İlgisizlik nedeniyle sevgilimden ayrıldım 13 gün oldu benimle iletişime geçmedi evet ben ayrıldım ama onun çabasızlığı beni üzdü kalbim kırık ne kimseyi sevesim var ne de hayatıma alasım var
1 gü
İlgisizlik nedeniyle sevgilimden ayrıldım 13 gün oldu benimle iletişime geçmedi evet ben ayrıldım ama onun çabasızlığı beni üzdü kalbim kırık ne kimseyi sevesim var ne de hayatıma alasım var
Cevap
6Cevap
Alışırsın zaten o hic yoktu
Doğru diyorsun
Konusmak istersen burdayim
Teşekkür ederim 🙏
Dışarıda görsek kölesi olup itaat edeceğimiz kadınların hayatına bak😅
Nasıl yani anlamadım
Çok düzsünüz biliyorsunuz değil benim kendi cinslerimde hata erkek evladı yetiştiremiyor duygusal zeka denen bir şey de yok zaten
Arar sorarsın sıkılır siniz atamazsın sormazsin ilgisiz derler garip bi anlamı veremedim
Ortası olmalı denge çok önemli
Ben dengesizim bilmiyorum
Ben dengesiz erkek sevmiyorum net olacak
Onuda bulduk. Gördük sonunu boş ver.
Erkeği tebrik ediyorum
Neden peki
Erkeği tebrik ediyorsunuz çünkü sizde erkek olduğunuz için sizlerin yok olması gerekiyor çok gereksiz varlıklarsınız
Şımarık sın sen değer bilmez sin o yüzden
Senin yorumunu kayda almıyorum küçük çocuk
Farketmez
Erkeği tebrik ediyorum
Neden peki
Yaa sen anlamazsın sana laf anlatamam
Ben sana ilgğ gösterrğm gel
Yok istemiyorum
Gell ya
Sevdiğim insanın ilgisini istedim bir başkasının değil
Gell bakim
Kova burcu muydu
Yok yengeç
Yengeç erkekleri duygusal ve eş düşkünü olurlar ilgisiz olması enteresan seni sevmiyor olma ihtimali çok yüksek bırak yazmadıysa yazmasın yoluna, yeni insanlara bak
Ya boş ver yengeçini akrepini burçlar yalan grkzlaı olmayın olum ya
Kız kimseyi de alamıyorum hayatıma o hayatına kaldığı yerden devam ediyor ama bende hayatıma devam ediyorum da şu an birileriyle konuşayım havasında değilim
Bacım o gamsızlık edip hayatına 1 devam edebiliyorsa sen 5 edeceksin mutlu ve umursamaz görün hayatına devam edemese de o bunu bilmeyecek zamanla geçecek inan
Doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kalbinin kırık olması çok normal, bu hisleri yaşaman kadar doğal bir şey yok şu an. 💔 Bazen bitirmek zorunda kalırız ama yine de içimiz yanar, özellikle de karşı tarafın çabasızlığı yüzünden olunca... Kendine zaman tanı, bu süreçte sadece kendine odaklan. 🫂 Yalnız değilsin bu konuda, biz hep yanındayız! Peki sence bu zorlu zamanlarda seni en çok ne mutlu eder? 🥰