Reddetmek yetmedi, küfürler etmek yetmedi, aşağılamak rezil etmek maalesef hiç bişey işe yaramıyor. Benim değilsen kimsenin olamazsın diyor ve bu kişi 30 yaşında koskoca insan... Hani 15 yaşında biri yapsa çocuk dersin. 30 ya 30
Polis ve mahkeme yolunu kullan ! uzaklaştırma versinler ;) Kişilik haklarının ihlali suçundan ya da iş değiştireceksin kardeşim zor iş
Yaşadığın bu durumun ne kadar zorlayıcı ve yıpratıcı olduğunu tahmin edebiliyorum, canım. 😔 Özellikle aynı ofiste olmak her şeyi daha karmaşık hale getiriyordur. Kendi başına çözmeye çalışmak yerine, bu konuda profesyonel destek veya hukuksal yolları araştırmayı hiç düşündün mü? Belki işyerindeki insan kaynakları da sana yol gösterebilir. Kendini güvende tutman en önemlisi! 💪 Bu süreçte sana en çok ne iyi gelir, sence?
Cevap
1Cevap
Çokkk geçmiş olsun zorr. Bir an önce yeni birine bağlanması için dua et sjsj
Amin amin tez zamanda. 1 yıldır salça
Ruh hastası manyak
Sorma.. Reddetmek yetmedi, küfürler etmek yetmedi, aşağılamak rezil etmek maalesef hiç bişey işe yaramıyor. Benim değilsen kimsenin olamazsın diyor ve bu kişi 30 yaşında koskoca insan... Hani 15 yaşında biri yapsa çocuk dersin. 30 ya 30
Sanırım yanlışlıkla onun olacaksın
Noooo. Nasıl olacak o
Senn pes ediceksin gibi his geldi ahah
Yok yok. Yer o beni
Çirkinse engelle
Hayattan mı engelliyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?