Sürekli yasanılan ilgi güven sorunlarından ötürü karsı tarafın suclayıcı tepkilerine maruz kalıyorsunuz. Sonra otomatik olarak her olayda sucu kendinizde arıyorsunuz. 7-24 telefonla da konussanız konusmadıgınız 1 dakika nın hesabını veremiyorsanız yandınız demektir. Değil evden cıkmak, işe gitmek için bile izin alır hale geliyorsunuz. Neden askım demedin de adımla seslendin triplerinden ruh hastası oluyosunuz. Üzümün üzüme baka baka kararma hikayesiydi bu. Nasıl ruh hastası olunurun cevabı bir bakıma.
Bu yazılanlar o kadar az ki, yasayan bilir ama kimse de yasamasın. Kişilik zedelenmesinden yasamı reddetme noktasına geliniyor. Allah korusun. Böyle bir birliktelik varsa daha sağlıklı düşünülmeli.
her gün otobüsün hangi tarafına saat kaç otobüsüne biniceğimi ben bilmezken o biliyordu her aksamn geçicwğim güzergahta bekliyordu, gece sabaha kadar evimin önünde bekliyordu bazen, çıktığım çocuklarla kavga ediyordu, resmimi tüm odasına bastırmıstı ve en kötüsü düğünüme geldi gece boyu beni izledi
Normalde sakin ve insani bir şekilde davranıyorum. Ama durumu saplantı haline dönüştürüp olması gereken çizmeyi aşarsa o deliyse ben daha da deli olurum. Beterin beteri var.
Benim başıma geldi. Her yerden engelleyip konuşmayı kestim , tekrar bir yerden yazdiysa vs vs cevap falan vermedim. Bazılarının hosuna gidiyor ay ne kadar havali falan diye ama sinir bozucu bence
Ömür boyu unutmayacağım nasıl olsa diyip öldürebilir de kendini ve sevdiği kişiyi. Aslında çok çok aşık olduğundan değil de takıntinin etkisiyle yapıyor bunları da tabi
Açıkcasi kimsenin isteyerek takıntı hastası olmak isteyeceğini düşünmüyorum, zaten açıkladığım gibi takıntı ona ölüm vs. düşünceleri normal gibi kabul ettirmeye çalışıyor
Cook zor 😳 Hata yapmaktan korkuyorsun... Herseye Dikkat etmeye calisiyorsun ve bir Zaman Sonra kendini Taniyamiyorsun bile kendini ona okadar ayarlamaya calistigin icin
Ailemin işi için şehir değiştirmiştik o sayede kurtulmuştum. Çocuk peşimden gelmeye kalktı. Ben giderken bana bileklerini kestiği bir fotoğrafını attı o an geri dönmeyi istedim. Her ne kadar bu durumları beni sıksa da kendine zarar vermesi hoş değil.
Evet. Halada var. Ruh hastasi. Mesela bu yazdıklarımı bile okuyor. Teker teker tüm sosyal medyadan. Hatta kapattım diğer hesaplarimi bu herif yüzünden. kitapçıda arka rahtan beni izliyordu. Her şeyi bekliyorum ben bu şeref fakirinden
Benimde başıma böyle bir olay geldi belki takıntı belki çok seviyor ama çok bağlanmış bir şekilde ya ben ya hiç gibisinden 3 senedir kırmayıp güzelce reddediyorum ama hâlâ vazgeçmedi bunu sen yapamazsın onun istemesi lazım.
Benim yaptiklarimi yapar. Gunde 615 defa aldatiliyor muyum diye kafa yiyorum surekli her 5 dakika da ariyorum biriyle konusurken yakalarsam diye herseyini didik didik kontrol ediyorum gecmisle ilgili bir soruyu sabah uyku sersemine birde aradan haftalar gecince soruyorum yalan soyluyorsa soyledikleri tutarsizdir
En İyi Cevaplar