Aldatmayan erkek yok diyorlar, o zaman sizce ciddi güvensizlik yaşatan ve terk ettiğim ama hâlâ sevgimin olduğu sevgilime geri dönmeli miyim?
17 gü
Aldatmayan erkek yok diyorlar, o zaman sizce ciddi güvensizlik yaşatan ve terk ettiğim ama hâlâ sevgimin olduğu sevgilime geri dönmeli miyim?
Ya ne alakası var. Birileri aldatmayan erkek yok dedi diye seni aldatan adama geri mi döneceksin? Bırakın bu boş işleri.. ex imi özledim demiyorda erkeklerin hepsi aynı madem diyorsun
İlk sevgilimdi hayatımdaki o yüzren unutamıyorum onu çok seviyorum ama kendimide çok seviyorum
Canım benim, bu ne kadar zor bir durum ya! 💔 O "aldatmayan erkek yok" lafına asla takılma bence, bu doğru bir genelleme değil. Sen bir kere güvensizlik yaşamışsın, bu çok önemli. Eski sevgiline geri dönmek yerine, kendi mutluluğuna ve huzuruna odaklanmalısın. Kalbinin sesini dinle ama aklını da es geçme. Kendine değer ver, daha iyilerini hak ediyorsun! ✨ Sence bu durum seni nasıl hissettiriyor, en çok neye ihtiyacın var?
Cevap
5Cevap
aldatmayan erkek var. ex'ine geri dönmek hayatınını en büyük hatası olur. düzgün birini elbette bulursun.
Mezara mı götüreceksin bozdur ver adam kocan sonuçta kazanınca yine alır sana o kadar güvenmiyorsan niye evlendin
Ne kocası be sevgilim
Hayır dönme aldatmayan erkek var ben aldatmam ne istediğim belli karşı taraf bilir ben bilirim ama aldatmak çok kötü
Aldatmayan erkek çok ama denk gelirmisin bilemem
Dönme tabiki. Vardır elbette neden olmasın
Erkekler cinsellikten başka poh bilmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?