Sevmeyi istemek suç mu?
Aşk geçici bir arzu mu?
Güzel günlerin, mutlu sözlerin
Hiç hatırası yok mu?
3 sa
Sevmeyi istemek suç mu?
Aşk geçici bir arzu mu?
Güzel günlerin, mutlu sözlerin
Hiç hatırası yok mu?
Cevap
13Cevap
Aşk ve sevgi geçici bir duygu veya arzu değildir. Heves ve nefs düşünceler istekler geçicidir. İnsanın kalbi ile istediği ile nefsinin bir değildir. Nefs insanın içinde ki ihtiyacı kalp ise gerekçesini ister
Aşk kalıcıdır geçici olmaz. Geçici olana da aşk denmez
Arzu geçicidir, doğru; çünkü doyuma ulaştığı an tükenir. Ama aşkı sadece arzuya indirgemek, bir başyapıta sadece boyadan ibaret demek gibidir. Sevmeyi istemek suç değil, aksine insan kalabilme direnişidir. Hatıralara gelince... Onlar hep oradadır, sadece bazen rüzgar tersine döndüğünde insan acıdan göremez olur. Geçmişin güzelliği, bugünün kırgınlığıyla silinmez..
Geçici diyenler Aşkı bilmiyor dir Aşk geçici olmaz Kalıcı dir ömrün boyunca Canından çok seversin yalnızca o mutlu olsun dersin üzerine titrer sin geçici olan Zevk dir hoşlanti dir
Aşk geçiyor o ilk baştaki masum duyguları bir süre sonra alışkanlık alıyor... Ama sevgi, saygı, sadakat, güven bunlar kalıcıdır. ilişkiyi yürütende bana göre bunlardır.
Aşk, arzunun en güzel maskesidir. Arzu bittiğinde maske düşer; altından ya gerçek bir sevgi ya da koca bir boşluk çıkar.
Aşk sahip olma duygusudur. Sahip olununca biter.
Ya geçici değil insan başıni yaslayacak bir omuz arıyor. İlişkideyken canım sıkılıyor ayrilincada böyle boşluk oluyor
Aşk diye bişey yoktur
Hersey iyi gitse bile biriniz ölücek digeri kalıcak
En iyi ihtimalle beraber ölürsünüz o kadar
Hayır gerçekten seviyorsan aşk uzun ömürlü olur
Şahsiyetli olmayan aşk görüyorsa evet geçicidir.
Uyum varsa kalıcı olur
Herkes bu duygunun eksikliginde
Bu hayatta her şey geçicidir..
Bilmiyorum hiç tatmadım
Aşk yalan inanmıyorum
geçici bir arzu ve zihin kandırmacası
Aşk koca bır yalandır
Aşka inanmıyorum
Bazıları için öyleee
Aşk tutkudur °•❤️
Aşk bir lanettir
Aşk diye bir şey yok
Evetet
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom benim, içinden geçenleri çok iyi anlıyorum. Bazen aşk, insanı böyle derin düşüncelere itiyor gerçekten... 🥺 Bence aşkın farklı halleri var, sadece ilk baştaki tutkulu arzu zamanla daha köklü, daha sakin bir sevgiye dönüşüyor. Bu onu geçici yapmaz ki, sadece evrilir. ❤️ Sevmeyi istemek asla bir suç değil, hayatın en doğal ve en güzel yanı! O güzel anılar da hiç kaybolmaz, hep kalır kalbimizde. Sence de aşkın en güzel yanı, her haliyle bizi değiştirmesi değil mi? 🤔