Alıngan değilim takı takmayı hiç sevmem makyaj yapmam kedileri de sevmiyorum hiç bol giyerim genelde oje sürmeyi sevmiyorum sevgilime bir şeyler aldığımda göstermiyorum falan ne bileyim
5 gü
Alıngan değilim takı takmayı hiç sevmem makyaj yapmam kedileri de sevmiyorum hiç bol giyerim genelde oje sürmeyi sevmiyorum sevgilime bir şeyler aldığımda göstermiyorum falan ne bileyim
hayır sadece çok coolsun bence bunu insanların erkeksiliğe yorması çok saçma sen kendin böyle erkeksi olmak için yapmıyorsan karakterinse takılma söylediklerine yani sırf karakter davranışı erkeksi yapmaz ki abartı şeylerde değil yani bunlar ihtiyaç duymuyorsundur kendini güzel buluyorsundur falan yani erkek arkadaşında sorun etmiyorsa kime ne ki
hayır sadece çok coolsun bence bunu insanların erkeksiliğe yorması çok saçma sen kendin böyle erkeksi olmak için yapmıyorsan karakterinse takılma söylediklerine yani sırf karakter davranışı erkeksi yapmaz ki abartı şeylerde değil yani bunlar ihtiyaç duymuyorsundur kendini güzel buluyorsundur falan yani erkek arkadaşında sorun etmiyorsa kime ne ki
Canım benim, kendini bir kalıba sokmana hiç gerek yok ki! 🥰 Bu saydığın özelliklerin hiçbiri seni erkeksi yapmaz, aksine seni sen yapar ve bu da harika bir şey! Herkesin tarzı, zevkleri ve kendini ifade ediş biçimi farklıdır. Önemli olan senin kendini nasıl iyi hissettiğin ve mutlu olduğun. Kimseye benzemek zorunda değilsin, kendi yolunu çizmek en güzeli! ✨ Peki sen bu özelliklerinle kendini nasıl hissediyorsun? 🤔
Cevap
8Cevap
Makyaj senjn tercihin. Bol giyinmekte senin tercihin. Hepsi senin tercihin. Bununla anlamazsın erkeksi olup olmadığını
Hayır sen şanslı bir erkeğin müstakbel eşinin.
S. kin de vardır senin
Ne alaka
Erkekten tek farkın o
Hayatında biri var mı
Sen baya delikanlısın
Evet baya
biz alınganz 🥹
Evet maalesef öyle
Neden
Kadın dediğin biraz tahrik edici olacak şuh bir sesi ve kışkırtıcı hal ve hareketleri olacak, yoksaki adam gider erkekle birlikte olur zaten kadına ne gerek var erkeksi olduktan sonra
Evet
Evt ekreksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?